Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: K1 Plus S2/T2 Tools

  1. #16
    Member Beginner
    Join Date
    05 Nov 2011
    Posts
    13
    Post Thanks / Like

    Default


  2. #17
    Member Beginner
    Join Date
    14 Jun 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by marcghi View Post
    Ce trebuie facut , in afara de alegerea ip-ului, pentru a se conecta la receptor ? Multumesc.
    Eu am reusit astazi dupa mai multe incercari , dar nu stiu exact de ce am reusit . . .

    Am instalat astazi SuperSU si KingRoot si eram in setarile de wifi ca sa pot adauga ip-ul ( nu stiu daca conteaza dar eu asa am reusit )
    ( pe KII pro cu softul de fabrica )

  3. #18
    Member Beginner
    Join Date
    14 Jun 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like

    Default

    Un tutorial scurt pt K+ Channel editor :
    1. se conecteaza editorul la box : k+receiver /conect /introducere ip ( cu dtv oprit pe box )
    ip-ul se afla din box asa :
    setari /retea /wifi (in cazul meu)/se deschide reteaua la care esti conectat/informatii despre stare
    2. se downloadeaza lista de canale : k+receiver /download
    3. editare canale dupa plac
    4. urcare din k+receiver /upload ( tot cu dtv oprit pe box )
    la partea cu urcatul pe box trebuie verificata lista din dtv inainte de a opri softul de editare
    ( am avut cazuri cand a trebuit sa urc de doua sau trei ori lista inainte de aparea corect in dtv )

  4. #19
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    233
    Post Thanks / Like

    Default

    Ai reusit sa faci asa sau asa crezi ca trebuie sa faci ?

  5. #20
    Member Beginner
    Join Date
    14 Jun 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like

    Default

    Am reusit , mai da rateuri din cand in cand dar functioneaza
    Last edited by konstantine; 08-01-17 at 00:20.

  6. #21
    Member Beginner
    Join Date
    14 Jun 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like

    Default

    Editorul K1+ v. 0.6.5.0
    Tradus in limba Romana de Rapy [ ]
    Acum se pot edita si canalele T2 ( nu am testat pentru ca nu am antena T2 )
    SetupK1Plus_0.6.5.0

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •