Results 1 to 9 of 9

Thread: strong srt 7004

  1. #1
    Member Visitor
    Join Date
    04 Oct 2016
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default strong srt 7004

    salut sunt nou pe forum,as vrea sa stiu daca este vreun soft sau patch cu care sa decodeze programele codate sa le pot vedea?

  2. #2
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,454
    Post Thanks / Like

    Default

    Nicio sansa ! Receptoarele cu chipset Novatek NT78320 , nu se pot modifica.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  3. #3
    Member Visitor
    Join Date
    04 Oct 2016
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    daca l-as schimba cu acest RECEPTOR SATELIT OPTICUM HD S60 FTA ar mergea sa vad programele decodate?

  4. #4
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,454
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu merge nici ăsta...Și nici nu prea mai sunt programe care se deschid.Le numeri pe degete.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  5. #5
    Member Visitor
    Join Date
    04 Oct 2016
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    Altceva as putea incerca .nu pot prinde acest satelit eutelsat 16a sunt ceva programe fta cu acest receptor.oare de ce nu il vede.....de schimbat nu il mai pot schimba.am luat acest aparat pt socrul meu .El sta într o localitate de pe linga Suceava iar eu din bucurești. ....as putea sa i fac un update mai vechi? Sau altceva....

  6. #6
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,454
    Post Thanks / Like

    Default

    Pt. satelit arunca o privire aici : http://www.lyngsat.com/Eutelsat-16A.html
    Pt. soft aici : http://www.strong.tv/en/latest-software
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  7. #7
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,520
    Post Thanks / Like

    Default

    nu cunosc receptorul , dar din ce am vazut la specificatii receptorul are mufa de internet si probabil ca exista ceva optiuni de IpTV

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  8. #8
    Member Visitor
    Join Date
    04 Oct 2016
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default

    socru nu are internet ,merge altcumva....

  9. #9
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,520
    Post Thanks / Like

    Default

    sfatul meu e sa cumperi un receptor care sa aibe mai multe posibilitati si la care sa gasesti informatii mai multe

    uneori gasesti si la preturi accesibile receptoare pe care poti sa le modifici pentru a face lumina pe anumite canale, dar
    pentru a nu te complica cel mai simplu e sa faci un abonament la focusat sau freesat carew sunt accesibile

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •