Results 1 to 13 of 13

Thread: Imagine Spark Reloaded Oscam Server ?

  1. #1
    Member Beginner
    Join Date
    25 Sep 2016
    Posts
    21
    Post Thanks / Like

    Default Imagine Spark Reloaded Oscam Server ?

    Salutare tuturor!

    Sunt nou pe aici asa ca nu ma banati daca am postat aiurea!
    Sunt conectat la un server de oscam dar receptorul meu nu mai comunica cu serverul.Mentionez ca am un receptor GM Spark Reloaded si ca imagine folosesc Neutrino.Va rog sa-mi spuneti ce sa fac ca sa am din nou semnal de la server.Sa schimb imaginea?Care e mai ok?

  2. #2
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,077
    Post Thanks / Like

    Default

    Am vazut tarziu postul tau, probabil ai rezolvat deja.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  3. #3
    Member Beginner
    Join Date
    25 Sep 2016
    Posts
    21
    Post Thanks / Like

    Default Imagine Oscam

    Nu am rezolvat.Am instalat imaginea Neutrino pana se iveste ceva mai bun dar nu pot sa fac receptorul sa se conecteze la oscam server

  4. #4
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,077
    Post Thanks / Like

    Default

    Aparatul tau e o versiune de Amiko Alien 1, daca pui ultimele imagini enigma2 pe el ar trebui sa mearga.
    Mai exact ce versiune de Neutrino ai instalat si ce emua ai pus pe el?
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #5
    Member Beginner
    Join Date
    25 Sep 2016
    Posts
    21
    Post Thanks / Like

    Default Imagine Oscam

    Quote Originally Posted by zildan View Post
    Aparatul tau e o versiune de Amiko Alien 1, daca pui ultimele imagini enigma2 pe el ar trebui sa mearga.
    Mai exact ce versiune de Neutrino ai instalat si ce emua ai pus pe el?
    MP-FFTeam 2013

    Oscam emu activat

  6. #6
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,077
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu mai da quote la posturi consecutive, exista regula 12 pentru asta !

    Sa revenim la oscam, in primul rand ai o imagine veche pe aparat.
    Pune de exemplu o imaginede aici Opena.TV Enigma2.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #7
    Member Beginner
    Join Date
    25 Sep 2016
    Posts
    21
    Post Thanks / Like

    Default

    Instalez prima versiune din lista si sper sa mearga.Daca nu merge,te superi daca te rog sa intri la mine pe laptop sa vezi care e problema?Multumesc anticipat!

  8. #8
    Member Beginner
    Join Date
    25 Sep 2016
    Posts
    21
    Post Thanks / Like

    Default

    Am inteles si promit sa nu se mai repeteAm instalat ultima imagine OPEN ATV dar nu are emulatoare in ea.Unde gasesc?Multumesc anticipat

  9. #9
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,434
    Post Thanks / Like

    Default

    In panel.Daca nu are , instalezi TSpanel(incepi cu o versiune mai veche apoi pui ultima versiune).
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  10. #10
    Member Beginner
    Join Date
    25 Sep 2016
    Posts
    21
    Post Thanks / Like

    Default

    Ce este TS Panel?Acolo am Oscam,CCCam,etc?

  11. #11
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,434
    Post Thanks / Like
    Last edited by konstantine; 23-01-17 at 22:54.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  12. #12
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,077
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu merge TS-panel pe procesoare SH40, eu cel putin nu am vazut !
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  13. #13
    Member Beginner
    Join Date
    25 Sep 2016
    Posts
    21
    Post Thanks / Like

    Default

    Ceau.Am rezolvat si nu prea fiindca nu sunt prea multumit de imaginea instalata.Prima care am instalat-o dupa Neutrino a fost OPEN ATV dar se misca destul de greu asa ca am schimbat-o cu Taapat Open Pli 5 dar nici asta nu exceleaza la capitolul performanta.As vrea o imagine care sa permita salvarea canalelor in ordinea dorita fara sa mai folosesc editorul de canale Dreambox Edit.In Neutrino aveam optiunea asta doar ca a inceput sa faca figuri,sarea imaginea si in meniuM-as bucura sa fie responsive si pe partea de sharing

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •