Thanks Thanks:  10
Likes Likes:  5
Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 71

Thread: Amiko Impulse

  1. #1
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default Amiko Impulse

    Nici nu ne-am obisnuit bine cu "ultimele" receptoare,ca deja au aparut altele.

    Amiko Impulse SAT



    Amiko Impulse SAT Wifi




    Main Processor: Dual Core 494MHz / 337MHz (ALi M3510B)
    Flash Memory: 64MBits/8=8MB
    DDR RAM: 1024Mbits/8=128MB
    Iar au inceput sa "abureasca" potentialii clienti cu "super caracteristici"...
    Last edited by konstantine; 29-09-15 at 20:15.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  2. #2
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2012
    Posts
    211

    Default

    este slab rec?se merita mai mult shd 8150 cum miati spus?ma atragea pretul la acesta nu stiuy cum e cu ccam

  4. #4
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default

    E slab fata de 8150.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  5. #5
    Member Beginner
    Join Date
    23 Mar 2014
    Posts
    20

    Default

    Merge ca si client cccam ?

    Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

  6. #6
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default

    Posibil sa mearga...
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  7. #7
    Member Beginner
    Join Date
    23 Mar 2014
    Posts
    20

    Default

    Ma refer sunt linile prezente in versiunea aia de Emu

    Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

  8. #8
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default

    Care versiune de emu,ce fel de linii?
    Incearca sa detaliezi.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  9. #9
    Member Beginner
    Join Date
    23 Mar 2014
    Posts
    20

    Default

    Pai doar o singura versiune de EMU este disponibila ptr acest receptor 2.2.21 cel putin din ce am search-uit eu.. iar linile alea m-am exprimat eu gresit.. este vorba daca le pot introduce eu adica ip pass .. mai pe romaneste daca cccamul este "bagat" in emu fratele mai batran tin minte ca avea la orice versiune

    Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

  10. #10
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default

    Ultima vers. e AMIKO_Impulse_2.2.26_emu.Si implulse "stie" protocoalele pe care le stiu si "rudele" lui.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  11. #11
    Member Beginner
    Join Date
    23 Mar 2014
    Posts
    20

    Default

    Unde ai gasit acea versiune de emu?

    Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

  12. #12
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default

    Pe un forum din fosta Iugoslavie.Nu-l recomand pt. ca nu
    pot sa-l testez.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  13. #13
    Member Beginner
    Join Date
    23 Mar 2014
    Posts
    20

    Default

    L-am luat functioneaza ok dar ma enerveaza ca trebuie sa bag manual fiecare linie si din telecomanda e un adevarat chin nu exista o alta modalitate de a incarca mai multe linii?
    Last edited by konstantine; 21-10-15 at 22:32.

  14. #14
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default

    Aici ai un model de config.Il editezi,il pui pe stik,Meniu,acces conditionat,ip share,net client config,tasta search de pe telecomanda.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  15. #15
    Standard RSP member omul24's Avatar
    Join Date
    04 Nov 2012
    Location
    sighetu marmatiei
    Posts
    68

    Default Amiko impulse T2/C

    Am comandat acest reciver si as dori sa stiu cum se pot introduce in el keitele pt a lumina gigi cablu, multumesc!

Page 1 of 5 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •