Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 16 to 30 of 88

Thread: Dyndns,ICS

  1. #16
    Standard RSP member franta's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2009
    Location
    Hamburg
    Posts
    1,411
    Post Thanks / Like

    Default Re: Dyndns,ICS

    la acest tip de modem a fost mai greu de eskis portul cel putin pt mine.
    http://portforward.com/english/route...3V/default.htm
    nu prea am gasit tutoriale pt modemul meu ci doar pt alt model da care are meniu asemanator
    poate ajuta pe cineva in viitor.
    ca sa deskideti portu 12000 cand ajungeti la NAT & Portregeln folositi optiunea de la mijloc: port-umleitung.
    PS: ar trebui sa se da cateva exemple generale despre cum se deskid diferite porturi, ar fi util pt incepatori.
    LE: da , am ip dinamic

  2. #17
    Member Visitor
    Join Date
    26 May 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default Re: Dyndns,ICS

    Salut baieti,
    Sant un proaspat utilizator de dreambox,desi initial nu mi s-a parut ca as avea probleme,m-am inecat spre mal,adica am net de la UPC si am un router model Cisco EPC2425 si nu siu sa-i setez porturile 12000 si 16001.Cat de cat am crezut ca am habar,dar m-am inselat.Un sfat bun,si va sant recunoscator,cu respect pvictor

  3. #18
    Moderator sorin8m's Avatar
    Join Date
    22 Apr 2007
    Location
    Romania, Timisoara (Westul salbatic)
    Posts
    1,899
    Post Thanks / Like

    Default Re: Dyndns,ICS

    OK, ai aici manualul http://www.comhem.se/blob/view/-/144..._cisco.pdf.pdf , in manual la sfarsitul pagini 31 si la inceputul pagini 32 ai Port Forwarding si Port Triggers, in amblel tre sa introduci doua randuri una cu portul 12000 si alta cu portul 16001 si pui IP-ul dreamului sau a doua varianta este sa intrebuintezi functia DMZ la care doar pui IP-ul dreamlului si el automat iti deschide porturile necesare adica toate).
    Daca mai ai nevoie de ajutor ma poti contacta si pe YM sau sami scrii pe forum.

  4. #19
    Member Visitor
    Join Date
    26 May 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default Re: Dyndns,ICS

    Multumesc tare mult ,am reusit sa deschid porturile dar nu stiu de ce nu pot iesi cu receiverul pe net,desi cred ca am setat bine.
    Cu respect pvictor

  5. #20
    Nestiutor...
    Join Date
    13 Feb 2007
    Location
    Earth
    Posts
    1,977
    Post Thanks / Like

    Post Re: Dyndns,ICS

    salut, ai verificat cu www.canyouseeme.org daca sunt deschise porturile ?
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

  6. #21
    Banned
    Join Date
    10 Oct 2009
    Location
    In majoritatea capitalelor EU
    Posts
    126
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura View Post
    ICS sau Internet Conection Sharing ne ajuta sa ne conectam la net prin intermediul calculatorului,in cazul in care nu avem router sau avem internet prin modem USB.Bineinteles ca trebuie sa aveti inca o placa de retea LAN.
    Pentru a activa ICS pe computer mergem in Network Connection din Control Panel



    Aici placa de retea pe care o vom folosi pentru a conecta Dream-ul (Local Area Conection) trebuie sa fie Enable (dupa cum vedeti la mine era Disabled),daca nu e facem click dreapta pe ea si dam Enable.
    Facem click dreapta pe placa de retea pe care primit internetul (in cazul meu e placa wireless,dar poate fi alta placa de retea,modem USB,etc) si mergem la Properties->Advanced si bifam "Allow other ....."



    In acest moment cealalta placa de retea (LAN),de care vrem sa legam Dreamul,va primi automat IP-ul 192.168.0.1 si chiar vi se va afisa un mesaj care va spune asta la care confirmam schimbarea.
    .

    Zmeura! un pic de ajutor te rog,pe windows-ul ce e instalat aici acasa in Milano (win SP3) in fereastra ce se deschide( placa pe care primesti netul-propietati) nu imi apare decat windows firewall in rest e gol,o alta posibilitate/solutie pentru a da allow internet sharing exista? sau trebuie sa schimb windows-ul? multumesc anticipat pentru raspuns!
    PS! folosesc net de la WIND prin modem huawei 9000 usb!

  7. #22

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default

    In acea fereastra ai "Network setup wizard" scris mai jos.Apasa pe el si mergi in acest Wizard.
    In prima fereastra alege "No,let me choose another way to connect to the Internet" si apoi la urmatoarea "This computer connects directly to the Internet.The other computers on my network connect to the Internet through this computer."La un moment dat selectezi placa pe care intra internetul,restul setarilor raman cum sunt.La sfarsit alege "Just finish the wizard...".Va cere un restart si dupa aceea va fi in regula.

  8. #23
    Banned
    Join Date
    10 Oct 2009
    Location
    In majoritatea capitalelor EU
    Posts
    126
    Post Thanks / Like

    Default

    Am facut asa dar...are 3 setari in nici una din ele nu imi arata placa de retea,e un windows schifo italian,am scris IP-ul in dream dar in pc daca il modific 192.168.0.1 nu imi mai merge netul...belea!

  9. #24
    Administrator GIGABLUE laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,538
    Post Thanks / Like

    Default

    off,schimba man windu

  10. #25
    Banned
    Join Date
    10 Oct 2009
    Location
    In majoritatea capitalelor EU
    Posts
    126
    Post Thanks / Like

    Default

    Exact asta ma pregateam sa fac,ultima oara aveam un wind frumusel dar ma...mancat sa il fac...si pe asta italian gata! in seara asta jos cu el,multumesc tuturor!

  11. #26
    Banned
    Join Date
    10 Oct 2009
    Location
    In majoritatea capitalelor EU
    Posts
    126
    Post Thanks / Like

    Default

    Gata! am facut un dual boot,am mai instalat un win ca mi/a fost lene sa sterg tot si sa o iau de la 000 cu programe,licente etc,acum am 2 win,unul pentru mine unul pentru dream totul e beton functioneaza perfect,mii de multumiri lui Zmeura si Laleaua neagra!

  12. #27
    Standard RSP member
    Join Date
    02 Jan 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    49
    Post Thanks / Like

    Default help

    Salut all
    In primul rand trebuie sa ii aduc omagiile lui zmerura care ne-a intins o mana de ajutor. zmeura sa fii binecuvantat.
    Acum doresc si eu sa ma ajutati cu o problema.
    Am luat un dreambox 500s si nu l-am luat setat tocmai in ideea de a-mi sparge capul cu el ceea ce ulterior imi va fi benefic.
    In fine
    Problema mea este urmatoarea:
    Cand deschid DCC si ii dau conect la dreamboc ( folosid cross over ) imi da o eroare care suna asa" Erorr10057 in function send Socket in not connected"
    Am umblat si in dreambox am setat si ip-urile date de zmeura in tutorial si tot nu reusesc.
    Ma puteti ajuta pls .

  13. #28
    Administrator GIGABLUE laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,538
    Post Thanks / Like

    Default

    in dcc pui pass default adica root cu dreambox,pe care ulterior o vei schimba in telnet cu comanda passwd iar in dream pui ip din calsa pe care o are routeru tau nu ce a pus zmeura in tutorial,adica daca routeru tau incepe de la 192.168.2.100 tu pui ip in dream asa 192.168.2.101 pana la 255(e un ex,tu poti pune ce numere doresti)
    Lumină, mai multa lumină (Licht, mehr licht)” zise Goethe

    FEEL THE BLUE SPIRIT...GIGABLUE.NET

  14. #29
    Standard RSP member
    Join Date
    02 Jan 2010
    Location
    Bucuresti
    Posts
    49
    Post Thanks / Like

    Default

    poate imi scapa ceva ... eu inca nu am rooter acum sunt doar cu un net de pe stick de la vodafone, dar totusi ma intreb, are legatura cu faptul ca pc-ul nu se conecteaza prin cablu la dreambox

  15. #30
    Administrator GIGABLUE laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,538
    Post Thanks / Like

    Default

    cum se comporta astia de la vodafone nu stiu mai ales pe stick(nu prea cred ca o sa ai sanse,poate gresesc)insa cu siguranta nu ai setat ip,server etc corect deci nu ai legatura net cu el
    Lumină, mai multa lumină (Licht, mehr licht)” zise Goethe

    FEEL THE BLUE SPIRIT...GIGABLUE.NET

Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •