Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38

Thread: K1 plus VITMOD OS (KODI / ENIGMA2 / NEUTRINO-MP / VDR)

  1. #1
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,259
    Post Thanks / Like

    Default K1 plus VITMOD OS (KODI / ENIGMA2 / NEUTRINO-MP / VDR)

    IN acest topic vom discuta despre imaginile E2 si Neutrino .
    Pentru inceput urc o lista de canale ENF70 pentru neutrino
    Se copiaza astfel:
    satellites.xml in /usr/neutrino-mp/var/tuxbox/config/

    restul filelor in /usr/neutrino-mp/var/tuxbox/config/zapit/

    E facuta cu buchete aranjate exact ca in e2.
    Nu cred ca mai exista alta concurenta.
    Attached Files Attached Files
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #2
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,259
    Post Thanks / Like

    Default

    VITMOD
    O imagine OPENELEC Kodi, Enigma2, Neutrino, VDR
    vitmod-os_v2_rc5_k1plus
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    01 Jan 2008
    Posts
    93
    Post Thanks / Like

    Default

    Cum se face conexiunea la receptor? fire ftp? user passwd?

  4. #4
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,259
    Post Thanks / Like

    Default

    E root /root la imaginea asta 4 in 1 pe SSH, SFTP.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    01 Jan 2008
    Posts
    93
    Post Thanks / Like

    Default

    Mulțumesc, eu m-am chinuit cu rețeaua wireless și nu prea merge...nu am trecut mai departe, am să leg cabluri!
    Cu semnalul cum stă? comparativ cu alte jucării...
    Ca soft eu zic că va fi beton dacă se rezolvă problemele cu driverele, se miscă f. f. rapid!

  6. #6
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,259
    Post Thanks / Like

    Default

    Sigur face 100$, ideal ar fi oscam in Android, e bun si emulatorul inclus, dar de ex pe UHD1 by Astra deschide aiurea la mine sau nu am linie si vin doar rataciri din chache.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    01 Jan 2008
    Posts
    93
    Post Thanks / Like

    Default

    Victorie! am scanat si eu 0,8 W cu imaginea Neutrino...

  8. #8
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,259
    Post Thanks / Like

    Default

    Pune lista de canale de mai sus si cauta pana dai de buqete!
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    01 Jan 2008
    Posts
    93
    Post Thanks / Like

    Default

    Ai reusit să faci setările pentru motor HH?

  10. #10
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,259
    Post Thanks / Like

    Default

    NU merge ! Eu am trecut H-H ul pe diseq 1.2 si am salvat pozitiile.
    Asa merge daca intrii odata dupa pornire in Setari motor.
    Dupa aia muta bine. Aici scriam de DTV nu de Neutrino, dar nici pe neutrino nu merge HH.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  11. #11
    Standard RSP member
    Join Date
    01 Jan 2008
    Posts
    93
    Post Thanks / Like

    Default

    Sotfcam functional?

  12. #12
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,259
    Post Thanks / Like

    Default

    E unu in imagine da nu am reusit sa ii pun linii xxcam, desi ar trebui sa mearga.
    Cand am timp studiez si asta.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  13. #13
    Standard RSP member
    Join Date
    01 Jan 2008
    Posts
    93
    Post Thanks / Like

    Default

    In Neutrino nu l-am gasit...

  14. #14
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,259
    Post Thanks / Like

    Default

    Merge perfect USALS in neutrino.
    E limitata la 1080 din pacate rezolutia si nu vede canalele UHD.
    Ramanae sa vad cum e cu emulatorul
    Am schimbat si cele 4 meniuri scurte care erau manual puse in rusa.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  15. #15
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,259
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu merg versiunile de Oscam ARM7 pentru ca lipseste ceva librarie.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •