Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50

Thread: K1 Plus S2/T2 Android MOD

  1. #31
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,110
    Post Thanks / Like

    Default

    In final am ales o versiune mai sobra la culori.


    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #32
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,110
    Post Thanks / Like

    Default

    Am avut o mica pauza, in viitoarele zile voi continua modificarile la DTV.
    Pentru inceput vom avea fundal semitransparent la o parte din ecrane, de exemplu info primar si secundar.
    Astept idei .
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  3. #33
    Standard RSP member
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,691
    Post Thanks / Like

    Default

    Poate un pic prea sobra ... textele scrise cu galben se citesc mai usor
    datorita cotrastului foarte mare fata de un background mai inchis !

  4. #34
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    236
    Post Thanks / Like

    Default

    Daca s-ar putea face cumva sa alimenteze lnb-ul doar cand porneste dtv ar fi o treaba buna, il folosim si la altceva in afara de satelit. Banuiesc ca nu este problema de soft, ci hardware, daca e asa e cam dificil.
    Daca nu merge dvb-c, se poate ,,injecta,, in soft drivere pentru un tuner usb cu rtl2832 ? Si facut cumva sa fie accesibil in vreo aplicatie, in dtv-ar fi perfect.

  5. #35
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,107
    Post Thanks / Like

    Default

    Ar fi o ''idee'' in a se putea folosi tv tunerele pe usb ( tot din china ) pt dvb-c
    In caz ca nu se poate reusi/afla/face sa functioneze acest device si pe dvb-c
    ''Concurenta'' cad ca ''stagneaza'' in continuare pana la anul , asa ca....

  6. #36
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,110
    Post Thanks / Like

    Default

    O sa studiez problema cu alimentarea lnb-ului, cred ca se poate face si independent de aplicatia DTV, trebuie sa identific GPIo pe care e cuplat enable la tensiune.
    Ideal ar fi sa incerce MihaiP sa mai contacteze pe cei care fac softul.

    Cele mai grave probleme ar fi:

    - LNB power doar cand esti pe un canal.
    - Corectia USALS cu 19 grade
    - Sa se faca acelasi gen de initiere a mutarii antenei la lansarea softului, asa cum se face dupa ce intrii prin meniul MOTOR.


    Nu am un stick cu tunner de cablu sa testez ce si cum se poate face pe partea asta.
    Ar fi totusi complicat sa tot schimbi aplicatia.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #37
    Standard RSP member
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,691
    Post Thanks / Like

    Default

    Din pacate dupa ultimul meu mesaj ... n-au mai dat
    semne de viata ! l-or fi considerat prea acid ... s-au
    se multumesc cu ce au deja ! cert este ca eu am
    povestit cu cei de la VS dar aplicatia este facuta de altii
    si nici macar nu este sigur ca VS are vreo calitate in
    tranzactia asta ... s-ar putea ca in spate sa fie chiar AML

  8. #38
    Member Beginner
    Join Date
    13 Oct 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    20
    Post Thanks / Like

    Default

    Cei de la cnx-software spun ca tunerul e compatibil DVB-C

    The board is called S2&T2_R848_Rev1.0 and includes Availink AVL6862TA DVB-C/T/T2 + DVB-S/S2 demodulator and Rafael Micro R848 tuner. The hardware configuration is very similar to TBS5520 multi-standard USB tuner with R848 tuner and AVL6882 demodulator with support for DVB-T2/C/S2/ISDB-T/J.83B standards.
    v

  9. #39
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,110
    Post Thanks / Like

    Default

    Aia stiu si eu, doar ca NU merge pe cablu, probat in Imaginea 4 in 1 si in Openelec.
    Probabil ca trebuie si ceva firmware de tunner pentru a porni si DVB-C.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  10. #40
    Standard RSP member
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,691
    Post Thanks / Like

    Default

    Am cautat acest model de tuner combo pe site-ul
    fabricantului ... scrie clar ... DVB-S2 si DVB-T2 !!!
    acolo unde era si DVB-C era mentionat explicit ...
    de ce nu au implementat si aceasta optiune ? mister !

  11. #41
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,110
    Post Thanks / Like

    Default

    Cu ultima versiune de soft DTV merge foarte bine aparatul, s-au rezolvat mai multe probleme dar lipsesc 2 taste importante de pe telecomanda:
    Tasta SAT - pentru a putea alege satelitul si
    Tasta Recall - sa revii la postul anterior.

    Stiam din primavara ca sunt prevazute in soft dar nemapate pe telecomanda asa ca am studiat problema si am reusit sa le pun pe Home, respectiv Browser !




    ---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 11:53 ----------

    Am mutat Tasta Recall pe APPS, e mai usor de umblat cu ea, cred ca le las asa.
    Ramane deschisa lista tastelor mutate sau realocate, cand ne stabilim la ceva dau un mic patch care se executa pe calulator.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  12. #42
    Member Visitor satenicu's Avatar
    Join Date
    12 Oct 2010
    Location
    Pantelimon
    Posts
    6
    Post Thanks / Like

    Default

    Scuzaţi de deranj,mă bag şi eu în discuţie în calitate de posesor de K1 Plus(de pe la sfarşitul lui aprilie).
    Mă bucur că a trezit interes cel mai ieftin receiver 4K de pe piaţă.
    Vă daţi seama când am spus pe facebook că am plătit la Banggood banii şi aştept să vină scula,au început toţi
    -Aaa ce căcat de sculă ţi-ai lua cu 1G de RAM.O să se mişte greu,o să înţepenească,etc.Dar surpriză,se mişcă foarte bine.
    Eu sunt mulţumit,de banii pe care i-am dat merge foarte bine.
    Acum întrebarea întrebătoare:unde găsesc update-ul de soft.
    Cu mulţumiri anticipate
    Nicu

  13. #43
    Standard RSP member
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,691
    Post Thanks / Like

  14. #44
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,110
    Post Thanks / Like

    Default

    Partea de modificari android nu mai e adusa la zi cu ultimul firmware, nu am mai sapat la ea asteptand sa se mai rezolve din problemele grave.
    Pui ultimul soft de aici si ar fi bine sa iti dai cu parerea apoi despre relocarea butoanelor si pana diseara postez un script ce il rulezi pe PC si iti schimba o fila in aparat.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  15. #45
    Member Beginner
    Join Date
    14 Jun 2008
    Posts
    17
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut !
    Ati testat dtv-ul modificat si pe KII ?
    pot avea si eu acces la aplicatie ?
    m-ar interesa si pe mine pentru setarile in romana
    Last edited by konstantine; 07-01-17 at 23:18.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •