Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  0
Results 1 to 12 of 12

Thread: unicam si twincam-ajutor

  1. #1
    Standard RSP member
    Join Date
    26 Jan 2008
    Posts
    147

    Default unicam si twincam-ajutor

    cine ma poate ajuta cu o explicatie ?
    la un unicam sau twincam gigablue cum se pot schimba anumite key din el am si programatorul pentru ele

  2. #2
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    295

    Default

    Cu Unicam Loader 1.1 pui un fisier cu keys pe care ti-l dau eu pe mail ...
    RAPIDIST PUR SINGE

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Posts
    34

    Default

    Salut! Cred ca am reusit sa blochez un twincam gigablue. Nu mai pot sa-l resoftez. S-a mai inamplat la cineva? Oare se mai poate resuscita? Orice sfat e bine venit! Multumesc!

  4. #4
    Banned konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,778

    Default

    Se poate resuscita. Am vazut soluția pe un forum nemțesc , cred ca pe digitaleliteboard.
    Citat din Andrei Gheorghe:“România...este țara in care niciodată , nimic nu se termină..."
    https://youtu.be/tob0DSQF5aA

  5. #5
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    295

    Default

    Quote Originally Posted by kiru View Post
    Salut! Cred ca am reusit sa blochez un twincam gigablue. Nu mai pot sa-l resoftez. S-a mai inamplat la cineva? Oare se mai poate resuscita? Orice sfat e bine venit! Multumesc!
    Cum s-a blocat?
    Da ceva detalii,te rog, e albastru sau verde?
    RAPIDIST PUR SINGE

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Posts
    34

    Default

    Este albastru. Cred ca am pus un softcam gresit. Acum nu il mai vede nici tv-ul nici programatorul.

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    28 Dec 2009
    Posts
    42

    Default giga twin blue

    am incercat sa pun un softcam.key si acuma nu mai raspunde la programator,tot asteapta sa faca transferul de soft....gigatwinblue

  8. #8
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    295

    Default

    Repeta operatia cu keyle
    Daca e giga blue pui softul cu gigatwin blue 1.0 .
    RAPIDIST PUR SINGE

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Posts
    34

    Default

    Am incercat... Tot mort.

  10. #10
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    295

    Default

    bagat in TV poti intra in el?
    RAPIDIST PUR SINGE

  11. #11
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Posts
    34

    Default

    din pacate nu il recunoaste nici un tv 2 samsung si un lg

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Posts
    34

    Default

    Vreau sa Multumesc! in ordine... Paulino, Artic si tuturor baietilor de treaba! de pe acest forum... Din cauza voastra camul meu functioneaza acum Ireprosabil!!!! La fel: Zildan si Konstantine, sa va dea Dumnezeu sanatate! sa ajutati in continuare pe toti colegii de hobby!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •