Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Samsung SHD 85

  1. #1
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Mar 2010
    Location
    Deva
    Posts
    36
    Post Thanks / Like

    Default Samsung SHD 85

    Buna Horatyu ,am revenit si eu dupa o perioada de absenta .Am intrat in posesia unui receptor Samsung SHD 85 si nu gasesc nicaieri ceva sa ma ajute sa-l schimb putin ptr. o receptie FTA.Stiu ca si pe tine te pasioneaza subiectul asta ..... poate-mi sugerezi ceva ce poate sa ma ajute ....Cu stima Flash2003 !!!

  2. #2
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,541
    Post Thanks / Like

    Default Samsung SHD 85

    Poti sa-l flosesti pentru piese sau pe post de bibelou.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  3. #3
    Standard RSP member antenutze's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2014
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    Default

    dupa cum ti-a zis si Konstantine una din posibilitati ar fi pt piese (prietenii stiu de ce) dar dupa cum il vad eu in poze pt ca nu am avut vreodata asa ceva cred ca s-ar putea folosii pt TNT (care este independent de satelit si de faptul ca este un "receptor dedicat") evident daca ai acoperire in zona ta pt terestru...

  4. #4
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,540
    Post Thanks / Like

    Default

    Flash din păcate nu am asemenea informații, deci nu pot să îți spun mai multe.
    Îmi pare rău.

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Mar 2010
    Location
    Deva
    Posts
    36
    Post Thanks / Like

    Default

    Dupa cate am mai citit despre el e un HD folosit de catre ORANGE ptr. grila lor de programe.Softul insa e deosebit fata de restul receptoarelor.Ma gandeam ca poate cineva ,cu mai multe cunostinte de IT o fi incercat .Softul din el este prevazut cu un Diseq 4:1,dar "destepti" ,softisti lor au facut active doar primele 3 intrari ,unde au "bagat" ,pe prima Astra 35,2E,pe a doua Astra 19,2 E iar pe a treia Eutelsat 13E.Aici as fi vrut eu sa modific daca ar fi posibil (posibil trebuie sa fie atat timp cat ei au facut-o ),de asemenea daca ai dat "cautare" iti baga toate programele (si codate si necodate si radio)fara sa ai posibilitatea sa stergi ceeace nu vrei sa pastrezi ,(ori le stergi pe toate ,ori nici unul ...).Ce am mai aflat ca receptorul e francez ,al firmei Orange si softul e pe Android .Speram sa existe Tools-uri cu care sa poti modifica vecha programare cu una pe care o doresti ....Cu stima Flash2003 !!!

  6. #6
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,541
    Post Thanks / Like

    Default

    Sursa e publica,m-am "jucat " si eu cu softul dar am renuntat.Pare mai curand linux.
    Pt. edtare android ai nevoe de Android SDK
    Last edited by konstantine; 26-01-16 at 11:31.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  7. #7
    Standard RSP member antenutze's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2014
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    Default

    din cate am citit si eu este un receptor dedicat ORANGE dar daca problema este ca in Diseqc iti baga automat satelitii respectivi atunci o solutie ar fi (evident daca exista posibilitatea asta in Meniu) sa folosesti satelitul 23.5°E de exemplu pt Thor bagand frecventele manual pe care le doresti de pe Thor si scanand tot manual pe frecventele bagate anterior, atunci ai sa prinzi posturile dorite de pe Thor de exemplu Realitatea dar a sa apara cum ar venii de pe Astra 23.5. am avut o astfel de situatie la un Tv cu tuner satelit unde nu puteam adauga alti sateliti decat cei 4 cuprinsi in soft si asa am rezolvat-o.

  8. #8
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,541
    Post Thanks / Like

    Default

    Tare prosti or mai fi sa te lase sa-l folosesti ca receptor FTA...

    20160126_123745.jpg

    L.E: Si inca ceva: la acest receptor,nu se poate face nico modificare software.Asa cum se observa in fotografie,locul de unde se poate "agata" interfata e acoperit cu rasina.

    Samsung SHD 85.jpg
    Last edited by konstantine; 28-01-16 at 12:02.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Mar 2010
    Location
    Deva
    Posts
    36
    Post Thanks / Like

    Default

    Of , konstantine ,konstantine ,daca a vrea sa-ti vinzi produsele inseamna a fi "prost" ce sa mai zic ....Eu stiam Softpedia un site serios ,unde posteaza "meseriasi".... ptr. "misto" n-ai nevoie de prea multa scoala .......In fine , multumesc tuturor celor carora le-a starnit interes acest thread.Poate apare si vreo idee de luat in seama ....Cu stima ....Flash2003 !!!

    PS.antenutze,am incercat si eu varianta propusa de tine .Merge sa sti ,dar pe mine ma inerveaza faptul ca nu pot folosi si a 4-a intrare a Diseq-ului ,aici as fi vrut sa fac o modificare in soft .De asemenea daca ti-ai aranjat intr-un fel grila de programe , sa poti s-o salvazi , ca dupa ce-ai reseta receptorul sa nu te mai chinuiesti si sa pierzi timp cu rearanjarea ....Flash2003!!!

  10. #10
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,541
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by Flash2003 View Post
    Eu stiam Softpedia un site serios ,unde posteaza "meseriasi".
    Vezi c-ai gresit numele forumului.In poza pe care am atasat-o,se vede clar ca nu merge.Nu mai bateti campii aiurea.
    Last edited by konstantine; 27-01-16 at 15:55.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  11. #11
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Mar 2010
    Location
    Deva
    Posts
    36
    Post Thanks / Like

    Default

    Soft , nu inseamna hard .Softul programeaza functionarea hard-ului .Asta as fi vrut eu ......

  12. #12
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,541
    Post Thanks / Like

    Default

    Si cum citesti/scrii softul din/in receptor?Ai citit postul #8 si ai privit cu atentie fotografia placii de baza?
    Sau poate stii tu,vreo modalitate sa te conectezi wireless si sa-i scrii softul.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  13. #13
    Standard RSP member antenutze's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2014
    Posts
    35
    Post Thanks / Like

    Default

    konstantine are perfecta dreptate, atata timp cat receptorul NU are in spate o mufa RS232 (dar si atunci iti trebuia un bootloader dedicat aparatului) si placa este acoperita de rasina in locul unde se puteau racorda conectiile pt asa ceva, practic NU ai cum sa transferi ceva aparatului... banuiesc ca nu are nici optiunea in Meniu ca sa transferi via USB, daca tot au acoperit cu rasina placa de baza.

  14. #14
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Mar 2010
    Location
    Deva
    Posts
    36
    Post Thanks / Like

    Default

    Via USB ....

  15. #15
    Member Visitor
    Join Date
    30 Nov 2015
    Location
    Romania
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Question samsung SHD 85 SMT H6160

    Samsung SHD 85 SMT H6160



    Salutare, am observat ca ati inchis deja un subiect cu acest titlu in care se discuta depre reciverul samsung SHD 85 ce il foloseste Orange intr-un mod codat, dar totusi, as reveni cu acest threand cu ceva intrebari :

    Ati incercat sa-i schimbati sistemul de operare si sa-l deblocati?!?!?! Pe pagia oficiala de Samsung exista un soft facut special pt acest model in versiunea free : http://www.samsung.com/global/busine...t-top-box.html

    Cum as putea instala acest Open Souce soft?!?!?!

    Ce imi trebuie sa instalez acest sof??!?!

    Daca e codat si am o cartela neplatita , il pot folosi sa vad cu el programele gratuite emise prin satelit??? Cate programe romanesti sunt in momentul asta emise prin satelit in mod gratuit?

    In poza de mai jos puteti vedea placuta de baza, aveti idee despre ce este acea mufa alba, libera in mijloc?




    Am primit acest model de la cineva in mod gratuit si as dori sa-l deblochez si sal folosesc la liber, dar nu gasesc nimic pe net . Abia am reusit azi sa gasesc drivarul si datele technice ale acestui produs.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •