Results 1 to 14 of 14

Thread: Cartela focusat pe dreambox dm 7000 s

  1. #1
    Member Beginner
    Join Date
    22 Nov 2014
    Posts
    13
    Post Thanks / Like

    Default Cartela focusat pe dreambox dm 7000 s

    Salut, am un dreambox DM 7000, pot folosi o cartela Focussat? daca se poate va cer ajutorul.

  2. #2
    وسيط mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Waikiki
    Posts
    1,966
    Post Thanks / Like

    Default

    Se poate. Instalezi Scam 3.59 si fara vreo setare speciala face si update.

  3. #3
    Member Beginner
    Join Date
    22 Nov 2014
    Posts
    13
    Post Thanks / Like

    Default

    multumesc,cum se instaleaza?

  4. #4
    وسيط mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Waikiki
    Posts
    1,966
    Post Thanks / Like

    Default

    De aici:
    http://www.dreamboxfile.com/DM7000/E...or-DM7000.html

    Ce imagine ai pe receptor?
    Last edited by mondo; 27-11-14 at 10:06.

  5. #5
    Member Beginner
    Join Date
    22 Nov 2014
    Posts
    13
    Post Thanks / Like

    Default

    Cred ca asta te intereseaza.

  6. #6
    Member Beginner
    Join Date
    22 Nov 2014
    Posts
    13
    Post Thanks / Like

    Default

    nu merge linck...

  7. #7
    Moderator sorin8m's Avatar
    Join Date
    22 Apr 2007
    Location
    Romania, Timisoara (Westul salbatic)
    Posts
    1,899
    Post Thanks / Like

    Default

    De ce nu pui SBOX. Este simplu de configurat si merge foarte bine cu cardul de focus.
    Singurul dezavantaj cred eu este ca nu poti face AU cu sbox.

  8. #8
    Standard RSP member soarece's Avatar
    Join Date
    30 Dec 2009
    Location
    planeta S-F
    Posts
    343
    Post Thanks / Like

    Default

    poate poti sa il cobori de aici http://www.girlshare.ro/34184421.7
    s-au de aici http://www.girlshare.ro/34184426.1


    acum depinde ce imagine ai pus pe dm., succesuri



    s-au pentru cei lenesi inlocuiti user addonsul cu cel din glisare puteti sa downloadati ori ce fel de emulator, direct din addons
    http://www.girlshare.ro/34184488.8 aici aveti totul la cheeie
    la dm 500 s useraddonsul il puteti inlocui pe cel din glisare la setarile var/tuxbox/config
    Last edited by soarece; 05-12-14 at 15:55.

  9. #9
    Member Beginner
    Join Date
    22 Nov 2014
    Posts
    13
    Post Thanks / Like

    Default

    Am instalat Oscam,dar nu vresa porneasca... in LIVE LOG am
    • 15EA PMTPID 028A (NO MATCHING READER)
    • 2015/01/17 22:38:44 100FBD08 c [DVBAPI] Demuxer #0 (re)starting decodingrequests on all 1 ecmpids!
    • 2015/01/17 22:38:44 100FBD08 c [DVBAPI] Demuxer #0 impossible to descramble PID #0 CAID 0B02 PROVID 000000 ECMPID 15EA PMTPID 0000 (NO MATCHING READER)
    • 2015/01/17 22:38:44 100FBD08 c [DVBAPI] Demuxer #1 (re)starting decodingrequests on all 1 ecmpids

    Ceva gresit in configurare?

  10. #10
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    468
    Post Thanks / Like

    Default

    posteaza confurile aici...altfel nu se poate spune daca e ceva gresit sau nu...
    ^^^^
    bafta

  11. #11
    Member Beginner
    Join Date
    22 Nov 2014
    Posts
    13
    Post Thanks / Like

    Default

    Am instalat Scam 3.57,si merge perfect cartela focussat. Pentru cartela digi, merge Scam 3.57?

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Mar 2009
    Location
    Iasi
    Posts
    226
    Post Thanks / Like

    Default

    Ptr. digi, NU.
    HH/1m

  13. #13
    Member Beginner
    Join Date
    22 Nov 2014
    Posts
    13
    Post Thanks / Like

    Default

    ce instalez?

  14. #14
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Mar 2009
    Location
    Iasi
    Posts
    226
    Post Thanks / Like

    Default

    nu iti merge digi fara alte artificii. si nu le poti face singur acasa. alta norma codare,alte probleme(nerezolvabile).
    HH/1m

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •