Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43

Thread: K1 plus VITMOD OS (KODI / ENIGMA2 / NEUTRINO-MP / VDR)

  1. #31
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,291
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu merg nici pe neutrino subtitrarile.
    In rest merge binisor, desi schimba lent canalele.
    In E2 si Neutrino merge perfect USALS.
    Tocmai ma dadeam cu Neutrino pe 28E si am gasit CNN HD care e FTA.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #32
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Oct 2014
    Posts
    105
    Post Thanks / Like

    Default

    sa inteleg ca in kodi VITMOD OS v.2.0 RC6inca nu merge pe satelit?tot incerc sa gasesc tvheadend si nu il gasesc,gasesc doar tvheadend pvr client.

  3. #33
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,291
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu faci tu ceva bine, de mers merge.
    Oricum poti sa il instalezi daca nu e.
    Da de ce nu te dai cu e2 sau neutrino?
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  4. #34
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    243
    Post Thanks / Like

    Default

    Va rog, cum se trece de la e2 la altceva, kodi sau neutrino, cum se revine la meniul scurt unde se alege varianta in care porneste. Multumesc.

  5. #35
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Oct 2014
    Posts
    105
    Post Thanks / Like

    Default

    dar unde gasesc tvheadend in vitmod?

  6. #36
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,291
    Post Thanks / Like

    Default

    @marcghi
    Ai in meniu la fiecare din ele trecerea la KODI.
    E cu probleme trecerea, daca se agatza cand treci de la una la alta intrii cu ssh si dai reboot.
    Ai user root pass root.
    Daca am timp o sa modific scripturile sa dea reboot automat la trecerea intre ele.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #37
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,291
    Post Thanks / Like

    Default

    Azi am reusit sa scanez si sa receptionez Canalul 30 (546 Mhz) din multiplexul TVR in Bucuresti, cu aparatul K1 si softul VDR.

















    Softul DTV din Android, "vede"semnal pe 546166 MHZ, incearca sa scaneze dar nu da rezultate.
    Frecventa centrala la transponderul de pe C30 in Bucuresti e 546166 MHZ dupa cum se vede si in imagini.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  8. #38
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Oct 2014
    Posts
    105
    Post Thanks / Like

    Default

    confirm ca merge scanat si deschide canalele libere de pe cablul pe fibra telekom.incercat cu imaginea libreelec.

  9. #39
    Member Visitor
    Join Date
    04 Dec 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default

    Bună, am o problemă cu conectarea la receptor prin FTP cu neutrino și vdr. Introduc IP , user si parola root și nu există nicio conexiune.
    ---------------------------------------------------------
    Привет, У меня есть проблема с подключением к коробке через FTP по загадке, нейтрино и vdr Введите имя ip-поля: пароль root: root и нет связи
    Last edited by konstantine; 23-11-17 at 22:33.

  10. #40
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,755
    Post Thanks / Like

    Default

    no no ! se ingroasa gluma !!!

  11. #41
    Member Visitor
    Join Date
    04 Dec 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default

    Это ваша помощь. Лучше не делать этого.

  12. #42
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,291
    Post Thanks / Like

    Default

    Please write in Romanian or English.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  13. #43
    Member Visitor
    Join Date
    04 Dec 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like

    Default

    Bună, am o problemă de stabilire a unei conexiuni prin FID enigma2 neutrino, VDR.Am tastat ip și root / root și nici un nume nu este conectat.

    Hello, I have a problem establishing a connection via FTP enigma2 neutrino, VDR. I have typed ip and root / root and no name is connected.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •