Results 1 to 8 of 8

Thread: Ruach A20s R3 (4k si pentru cei care nu au TV 4K)

  1. #1
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,042
    Post Thanks / Like

    Default Ruach A20s R3 (4k si pentru cei care nu au TV 4K)

    Mentionez ca toate dispozitivele despre care scriu sunt cumparate de mine personal si nu fac obiectul nicunui program de promovare al unei firme.

    Am cumparat si acest player media cu 8 core, e un fel de UHD fake, decodeaza filme 4k pe televizoare FullHD.
    Un preview aici.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #2
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,042
    Post Thanks / Like

    Default

    Ruach A20s-H specifications:

    SoC – Rockchip RK3368 octa core Cortex A53 processor @ 1.2 GHz with PowerVR G6110 GPU
    System Memory – 1 GB RAM
    Storage – 8 GB eMMC flash
    Video Output – HDMI 2.0, and composite RCA
    Audio Output – HDMI, and stereo RCA
    Connectivity – Gigabit Ethernet, Wi-Fi 802.11 b/g/n
    USB – 2x USB host ports
    Misc – Recovery pinhole, mechnical power switch
    Power Supply – 5V/2A
    Dimensions – 195 x 120 x 33 mm


    Ruach A20s R3 RK3368 BACKUP (untested)
    NU e testat !


    Lynk 1
    Link 2
    Attached Images Attached Images
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  3. #3
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,042
    Post Thanks / Like

    Default

















    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  4. #4
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,042
    Post Thanks / Like

    Default

    Am in birou acest media player cu cel mai puternic cpu din clasa lui, dar de cateva zile dupa juma de ora framau filmele si sonoru mai ales.
    S-a tot repetat fenomenul, aparea dupa ceva timp de functionare, m-am gandit ce i-am facut si aparent nimic.
    In final mi-am adus aminte ca il tineam suspendat intre o mobila si o boxa apoi l-am mutat pe boxa,
    Aseara i-am pus un radiator de 486 lipit cu pasta termoconductoare si ..... NU a mai facut!
    Azi am adaugat un buret dens pe care apasa carcasa superioara si il tine nemiscat. Nu e mare buretul.
    Radiatorul acopera CPU si RAM (am pus pasta alba termoconductoare pe ele).
    Acum merge bine, trebuie sa ii pun si picioruse autoadezive, care inanta putin carcasa de pe suport.


    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #5
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,042
    Post Thanks / Like

    Default

    A 2-a zi i-am pus si "piciorusele" lipsa din fabrica.
    Dupa o saptamana de teste pot sa spun ca merge perfect cu radiator si "picioruse".



    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,683
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu-mi place sursa de 5V !!! de cand am parlit un APPO2 in care am bagat
    din greseala cablul de 12v aflat permanent pe masa ...
    Ar fi interesant de stiut daca se simte ceva in plus fata de K1 Plus ca player
    media ... si daca da ... ce anume !
    Last edited by MihaiPo; 30-09-16 at 16:04.

  7. #7
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,042
    Post Thanks / Like

    Default

    Toate media playerele noi sunt la 5v, si k1 merge la 5v daca alimentezi LNB din sursa externa !
    A20s-R3 l-am cumparat inaintea lui K1. Problema e ca nu "vede" la HDMI out, rezolutia 4k desi e trecuta in specificatii.
    In Android e clar mai bun decat K1. Se cunoaste si in browser si in Kodi.

    Nu stie power off decat din buton, nu stie restart, are doar un deep standby din care iese cand are chef.
    Cred ca e o problema cu compatibilitatea CEC cu tv-ul !
    Din experienta mea cel mai bun CEC la tv e pe Vestel. LG-ul e slab la asa ceva, are cateva taste care se duc in CEC.
    De ex pe Vestel merge telecomanda televizorului in Enigma2 ca si cum ar fi a receptorului, prin CEC. Ca sa fac setari la T. am o tasta prin care suspend CEC si trece iar telecomanda pe TV.
    Revenind la playerul din acest topic, asa e facut androidul (fara restart, fara power off) si nu am stat de el sa ii fac root ca sa pot implemeta aceste functii.
    Il folosesc cu precadere pe filme online in broeser, sau Kodi, si mai ales cu Deezer sa ascult muzica.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  8. #8
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,042
    Post Thanks / Like

    Default Ruach A20s R3 (4k si pentru cei care nu au TV 4K)

    Am facut si cateva gauri de ventilatie azi
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •