Thanks Thanks:  43
Likes Likes:  48
Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 83 of 83

Thread: Videostrong (Mecool) K III PRO DVB

  1. #76
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,389

    Default

    Felicitari ! Te asteptam in club
    Ai ales varianta germana mai ieftina si mai lunga

    @valysatt
    Tunnerul e decent, dar e bine sa pui radiatoare pe cele 2 chipuri ca sa fie stabil.
    Eu am experianta de la K1 (au acelasi tunner)
    Daca vrei sa mearga bine e musai sa il modezi la racire, cred ca cea mai buna solutie e un ventilator extern, azi incerc eu, deja am gasit punctele de 5v.
    "Umbrele" de care vorbesti apar uneori, se pare ca sunt de la sharpnest. Se manifesta ca erorile de culoare SECAM. Rusii au gasit o rezolvare prin micsorarea sharpnest.

    Deschidem topicuri separate de modare Android si Hardware.
    Mut posturie de mai sus acolo.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #77
    Member Visitor
    Join Date
    17 Mar 2008
    Posts
    2

    Default

    La aceste scule cu android daca introduceti un stick usb de minim 16G ,formatat ,pe post de buffer de memorie
    cred ca vor deveni mult mai sprintene... Treaba e verificata la playerele asemanatoare dar fara tuner.

  3. #78
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,389

    Default

    Are 3 giga de ram, deci clar nu are nevoie de buffer suplimentar.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  4. #79
    Member Visitor
    Join Date
    28 Jan 2013
    Posts
    1

    Default

    Scula merge și pe cablu ? Sau numai satelit. Mă interesează și pe mine un tuner cu android.
    Felicitări pentru modare!

    Trimis de pe al meu Redmi Note 4 folosind Tapatalk

  5. #80
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Feb 2007
    Posts
    334

    Default

    Dap , merge bine pe cablu iar pe jiji si mai bine...

    f11

  6. #81
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Jun 2008
    Posts
    272

    Default

    Merge oscam pe el sau are un emu propriu?


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  7. #82
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Feb 2007
    Posts
    334

    Default

    Asadar , ai emu propiu pentru linie de cccam , pentru biss , tandenberg si powerVU.
    Pe ultimul l-am incercat pe Disovery pe thor 0.8w.
    Si o varianta de oscamemu instalata , acces pe port :8888 pe care merge jiji perfect.
    Sharing nu am testat deoarece nu mai am nici o linie dar am sa testez cu un card de TVR ce-l am pe undeva prin pod in router.
    f11

  8. #83
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,389

    Default

    Cum am scris in posturile precedente are 2 emulatoare, ambele merg foarte bine in sharing.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •