Page 1 of 20 1234511 ... LastLast
Results 1 to 15 of 290

Thread: Amiko HD 8260+

  1. #1
    Member Visitor
    Join Date
    29 Jan 2013
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default Amiko HD 8260+

    A incercat cineva acest STB? Il am de 2 zile si nu reusesc sa-l fac sa functioneze ca enulator pe cccamd. Doresc ajutor! Multam!!

  2. #2
    Standard RSP member marsel90's Avatar
    Join Date
    11 Sep 2007
    Posts
    278
    Post Thanks / Like

    Default

    La mine merge perfect cu versiunea asta de firmware AMIKO_HD8260_2.0.02_emu

  3. #3
    Member Visitor ic7k's Avatar
    Join Date
    21 Jan 2011
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    ceau,

    astazi am primit acest receiver, din oradea, sa nu fac publicitate; este excelent pana acum.
    am fost f activ pe sateliti din 81 pana in 90, acum constat ca am ramas in urma mult
    Din alte postari, am vazut ca sunt probl cu conectare la net, a mers din prima, HD pe youtube se redau fluent, fara blocaje.
    jiji e luminat. nu stiu cum dar este...
    pe sat, momentan am conectat doar pe Astra 19 e, cele codate nu imi intra..
    am facut un upgrade cu AMIKO_HD8260_2.0.02_emu cu All SW + bootloader) dar nu mai era luminat pe jiji, nu trebuia asa?
    scanarea merge super rapid, mai ales pe cablu. cu blind. nu mi-au intrat in schimb canalele Discovery, si nu stiu de ce..
    inca nu sunt in clar cu emu si mcas, daca aveti un link ptr tutorial, v-as fi recunoscator (am cautat pe google dar nimic concludent)
    eventual alte sfaturi ptr incepatori
    multumesc in avans!
    Last edited by ic7k; 04-08-14 at 17:45. Reason: am uitat ceva

  4. #4
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Mar 2009
    Location
    Iasi
    Posts
    227
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by bodybuild View Post
    A incercat cineva acest STB? Il am de 2 zile si nu reusesc sa-l fac sa functioneze ca enulator pe cccamd. Doresc ajutor! Multam!!
    zi ce ai facut, ce versiune de soft folosesti si ce nu merge.la mine merge.din ce dai linie?
    HH/1m

  5. #5
    Member Visitor ic7k's Avatar
    Join Date
    21 Jan 2011
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    receiverul are SW14000A00_1.0.80 emu, loader M3516A 1.1.1
    merge ok pe jiji, nu stiu cu ce ma ajuta emu 2.0.02 sau mcas,
    banui ca trebuie sa ma conectez la un server, dar nu stiu la care si cum,
    ma ajuta sa luminez si can de pe satelit, unele?
    deci, abc... multumesc de rabdare

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Mar 2009
    Location
    Iasi
    Posts
    227
    Post Thanks / Like

    Default

    mcas e software pe care il folosesti cand vrei sa citesti un card al tau, emu, reversul. Nu te supara, daca nu stii la ce server trebuie sa te conectezi, atunci nu e ptr. tine. Bucura-te de gigi.
    HH/1m

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Oct 2009
    Posts
    141
    Post Thanks / Like

    Default

    Gigi satelit sau cablu ?

  8. #8
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Mar 2009
    Location
    Iasi
    Posts
    227
    Post Thanks / Like

    Default

    Cablu, bineinteles.
    HH/1m

  9. #9
    Member Visitor ic7k's Avatar
    Join Date
    21 Jan 2011
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    ok, ms de info si help, tipic forumurilor din ro..
    o sa-l cedez gratuit daca tot nu e ptr mine, amatori?

  10. #10
    Standard RSP member marsel90's Avatar
    Join Date
    11 Sep 2007
    Posts
    278
    Post Thanks / Like

    Default

    La cat costa acest receptor si cum functioneaza merita toti banii.

  11. #11
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,531
    Post Thanks / Like

    Default

    Software nou pentru Amiko hd 8260:
    AMIKO_HD8260_2.0.04_mcas
    AMIKO_HD8260_2.0.04_emu




    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  12. #12
    Member Visitor
    Join Date
    29 Jan 2013
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by phys View Post
    zi ce ai facut, ce versiune de soft folosesti si ce nu merge.la mine merge.din ce dai linie?
    Am rezolvat. Problema a fost la mine, am vrut sa ii aloc un ip static la STB dar din graba si din greseala nu am setat pe STB tipul de ip. Asa e cad vrei sa faci mai multe si te bucuri de jucarii noi. Vad o intarziere la EPG nu afiseaza cate o data nimic.

  13. #13
    Member Visitor
    Join Date
    29 Jan 2013
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    Cu noua versiune de soft 2.0.04 recunoaste CI de la UPC cablu.

  14. #14
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Mar 2009
    Location
    Iasi
    Posts
    227
    Post Thanks / Like

    Default

    new fw disponibil 2.0.14. ramane de vazut ce aduce nou.
    HH/1m

  15. #15
    Member Visitor
    Join Date
    28 Aug 2014
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Default

    ma poate ajuta cineva cu o lista webtv actualizata?

Page 1 of 20 1234511 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •