Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50

Thread: K1 Plus S2/T2 Android MOD

  1. #16
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    Ai PM cu indicatii si softul modificat.
    Poti sa scrii aici concluziile.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #17
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    236
    Post Thanks / Like

    Default

    Multumesc, a mers din prima.
    Legat de lista de canale, se poate scoate pe pc, modifica si apoi pusa la loc ?
    Nu merg puse cele doua apk-uri pe stick si instalate direct ?

  3. #18
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    Am invatat 2 zile cum sa fac prin retea asta pentru ca vor fi multe modificari.
    Vezi ca ti-a facut backup automat si pe pc si in aparat in directoarele aplicatiilor.
    A aparut romana la selectia preferate de sub si txt, dar cred ca tine cont de ea doar daca scanezi iar!
    Daca are ENF70 vreme ne face generator de lista, legat de cele de e2,neurtino si kathy.

    Maine o sa vorbesc cu el,
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  4. #19
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    Uitandu-ma prin codul java azi, am gasit o functie noua cu parola prin care aparent ar trebui sa faca record la Transponder.

    Dau publicitatii asta si urmeaza sa vedem daca chiar merge:
    Meniu > Preferinte DTV > 111111 apoi primesti mesajul "record all program of ts"
    Spor la teste
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #20
    Standard RSP member
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,694
    Post Thanks / Like

    Default

    Trebuie sa recunosc ca am incercat la plezneala cu 1, 2,... 9 dar
    doar in meniul Instalation !!! n-am aparatul la mine ca as extinde
    testul ...

  6. #21
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    Tot din cod cred ca daca formezi 222222 in meniul de child lock poti reseta parola!
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #22
    Standard RSP member
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,694
    Post Thanks / Like

    Default

    Daca mi-or ingadui nepotii ... o sa incerc sistematic ...
    desi mari sperante nu prea am ...

  8. #23
    Standard RSP member
    Join Date
    19 May 2007
    Posts
    58
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut felicitari pentru localizare, daca te pot ajuta cu ceva sau poti sa postezi procedura

    Multumesc
    DM500, DM800HD, KATHREIN UFS910 si altele

  9. #24
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    Acum adaug mai multe optiuni la scriptul de update, am adaugat backup global de setari DTV (salveaza lista de canale, liniile si keyle BISS) si stie sa le faca restore.
    Urmeaza sa adaug pe parcurs si alte optiuni.
    Cand ajung la o noua forma stabila va anunt.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  10. #25
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    Code:
    ===============================
    K1 PLus S2/T2 zildan mod v2.00
    ===============================
    Type K1 IP address:192.168.1.137
    Adb conected
    restarting adbd as root
    
    connected to 192.168.1.137:5555
    -----------------------
    Remount system as rw
    =======================
       Make a choice:
    =======================
    1: Update DTV APK
    2: Backup DTV APK
    3: Restore DTV APK
    4: Backup DTV settings
    5: Restore DTV settings
    6: EXIT
    =======================
    Enter option please:
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  11. #26
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    Am solutia si pentru rezolvarea USALS, la mine deja merge !
    Poate ma prind cum rezolv si mutarea antenei fara sa fie necesar sa intrii in meniul de motor odata la fiecare intrare in DTV.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  12. #27
    Standard RSP member
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,694
    Post Thanks / Like

    Default

    .... he he ... asta chiar incepe sa semene a receptor !
    ... n-as fi crezut dupa cum arata acum vreo 4 luni !

  13. #28
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    E mai mult un SmartTV cu receptor de Sat si Terestru !
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  14. #29
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    Calculul latitudinii este gresit cu 19 grade la USALS
    Mai exact daca aveti latitudinea 44.5 puneti 63.5


    Daca se pricepe careva si are timp, atasez codul in care se proceseaza si se transmit in drivere coordonatele.
    Pana rezolvam cu modificarea calculelor adunati 19 grade la latitudine si merge antena.
    Ca sa se miste antena cand intram in soft, la prima repozitionare, e necesar sa ajungem in meniul de setari motor si sa iesim.
    Dupa asta va muta singur cand schimbam canalele.


    Atentie:
    Ma refer exclusiv la softul DTV !
    In KODI, E2 si Neutrino merge USALS foarte bine fara smecherii.
    Attached Files Attached Files
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  15. #30
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    Azi am modificat ecranul de info.
    Erau cazuri cand nu incapeai informatiile .
    Acum asa arata:






    Asa aratau Inainte de modificari.

    De exemplu cel de la ASTRA UHD1 nu intra in ecran si nu exista posibilitatea de scroll.





    Am regrupat informatiiile si am latit mult fereastra.
    Acum studiez posibilitatea de a afisai codecurile si alte informatii !
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •