Thanks Thanks:  31
Likes Likes:  28
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 69

Thread: K1 Plus S2/T2 Android MOD

  1. #46
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,580

    Default

    Am fost plecat in ultimele 2 saptamani, in urmatoarea perioada reiau munca la modificarile DTV (inceputa in vara).
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #47
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    TWRP custom recovery pentru AMLogic.Netestat , nerecomandat novicilor !
    Versiunea functionala TWRP.
    A confirmat cineva pe XDA ca merge TWRP .


    Video tutorial instalare TWRP si X-posed framework.

    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  3. #48
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    247

    Default

    Da, este buna aceasta varianta de TWRP pentru K1 PLUS
    Se pune cu Rashr .
    In urma cu cateva zile am gasit TWRP si pentru S912.

  4. #49
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    Daca ai gasit TWRP si pentru S912 ,posteaza si cum se face.
    Pe K1 , ai reusit intr-adevar sa pui TWRP? Merge restaurat backupu' din TWRP?
    Last edited by konstantine; 29-03-17 at 01:17.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  5. #50
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    247

    Default

    http://www.mediafire.com/file/imczlh...3.0.2-T95Z.img
    Asta este imaginea twrp pentru s912. Am pus-o pe Sunvell T95Z PLUS.
    La asta si la k1plus merge backup-recovery, problema este ca nu am reusit sa fac backup decat in memoria interna, nu vrea pe microsd si nici pe usb extern.

  6. #51
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    A aparut "Malaysk_K1_Plus_T2_S2_03_04_2017_v_7.5_DTV" pe xda.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  7. #52
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    "Must have" :
    un launcher simplu TvHome Launcher
    TvHome Launcher.jpg

    Thanks to mirel pentru k1 !(donat)
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  8. #53
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    Reboot recovery simplu si util pt KI
    Reboot (Material design)


    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  9. #54
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    Insist pe Xposed(prietenii stiu de ce)
    https://github.com/rovo89/XposedBrid...pment-tutorial
    Unul dintre cele mai bune module este AdvancedPowerMenu+(APM+)Pe tasta power , aveți toate opțiunile de power off , st by , recovery , la fel ca pe Enigma.Xinstaller merge perfect in tandem cu Xposed framework și FDroid.
    Last edited by konstantine; 09-05-17 at 05:18.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  10. #55
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    O situație paradoxală : deși , am șters toate aplicațiile , modulele , serviciile goagăl , tot există o aplicație(terță , cred) care injectează reclame...Făra serviciile goagăl , se mișcă extraordinar de bine receptorul.Memoria RAM liberă e intre 250-350 mb.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  11. #56
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    Android remote controller.Testat pe k1 plus.Functioneaza peste asteptarile mele.Mouse , tastatura , touchpad , streaming si altele.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  12. #57
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,788

    Default

    Din pacate fabricantul trebuie sa respecte licenta
    pentru Android ... asa ca Goagal cat incape ! asta
    e ... Goagal si DVB o combinatie toxica !

  13. #58
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    Fabricantul da , utilizatorul final nu e obligat...Un receptor rootat+lucky patcher=reclame aproape zero.Chiar si cu aplicatiile si serviciile goagăl instalate.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  14. #59
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    De vreo 24 de h , se pare că tandemul firefox/ublock origin e offline.(ceva legat de semnatura).Am trecut pe vechiul pseudo-browser , Tubio.Ultima versiune , se descurcă destul de bine cu subtitrarile de pe fsonline.Selectați local playback și blocare pop-up din meniu.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  15. #60
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,779

    Default

    Am incercat să integrez in sistem aplicațiile DTV pe android 6.0. Nu vrea să se "lege' nicio versiune de DTV pe k1 plus cu android 6(am probat toate versiunile dtv de la k 1 pro , k2 și k3 plus).In afară de asta , să faci root pe k1 cu android 6 e muncă de chinez...
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •