Thanks Thanks:  10
Likes Likes:  5
Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 71 of 71

Thread: Amiko Impulse

  1. #61
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default

    N-ai cautat bine.Pe satsupport sunt o mulțime...
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  2. #62
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    247

    Default

    Nu chiar asa destule.Eu am cautat si nu am gasit.
    Cred ca este un singur soft pentru ambele si recunoaste wifi-ul intern ca si pe cel extern pe usb.
    Nici la cel pentru satelit nu am vazut sa fie softuri diferite, cu si fara wifi.

  3. #63
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default

    Nici tu n-ai cautat cum trebuie.Indiferent daca are modul wi-fi incorporat sau nu , softurile sunt "universale".
    Toate sw. pt. impulse , au drivere pt. wi-fi rt2870.











    Capturile sunt din ultimul sw (AMIKO_Impluse_T2C_2.3.09_emu)
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  4. #64
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    247

    Default

    Acelasi lucru am zis si eu, ca nu cred ca sunt diferite.

  5. #65
    Standard RSP member
    Join Date
    18 Jan 2014
    Posts
    55

    Default

    salut tuturor.
    o lista cu ceva webTv. pentru amiko impulse t2/c wi-fi?

  6. #66
    Standard RSP member
    Join Date
    18 Apr 2010
    Posts
    33

    Default

    Salutare all!
    A apărut un FW nou, de două zile, în caz că sunteți interesați.

    Aș avea o întrebare la care încă nu am găsit rezolvare: cum se poate reprograma telecomanda?
    E foarte enervant faptul că din tasta sus/jos, dreapta, aferentă programelor nu se poate schimba programul ci numai din butoanele sus/jos/st/dr de pe "rotița" din mijlocul telecomenzii. Pe lângă faptul că e incomod "rotița" respectivă e și zgomotoasă la zapping, fiind dintr-un plastic mai dur.
    Există vreo soluție?
    Mulțumesc.

    Trimis de pe al meu X3_Soul_Style folosind Tapatalk

  7. #67
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default

    Nu se poate reprograma telecomanda cu care vine receptorul din fabrica.
    Cu asta , se poate.
    Last edited by konstantine; 11-03-17 at 03:43.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  8. #68
    Standard RSP member
    Join Date
    18 Apr 2010
    Posts
    33

    Default

    Aveți idee cum se poate modifica în media player dimensiunea imaginii?
    Orice film pun îl redă pe tot ecranul și aș vrea să o fac 16/9.
    E posibil?
    Mulțumesc.

    Trimis de pe al meu X3_Soul_Style folosind Tapatalk

  9. #69
    Member Visitor
    Join Date
    31 Dec 2016
    Posts
    2

    Default

    Merge din tasta albastra, sa comuti intre full si 16:9, dupa ce pornesti filmul.

  10. #70
    Standard RSP member
    Join Date
    18 Apr 2010
    Posts
    33

    Default

    ... legat tot de media player ... există posibilitatea de a de modifica culoarea fontului?

    Sent from my X3_Soul_Style using Tapatalk

  11. #71
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,747

    Default

    Deja ai pretenții prea mari pentru amoko...
    Așa e la clasa "low end"!Premium costă !
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •