Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 52 of 52

Thread: Ferguson Ariva 4K and Ferguson Ariva 4K Combo

  1. #46
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    385
    Post Thanks / Like

    Default

    Varianta ptr 4k simplu inca nu a aparut.

    Edit: Nu e inca urcata dar...mi-au trimis-o polonejii. Ariva 4K v05.01.2329
    Ma joc si va scriu detalii.
    Last edited by parpaneata; 11-04-17 at 16:35.

  2. #47
    Member Beginner
    Join Date
    25 Feb 2017
    Location
    Craiova
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    Buna seara, primele impresii despre ariva combo 4k ar fi:
    1.Aleatoriu la pornire nu am sunet indiferent ca este pe cablu sau satelit
    Restart si revine
    2.sky de o ia uneori razna rau de tot(freeze)
    3.ma uitam pe un post si surpriza imagine blocata cu gen artefacte si fara raspuns de la telecomanda doar master reset(adica scos din priza) si isi revine
    4.in rest imagine super,audio la fel
    5.kodi este ok chiar daca nu ma pasioneaza

  3. #48
    Member Beginner
    Join Date
    25 Feb 2017
    Location
    Craiova
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut, am inlocuit cablu hdmi si merge struna, mai sunt ceva probleme doar pe sky de(freeze) dar dupa un restart oscam isi revine, probabil mai trebuie ceva setari facute.

  4. #49
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    385
    Post Thanks / Like

    Default

    Punctul 3 nu se intampla la versiunile vechi. E bug de ultima versiune.

  5. #50
    Member Beginner
    Join Date
    25 Feb 2017
    Location
    Craiova
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

  6. #51
    Member Beginner
    Join Date
    25 Feb 2017
    Location
    Craiova
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    Am instalat noul fw beta ptr.ariva combo 4k si avem urmatoarele noutati:
    1. introdus limba romana in meniu dar nu apare si la subtitrari
    2. o noua interfata grafica a aplicatiei dtv pe un fundal negru transparent si bara de info cu mai multe detalii
    3. avem si cel putin un bug si anume in setari dtv-language-first audio cand vrei sa alegi limba te scoate din aplicatia dtv
    Cam atata dupa un scurt test .

  7. #52
    Member Beginner
    Join Date
    25 Feb 2017
    Location
    Craiova
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    O alta observatie, telecomanda are un unghi mai mare de actiune, zappingul pare mai rapid.
    Aleatoriu lipsa sonor ......????? Nu inteleg fenomenul

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •