Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69

Thread: Amiko Impulse

  1. #31
    Member Visitor
    Join Date
    01 Jul 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    care sunt softurile bune pt decodarea canalelor digi ? care trebuie instalate am gasit aici mai multe va rog ajutati-ma cu acele lincuri bune multumesc

  2. #32
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,513
    Post Thanks / Like

    Default

    Toate softurile cu EMU. De preferat ultimele softuri.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  3. #33
    Member Visitor
    Join Date
    01 Jul 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    multumesc frumos konstantine

  4. #34
    Member Beginner
    Join Date
    28 Feb 2016
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Default

    As vrea sa editez pe calculator lista de canale memorate pe un receptor Amiko Impluse Sat.
    Am incercat mai multe versiuni de programe de editare, insa fara izbinda , deoarece fila
    corespunzatore este incarcata, insa editorul arata ca fila ar fi goala, fara continut ,
    asa cum se poate vedea in atasament.

    Fila totusi contine informatiile necesare , pentru ca atunci cind fila este incarcata
    in editorul de text NotePad , printre diferite hieroglife se pot observa si citeva date
    privind canalele Tv memorate in receptor.

    Am gresit oare undeva in transferul filei / alegerea editorului corespunzator?


  5. #35
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,513
    Post Thanks / Like

    Default

    Incearca asta si faci backup total de pe receptor (la mod alegi toate).
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  6. #36
    Member Beginner
    Join Date
    28 Feb 2016
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Default

    Multumesc mult lui Konstantine pentru indrumari , dar problema a ramas nerezolvata.

    Am observat urmatorul comportament al receptorului in timpul transferului de file pe stick

    Dupa transferul filei de back-up total (abs) am selectat transferul filei Utilizator (udf)
    dar receptorul nu a schimbat automat fila deja transferata (abs) cu fila ceruta ( udf )

    Pentru a reusi schimbarea filelor, am iesit din meniul de transfer si apoi am revenit
    in acest meniu - surpriza, am gasit fila ceruta (udf ) acolo .

    In timpul transferului filei de back-up total (abs) receptorul a afisat progresul
    transferului, insa nu s-a mai intimplat acelasi lucru cand am transferat fila Utilizator (udf ) .
    Cu toate acestea , ambele file au fost transferate pe stick.

    Editorul recomandat a incarcat fila fara probeme , insa nu a afisat decit organizarea structurala
    a bazei de date (exact la fel ca versiunile incercate anterior asa cum se a vedea in atasament .


    In lipsa unui transfer direct de date prin cablu serial ( facilitate care nu a fost prevazuta de
    fabricantul receptoarelor) nu intrevad o alta modalitate de rezolvare a problemei editarii canalelor



  7. #37
    Standard RSP member omul24's Avatar
    Join Date
    04 Nov 2012
    Location
    sighetu marmatiei
    Posts
    52
    Post Thanks / Like

    Default

    Sal, am cumparat un alt amiko T2/C, iar in acces conditionat nu imi apare decat info card nu si altele, banuiesc ca nu am nici un emu. Cum ar trebui instalat emu si care din ele multumesc?

  8. #38
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,513
    Post Thanks / Like

    Default

    Pune-i ultimul sw. emu de pe satsuppor.La upgrade, alegi all sw+bootloader.
    Sau daca mai au unul identic,pune-i backup.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  9. #39
    Standard RSP member omul24's Avatar
    Join Date
    04 Nov 2012
    Location
    sighetu marmatiei
    Posts
    52
    Post Thanks / Like

    Default

    Merci am reusit cu backup de pe celalalt!

  10. #40
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,216
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu detin acest aparat, dar din cate stiu nu e server de linii C sau N.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  11. #41
    Member Beginner
    Join Date
    07 Mar 2016
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Default

    aceeasi problema am descoperit-o si eu. daca il pornesti te joci pe el si dupa aia bagi antena de satelit in spate, moare telecomanda.

    a descoperit cineva cum se face sa se conecteze automat la wifi? la fiecare pornire trebuie intrat in meniu si dat click ca sa se conecteze la wifi.

  12. #42
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,513
    Post Thanks / Like

    Default

    Se blocheaza pt. ca are protectie la scurt-circuit si supra-sarcina.
    Nu se conecteaza automat la wi-fi.In ultimele versiuni se sw "au uitat" sa adauge optiunea wi-fi autoconnect.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  13. #43
    Member Beginner
    Join Date
    07 Mar 2016
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Default

    poate tocmai pentru ca nu are o protectie se blocheaza

    smart tv-ul nu mi se blocheaza cand introduc/scot mufa de la satelit. probabil la boxul asta e prost facuta protectia la scurt pe antena.

    daca au "uitat"...au uitat cu motiv. si nu gasesc care ar putea fi acela.

  14. #44
    Member Beginner
    Join Date
    07 Mar 2016
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Default

    am incercat sa contactez suportul la ei pe site. mi-au raspuns la 2. a 3-a pas. ei zic ca trebuie sa se conecteze in mod automat. vad ca se mai vaita cineva inaintea mea de chestia asta.

    Hi

    In the latest sw is set ON by default, that's why we hide the option

    Regards
    > Dear Sir!
    >
    > Please use the latest firmware!
    > If it's not help, please send it back to your dealer!
    se poate vedea vreun log de debugging?

  15. #45
    Member Beginner
    Join Date
    23 Mar 2014
    Posts
    20
    Post Thanks / Like

    Default

    Revin cu remarca ca este un receptor foarte bun, pentru pretul sau..mic, se misca extraordinar de bine
    deschide chiar si emisii cu SR-uri mici pe care smarttv-ul nu le vede sau le depisteaza greau, ori/sau dupa a 2-a scanare
    Insa lucrul cel mai rau e faptul ca incepand cu ultimele versiuni de soft, nu se mai face autoconectarea la wifi, lucru care ma enerveaza si pe mine
    pentru ca stau la fiecare pornire a rec. sa introduc parola la reteaua de acasa, Konstantin poate sa spuna care ar fi ultima versiune (ca nu-mi amintesc) unde functiona wifi-ul.
    Referitor la protectia de scurt circuit..am patito chiar eu.. cu adaptorul de wifi,, dupa o lunga folosire cu stick-ul wifi (ba in pc ba in rec) s-a indoit plugu-ul usb, si nu mai facea contact
    in portul de la receiver,, contactele fiind firave trebuia sa-l fortez ori sa adaug bucati de hartie pentru a face contact,, si uita asa am defectat receptorul de nu se mai aprinde deloc, (fara semnal video pe hdmi)... Acum am comandat modelul cu Wifi integrat AMIKO IMPULSE SAT WIFI, pentru a scapa de dispozitivul extern , oricum la puterea routerului nu e musai sa folosesti
    wifi cu antena , asta daca stai la bloc si folosesti reteaua propie.. Pentru 15lei in plus chiar se merita cel cu Wifi integrat, oricum nu poti sa-i maresti aria de acoperire daca se accepta numai stick-uri OEM Ralink, care nu au antena detasabila.

    - - - Updated - - -

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •