Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44

Thread: Ferguson Ariva 4K and Ferguson Ariva 4K Combo

  1. #31
    Golden Member
    Join Date
    18 Mar 2007
    Location
    Baia-Mare
    Posts
    4,000
    Post Thanks / Like

    Thumbs up

    New firmware from ferguson for combo model


    http://www.ferguson-digital.eu/downl...i-satelitarne/

  2. #32
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    383
    Post Thanks / Like

    Default

    Pe forumul lor, polonejii au pus un editor de canale. Cam fara diversitate, parerea mea. Vad ca nu se pot posta atasamente asa ca....sunt doar vorbe-n vant. Cum sa nu poti posta atasamente ? )) E tare !
    http://j00zek.one.pl/Ariva4K/
    Last edited by parpaneata; 13-02-17 at 22:06. Reason: litere lipsa

  3. #33
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    383
    Post Thanks / Like

    Default

    Azi am vazut ca pe siteul Ferguson, polonejii au urcat un beta: Ariva-4K-20170204-v05.01.2125 BETA Test Only (545.3 MiB)
    S-a jucat cineva ?

  4. #34
    Golden Member
    Join Date
    18 Mar 2007
    Location
    Baia-Mare
    Posts
    4,000
    Post Thanks / Like

    Default

    din pacate pentru modelul combo nu a aparut nimic deocamdata
    sa vedem saptamana viitoare

  5. #35
    Member Visitor
    Join Date
    10 Jan 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    Buna seara. Am achizitionat acest receptor si nu reusesc sa fac lumina pe cablu.ji...ji.Am instalat mcas,pe satelit merge linia,dar pe cablu nu-i dau de cap.Stima.

  6. #36
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    Ai uitat sa specifici ce provider ai la cablu.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #37
    Member Visitor
    Join Date
    10 Jan 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    Rds craiova

  8. #38
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,112
    Post Thanks / Like

    Default

    AR trebui sa mearga din k_y acolo.
    Ceva nu faci bine.
    @parpaneata sau @MihaiP te pot ajuta!
    Sper ca stii ca sunt craiovean !
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  9. #39
    Golden Member
    Join Date
    18 Mar 2007
    Location
    Baia-Mare
    Posts
    4,000
    Post Thanks / Like

    Thumbs up

    1) se instaleaza MCAS cu EMU (se gaseste ---- la atelierul mecanic #30----- )
    2) se intra in interfata web a oscamului 192.168..0.105:8888
    3) Files - Other files - Softcam.Key se deschide si se pun becurile led (copy-paste)
    4) da click --save-- (jos de tot)
    5) se da restart la oscam
    am sa-ti trimit becurile led cu porumbelul de serviciu (prietenii stiu de ce )

    succes

  10. #40
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    383
    Post Thanks / Like

    Default

    N-am combo dar Suisse merge ok pe salelit. Deci daca ai ce trebuie on softcam.k..y trebuie sa mearga automat. Vorba lui @bonou...ai ledurile arse, nefunctionale !!! )

  11. #41
    Member Visitor
    Join Date
    10 Jan 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    Da. Multumesc frumos. Sper sa ma descurc.

  12. #42
    Member Visitor
    Join Date
    10 Jan 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    I-am dat de cap, cu ajutorul vostru. Multumesc inca o data.Stima pt. colegi si forum.

  13. #43
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    383
    Post Thanks / Like

    Default

    Firmware nou. http://www.ferguson-digital.eu/?wpfb_dl=1537

    ---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

    Prima impresie ? Bate la cur tot ce-au facut pana acum.

    Puteti face update peste ce aveti. Isi pastreaza si lista de canale si camul cu emu. Verific si la aplicatii imediat.
    Edit: La aplicatii totul este nou. Deci va puneti voi ce trebuie in Kodi, etc.
    Last edited by parpaneata; 06-03-17 at 21:09.

  14. #44
    Golden Member
    Join Date
    18 Mar 2007
    Location
    Baia-Mare
    Posts
    4,000
    Post Thanks / Like

    Cool

    ( ---- la atelierul mecanic #30----- )

    penultimul raft de jos se gaseste ultimul mcas cu emu (07/03/2017 )
    noutatea consta in aparitia functiei ( 'Key Edit' )
    se recomanda dezinstalarea aplicatiei veche si instalarea pe curat a ultimei aplicati cam aparute
    in cazul in care doriti sa actualizati aplicatia cam veche cu cea noua nu are va apare si aceea functiei ( 'Key Edit' )




    personal recomand sa se execute pasi de mai jos este mult mai rapid/eficient decat sa butoneze din telecomanda

    1) se instaleaza MCAS cu EMU (se gaseste ---- la atelierul mecanic #30----- )
    2) se intra in interfata web a oscamului 192.168..0.105:8888
    3) Files - Other files - Softcam.Key se deschide si se pun becurile led (copy-paste)
    4) da click --save-- (jos de tot)
    5) se da restart la oscam

    albumul de familie gigel (prietenii stiu de ce )

    https://postimg.org/image/s39m5vdob/438e4b5d/

    oscam tools:
    http://data.hu/get/9193913/OSTool.rar

    succes tuturor

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •