Results 1 to 9 of 9

Thread: DM 7080HD tunere cablu, EROARE

  1. #1
    Member Visitor
    Join Date
    16 Jan 2016
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default DM 7080HD tunere cablu, EROARE

    Poate cineva sa ma ajute intr-o problema legata Cable Tuners la un DM7080HD? Receptorul este dotat cu 2 din aceste tunere, unul pe UPC Cable si altul pe DIGI Cable. Desi scanarea cu ambele tunere merge si absolut toate programele sunt introduse in lista de Cable. Totusi doar pe unul dintre ele se pot viziona programele iar cand e selectat un program din grila celuilat tuner apare urmatoarea eroare: SID not found in the PAT. In alte cuvinte doar de pe un tuner selectat merg programele si nu toate cum era normal. Va rog pareri si poate solutii. Multumesc

  2. #2
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    553
    Post Thanks / Like

    Default

    acelasi lucru am vrut si eu sa am,digi cablu si upc cablu , cu un dm 8000 si 2 tunere de cablu si nu am reusit . Am schimbat si unul dintre tunere sa nu fie acelasi model ca poate se incurca si tot nu a vrut . Tot la fel la 8000 le pune in aceasi lista "cable" canalele scanate dar de mers ,merge doar unul dintre provideri,cel scanat pe primul tuner. Un amic de-al meu posesor de 8000 a incercat cu tuner 3in1 de clona sunray si a reusit sa le faca sa mearga dar in in liste diferite ,nu in aceeasi lista "cable" .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  3. #3
    Member Beginner
    Join Date
    04 Feb 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    In ciuda pretului piperat,producatorul DMM a avut un mare avantaj intotdeauna fata de concurenta,si anume,suport si contact direct cu programatorii lor pe forumul oficial.Fiind europeni,raspunddestul de rapid si cam pot testa multe probleme aparute.
    Daca nimeni nu se plange,inseamna ca problema nu exista.
    Porniti un topic nou aici,la rubrica corecta,si raspunsul va veni http://www.dream-multimedia-tv.de/bo...Index&c359e615
    Legat de DM7080HD de ex,inca de la lansare nu merg corect subtitrarile pe canalele proprii Gigi,fie cablu sau sat.Nimeni nu s-a obosit vreodata sa sesizeze suportul,iar eu personal nu prea vizionez acele canale.Recent,cineva din AR a sesizat problema pe forum,dar din pacate cred ca avea cunostine limitate de PC,si nu a mai continuat documentarea pe forum,asa ca m-am hotarat sa il ajut postand tot ce e necesar pentru rezolvarea problemei.
    Sa speram ca in urmatorul update se va si rezolva.
    Ideea e,te doare ceva,trebuie sa spui doctorului.In cazul de fata DMM(sau mai nou Dream Property).
    Cheers!

  4. #4
    Member Visitor
    Join Date
    16 Jan 2016
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    am pus, anul trecut. din pacate nimeni, nimic: http://www.dream-multimedia-tv.de/bo...ner#post147306 . o seara placuta

  5. #5
    Member Beginner
    Join Date
    04 Feb 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    Trebuie insistat,nu te lasa pagubas asa usor.Intreaba daca ar ajuta un log sa vada care e problema.Spune ca ai cumparat dreambox pentru suportul bun oferit,si ai vrea sa ajuti la depistarea problemei.Intreaba ce ar fi necesar,serial log(pe mini
    usb) sau E2 log(in /tmp).Daca esti deranjat cu adevarat de problema,insista.Va dura ceva,lista lor de prioritati probabil e alta,dar sunt convins ca in final vei fi ajutat.Important e sa fii insistent(bineinteles intr-un mod civilizat).
    Cheers!

  6. #6
    Member Beginner
    Join Date
    04 Feb 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    Desi nu e un raspuns de la developeri,vad ca pe DMM board ai primit un raspuns cum ca ar fi o limitare din Enigma2,nu ar fi capabila nativ de asa ceva.
    Mi-a venit o idee,ar fi excelent daca ai putea imprumuta un tuner dvb-c pe usb de la Sundtek(nu sa il cumperi,e prea scump daca nu merge) si sa incerci cu el si doar cu unul intern.
    Cel de la Sundtek are drivere proprii,poate fi pacalita asa problema ta.
    Eu am ce trebuie.dar nu te pot ajuta pentru simplul fapt ca nu am doua retele de cablu disponibile in oras.
    Bafta!

  7. #7
    Member Visitor
    Join Date
    16 Jan 2016
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    Mersi, dar m-am invatat asa. Poate apare E3 si cine stie. Oricum e greu de crezut sa fie asa deoarece e exact ca lista de programe satelit ( am si acolo 2 tunere pe 8 sateliti) si merge impecabil. O seara frumoasa

  8. #8
    Standard RSP member soarece's Avatar
    Join Date
    30 Dec 2009
    Location
    planeta S-F
    Posts
    343
    Post Thanks / Like

    Default

    @AIMarian
    poti da m-ai multe detalii..{eventual niste poze ar fi ok}...poate faci si niste poze si dai explicatii. ce lighean ai, de citi decibeli e lnb-ul... conteaza foarte mult, vezi ca unele programe au semnal mai mare altele semnal m-ai mic.. poate fi si asta o cauza sper ca ai fiecare tuner cu lnb-ul lui +cabluri separate ..si poate spui si ce imagine ai instalat
    Last edited by soarece; 23-01-16 at 17:04.

  9. #9
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    553
    Post Thanks / Like

    Default

    era vorba de tunere de cablu.
    @marian
    am incercat in toate felurile posibile ,cu acelasi model de tuner pe ambele sloturi ,cu modele diferite de tuner- hybrid pe slot 3 si dvbc pe slot 4 , inversata pozitia lor , puse imagini de la majoritatea team-urilor concluzia dupa o zi de incercari -nu functioneaza cu 2 operatori de cablu simultan. La prima incercare aveam 2 tunere acelasi model si am zis ca fiind acelasi model se incurca la comutare. Dar nu ,ramine pe tunerul de pe slotul 3 chiar daca comuti pe un canal scanat pe tunerul de pe slotul 4 si da acel mesaj de eroare .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •