Thanks Thanks:  71
Likes Likes:  90
Page 16 of 16 FirstFirst ... 61213141516
Results 226 to 240 of 240

Thread: Videostrong (Mecool) K III PRO DVB

  1. #226
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,782

    Default

    Am montat pini si m-am conectat cu un adaptor de 3,3 V la seriala k3.





    Acum pot sa ajut echipa de entuziaști care sapa la OpenPli.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #227
    Member Visitor
    Join Date
    26 Dec 2017
    Posts
    9

    Default

    am luat cutia
    la sateliti am numai EAST???
    se poate face ceva sa nu ma apuc sa bag transporderele manual?
    plz help

  3. #228
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,782

    Default

    Ai toți sateliții, ia caută mai bine.
    Pe west merge doar diseq, cu usals nu muta bine antena.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  4. #229
    Member Visitor
    Join Date
    26 Dec 2017
    Posts
    9

    Default

    nu este
    spune si unul in clipul asta
    https://www.youtube.com/watch?v=qqPrlXYnEks

    am pus cablu merge surprizator de misto tot
    androidul e bun
    am scanat pe hot bird e ok

    pacat ca nu este si va trebui sa bag manual sau asa ceva ...vai asi-amar.....hi hi hi

    in rest buna jucaria

  5. #230
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,782

    Default Videostrong (Mecool) K III PRO DVB

    Ce satelit nu ai tu?
    In filmul ăla are toți sateliții, ia vezi mai bine.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  6. #231
    Member Visitor
    Join Date
    26 Dec 2017
    Posts
    9

    Default

    ai dreptate in film ii are DAR ZICE TIPUL ca la unele nu exista decat satelitii EAST, am vazut de doua ori si de aia am postat ca voi le aveti mai bine
    tipul spune ca si se mira ca la unele nu a gasit decat EAST satelite
    am cautat de m-am terminat
    am gasit cablu am pus ce trebe merge
    am scanat pe hot bird merge misto
    dar in rest doar EAST o sa fac poze daca vrei!
    ca idee am intrebat ma gandeam ca cineva a patit la fel si stie ceva, am si citit toata discutia
    o sa mai sap sa vad si daca gasesc o rezolvare o postez aici

  7. #232
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,782

    Default

    Iti dau eu lista mea de canale .
    Ce imagine ai pe aparat?
    Scrii cu google translate?
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  8. #233
    Member Visitor
    Join Date
    26 Dec 2017
    Posts
    9

    Default

    da, vreau sa ma ajuti un pic, poate un tutorial, o adresa, ceva, am pus manual si gaseste dar sa bag manual atatea frecvente, gizas....
    daca nu as vrea sa citesc cum se face un update, sau imagine la E1 la E2 nu am probleme tot de aici, de pe colo am citit si de la voi multe...
    mersi
    keop5 @ yahoo. com

  9. #234
    Standard RSP member
    Join Date
    28 Jan 2013
    Posts
    32

    Default

    Voi cum închideți aplicațiile recente?

  10. #235
    Member Beginner
    Join Date
    16 Aug 2015
    Posts
    15

    Default

    Multumesc utilizatorilor zidan si konstantine pentru tot sprijinul. Am primit un nou mediabox K3pro (din polonia) - dupa ce am trimis unitatea defecta in China. Durata operatiuni (de la trimitere unitate defecta pana la primire unitate noua: aprox. 30 zile). Pe cel nou am lipit 3 coolere (de pe un cooler usb pentru racit laptop).





    Am configurat TvCenter (cu build-ul pentru Romania), key cablu si linie cccam.
    La aplicatiile android am avut ceva probleme (nu se pot descarca din Magazin Play).
    Am instalat: NetFlix (cu corectia de pe forum), HboGO, PopcornTime, Terrarium (+player YesPlayer), AntenaPlay
    Mai jos un link cu cele folosite de mine:
    https://drive.google.com/drive/folde...zHiVuCH90dtiXK

    PS. Daca am incalcat politica forumului, va rog sa editati postarea! Multumesc.
    Last edited by konstantine; 09-09-18 at 23:20.

  11. #236
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Feb 2007
    Posts
    360

    Default

    @softclau ,cu ce versiune de android a venit box-ul din Polonia????

    f11

  12. #237
    Member Beginner
    Join Date
    16 Aug 2015
    Posts
    15

    Default

    Version: 7.1.2
    Last edited by konstantine; 09-09-18 at 23:18.

  13. #238
    Member Visitor
    Join Date
    26 Dec 2017
    Posts
    9

    Default

    o intrebare
    de ce cand pornesc aparatul se porneste automat CABLU, sau satelitul?
    banuiesc ca se poate opri treaba asta?
    ca sa nu fac o nefacuta, intreb, un mic help?
    multumesc

  14. #239
    Standard RSP member
    Join Date
    28 Jan 2013
    Posts
    32

    Default

    Daca il opresc din telecomanda televizorului, boxul trece in stand by. La urmatoarea pornire intra in DTV
    Daca il opresc din telecomanda lui la urmatoarea pornire intra in android
    Vezi ca in setari poti seta butonul de power

  15. #240
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,782

    Default

    @Lastjedy

    Ai in setarile DTV optiune pentru pornirea automata la boot.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

Page 16 of 16 FirstFirst ... 61213141516

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •