Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 12 of 12

Thread: Dreambox 800hd pvr sim 201 #76A

  1. #1
    Standard RSP member p_ionel's Avatar
    Join Date
    01 Apr 2007
    Location
    Corbu de C-ta
    Posts
    175

    Default Dreambox 800hd pvr sim 201 #76A

    Am dat peste un dreambox 800hd pvr sim 201 #76A si am incercat sai rescriu o imagine noua dar nu.Nu vrea sa se conecteze sau nu stiu sa l conectez.
    Am incercat varianta cu butonul apasat si pusa adresa in browser dar imi spune ca:

    If you see this, your box didn't boot to Linux.
    Unless you interrupted the boot process, this usually means that you have no valid operating system in flash.
    Don't panic! It's not a problem. You can just flash a new version and everything will be fine!
    Otherwise, you can boot from network or USB.
    If you're about to give up, you might get help at the Dream Multimedia Support board!
    Currently there aren't many other features...

    You can download your current flash contents (64 MB) here, but please don't expect to be able to flash it back. It's merely a debugging feature.
    This device's Serial Number is 99380, and was built on 2010/12/15.

    Booloader version: Dreambox Second Stage Loader BUILD #76, built 20100419

    Am incercat si cu dreamup cu un cablu null dar nu am reusit.
    Cum as putea sa pun o imagine pe acest receptor?
    Multumesc.

  2. #2
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,688

    Default

    Din browser ai incercat să-i pui imagine nouă?
    E cea mai simplă variantă.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  3. #3
    Standard RSP member p_ionel's Avatar
    Join Date
    01 Apr 2007
    Location
    Corbu de C-ta
    Posts
    175

    Default

    Din browser imi da eroarea mentionata mai sus.
    Poate nu fac ce trebuie.Eu am facut urmatoarele:
    -am apasat butonul de on-off de pe rec si am asteptat pana a aparut stop si adresa care am puso in browser dupa care a aparut eroarea de la postul anterior.

  4. #4
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,688

    Default

    Pe acolo , pe undeva trebuie să fie un buton de browse din câte imi amintesc.Dacă poți , pune o poză cu ce apare in browser.
    Ghid rescriere flash din browser : https://dreambox.de/en/flashing-new-firmware-browser
    Last edited by konstantine; 13-02-18 at 11:20.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  5. #5
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    588

    Default

    trebuie sa pui imagine pe serial , ai bootloader vechi si nu va merge sa instalezi imagine din browser mai toate imaginile care le gasesti pentru dm800 sint pentru ultimul bootloader. Cred ca ultimul bootloader pentru sim 2.01 e 84 (sau 86 ).
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  6. #6
    Standard RSP member p_ionel's Avatar
    Join Date
    01 Apr 2007
    Location
    Corbu de C-ta
    Posts
    175

    Default

    De unde sa iau o imagine sa o pun?(nu am mai facut asta niciodata cu 800....am facut o singura data cu 500).
    Si cum schimb bootloaderul?Care sant etapele de urmat?

  7. #7
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,688

    Default

    La mine pe un dm800 hd se , bootloaderul s-a schimbat singur odata cu softul (aveam 84b , acum e 84d).
    Dacă e clonă , să nu-i pui imagine originală , că il omori.
    Imagini pt. dm800 clonă ssl84

    imagini pt. dm800 clonă ssl76
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  8. #8
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    588

    Default

    dreamup , conectezi cablul serial si cel de retea , la dreamup bifezi network conection si posibil sa mearga mai repede adica sa scrie imaginea pe retea ,daca nu - o scrie pe serial si dureaza o ora si ceva dar la final vei avea imagine cu ultimul bootloader. Daca dreamup-ul pe care il folosesti nu iti vede receptorul cind ii pui alimentarea ,trebuie sa cauti un dreamup pach-uit. Daca e in regula si dreamup-ul iti vede receptorul alegi imaginea pentru aparat si ii dai "flash" .
    Daca ai imagine cu ssl76 nu vei putea pune imagine cu ssl peste 80 din browser.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  9. #9
    Standard RSP member p_ionel's Avatar
    Join Date
    01 Apr 2007
    Location
    Corbu de C-ta
    Posts
    175

    Default

    Exact asta am facut....am cautat un dreamup bun si a mers.
    La scriere a durat peste o ora si am incercat si cu cablu de retea si fara...nu am vazut diferente.
    Dupa prima scriere am avut error1 si no ca found dar am rezolvato cumva.
    Multumesc pentru sfaturi.

  10. #10
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,688

    Default

    Ți-a apărut "No CA found" din cauză că ai pus imagine greșită pe el. Ce SSL ai acum ?
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  11. #11
    Standard RSP member p_ionel's Avatar
    Join Date
    01 Apr 2007
    Location
    Corbu de C-ta
    Posts
    175

    Default

    Am aceasta imagine:PLi-4-Dm800c-ssl84d-Sim2-Bkup_by Inspiral 27/11/17.am avut si un blackhole.
    Nu stiu care imagine este mai buna si pe astea doua nu merge youtube sau cred ca nu stiu eu sa fac ceva.
    La Blackhole am instalat o extensie de youtube si imi dadea numai ecrane verzi nonstop....pana am schimbato.

  12. #12
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,688

    Default

    Ai ssl 84d.Eu pe 800 HD SE am o imagine Merlin patched by ramy maher (thanks to marsel90).Cu youtube există anumite probleme și pe alte dispozitive.
    Incearcă să pui imagine curată și să ți-o configurezi tu.
    Ce ai acu' , e un backup...
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •