Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38

Thread: Discutii si suport Vu+ Solo 4K

  1. #31
    Golden Member
    Join Date
    18 Mar 2007
    Location
    Baia-Mare
    Posts
    4,050
    Post Thanks / Like

    Thumbs up

    au scazut pretul la VU+ Solo 4K ---germania la hm-sat-shop.de----


    VU+ Solo 4K 2x DVB-S2 FBC Tuner PVR Ready Twin Linux Receiver UHD 2160p-----------399,00 €

  2. #32
    Golden Member vladcarama's Avatar
    Join Date
    25 Oct 2007
    Posts
    2,963
    Post Thanks / Like

    Default

    A ajuns şi la mine reciverul Vu+ Solo 4K. Se deschid toate canalele 4k de pe sateliti. Imaginea e superba şi pe TV-ul meu Philips 40PUS6809/12 Smart LED Ultra HD / 4K, 3D, 102 cm. E net superioară faţă de Full HD. Aşa că e bun şi Tv-ul meu... URAAA!!!!
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

  3. #33
    Member Visitor
    Join Date
    20 Feb 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    Buna seara, am reusit si eu sa achizitionez un VU+SOLO 4K ,am reusit ) sa pun BlackHole-3.0.2-vusolo4k_usb_release_20160406_5bb5a9c , am un dm500s din 2010 activ ,am antena pozitionata pe intelsat ,ma intereseaza doar canalele romanesti de la cei 2 operatori ( Foc si DIG ) ,am pus o lista de canale ,dar mai departe habar nu am ce sa fac.Am linia activa in dm 500 vreau sa renunt la el insa nu stiu cum sa o pun si unde sa o pun ,ce utilitare imi trebuiesc .Ma gandeam ,ca poate ma ajuta cineva de aici .Proabil trebuia sa scriu la coltul pufanului dar am indraznit totusi aici.Va rog sa nu radeti de mine .Multumesc

  4. #34
    Golden Member michael86's Avatar
    Join Date
    31 May 2009
    Location
    Bucuresti
    Posts
    392
    Post Thanks / Like

    Default

    poti lua "linia" din dm500 cu asta dcc 2.96 : http://www.bernyr.de/ dupa care in vu instalezi oscam din panel si faci configurarile necesare din interfata web sau cu acelasi utilitar .
    ps. lamureste'ne , linia aia cum e activa ...

  5. #35
    Member Visitor
    Join Date
    20 Feb 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut,adica in dm functioneaza de cand l-am luat . Deschide tot ,pentru ca am plimbat antena si pe astra . Nu stiu exact unde s-o pun ..acolo era ceva cu ccam config.
    Last edited by konstantine; 18-12-16 at 14:14. Reason: Regula 12

  6. #36
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,482
    Post Thanks / Like

    Default

    Citește aici cu atenție.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  7. #37
    Member Visitor
    Join Date
    20 Feb 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    Tot citesc ,dar nu reusesc
    Last edited by konstantine; 18-12-16 at 17:26.

  8. #38
    Standard RSP member
    Join Date
    08 Feb 2014
    Posts
    74
    Post Thanks / Like

    Default

    citeste aici si mai apoi adaugi linia in oscam

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •