Page 3 of 10 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 31 to 45 of 149

Thread: Discutii si ajutor ALi HD & SD

  1. #31
    Member Beginner
    Join Date
    31 Mar 2014
    Posts
    22
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu merge data transfer failed .. am folosit un cap de jack identic am legat firele corespunzator cf schemei,, de ce nu vrea

    am cautat tot orasul un cablu rs232 cu cap jack , n-am gasit
    magazinele de electronice sunt degeaba
    Last edited by MunteanuS; 06-12-14 at 10:03.

  2. #32
    Standard RSP member giku fredolin's Avatar
    Join Date
    20 Feb 2009
    Location
    ROMANIA
    Posts
    303
    Post Thanks / Like

    Default

    Buna ziua, Incercati sa faceti treaba asta pe sistemul de operare Windows XP nu pe 7,8,...ETC si atunci o sa vedeti ca merge..succes..!

  3. #33
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,565
    Post Thanks / Like

    Default

    Mai incearca odata cu schema pt cablu de aici sau comanda-ti un cablu la elstar sau de unde ai cumparat receptorul.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  4. #34
    Member Beginner
    Join Date
    31 Mar 2014
    Posts
    22
    Post Thanks / Like

    Default

    de la elstar am receiverul, am dat cautare pe situl lor nu mai au acest cablu doar Serial-USB iar
    acesta prin USB nu comunica STB-ul cu PC
    totusi am sa incerc varianta cu Windows XP, eu am 7 x64

  5. #35
    Member Beginner
    Join Date
    31 Mar 2014
    Posts
    22
    Post Thanks / Like

    Default

    UPDATE : am probat si pe WinXP, la fel. Am incercat si celalalt port serial, decodorul nu comunica cu PC-ul

  6. #36
    Standard RSP member giku fredolin's Avatar
    Join Date
    20 Feb 2009
    Location
    ROMANIA
    Posts
    303
    Post Thanks / Like

    Default

    Ai grija ca XP-ul sa fie instalat real pe PC, NU In masina virtuala ca nu merge...!

    Si sa ai placa de baza la PC dotata cu mufa seriala COM1 standard !

    Eu am instalate amandoua sistemele ,(dual boot-XP-sp3 si 7 Ultimate 64) instalate pe PC ca si eu am Intampinat aceasta problema..!
    Last edited by giku fredolin; 07-12-14 at 10:59.

  7. #37
    Member Beginner
    Join Date
    01 Jun 2013
    Posts
    10
    Post Thanks / Like

    Default

    @MunteanuS: Elstar nu a vandut acest cablu niciodata separat. El trebuia sa fie in cutie, langa receiver. Suna-i si spune-le ca nu l-ai primit! Ar trebui sa-ti trimita unul, gratis.

  8. #38
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,544
    Post Thanks / Like

    Default

    am impresia ca acest user este in vanatoare de posturi , el pune intrebari clasice pentru un forum de sateliti si nu vrea neaparat rezolvarea "problemelor"

    aici http://sateliti.info/showthread.php/...306#post242306 a uitat sa mai raspunda de mai mult timp , eu zic sa o lasati mai moale cu raspunsurile pentru el, este o clona
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  9. #39
    Member Beginner
    Join Date
    31 Mar 2014
    Posts
    22
    Post Thanks / Like

    Default

    In sfarsit am mai miscat ceva, dar problema nu am rezolvat-o
    de fiecare data cand dau upgrade imi apare pe decoder 'Conn' sau ' r 101' , dar tot
    failed imi da pe PC.

    @ horatyu, nu-i adevarat

  10. #40
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,565
    Post Thanks / Like

    Default

    Incearca sa schimbi firele intre ele pe pinii 2 cu 3, pinul 5 - ul e masa...
    Intr-adevar, n-ai avut in pachet si cablul rs232.E lipsa la tot lotul.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  11. #41
    Member Beginner
    Join Date
    31 Mar 2014
    Posts
    22
    Post Thanks / Like

    Default

    Gata am rezolvat, dar mare atentie konstantin si pt ceilalti. 5 (masa) de la jack vine pe pinul 2 al portului RS232
    la PC, nicidecum pe ultimul cum era in desen, nu stiu cum am facut dar a mers asa.

    iar erorile alea pe decoder cu 'conn' si 'r 101' si 'failed' in program au disparut, cand am downloadat ultima versiune de software pe amikostb.com 1.3.15

    Last edited by konstantine; 02-04-15 at 04:26.

  12. #42
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,565
    Post Thanks / Like

    Default

    Ma, pretine,in pachetul pt. resuscitare postat de mine,era versiunea oficiala de sw de pe
    pagina producatorului.Un "multumesc" pt. toti cei care te-au ajutat n-ai indraznit sa scrii,
    in schimb vii cu remarci tendentioase.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  13. #43
    Member Beginner
    Join Date
    31 Mar 2014
    Posts
    22
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu inteleg de ce te flambezi nu te-am luat la misto nu te-am jignit multumirea mea a fost ca am aratat si altora cum am rezolvat iar schema postata de mine e adevarata iti fac si filmulet n-am intentii de a denigra pe nimeni sau sa adun posturi cum zice colegu de mai sus mai bine adun bani la slujba decat. posturi la fel si chestia cu sw postat de tine n-a zis nimeni ca e falsa doar ca mi-a mers la momentul acela cu ce am descarcat Stima

  14. #44
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,258
    Post Thanks / Like

    Default

    OK. Incercati sa depasiti neintelegerile.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  15. #45
    Member Visitor
    Join Date
    15 Mar 2015
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default Amiko mini combo hd se - dvb-t romania

    Buna ziua si bine v-am gasit.

    Am si eu o mica problema. Am luat un reciever amiko Mini Combo HD SE, toate bune si frumoase, merge perfect pe cablu, prinde chiar si hbo si Super One insa nu reusesc sa prind nimic pe DVB-t

    Ideea este ca in lista de tari cand programezi/cauti canale terestre nu exista Romania. Este Argentina, Australia, UK, Spania, Rusia,Ungaria si altele, dar nu tara noastra. Banuiesc ca asta e motivul pt care nu gaseste nimic.

    Folosesc o antena DVB-T Hama luata de la altex. Am pus ultimul update de soft pe aparat, dar la fel.

    Daca cineva ma poate ajuta cu o explicatie sau o solutie as fi recunoscator.

    Cu stima,

    Liviu

Page 3 of 10 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •