Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  14
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: Oscam?

  1. #16
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    542

    Default

    ...si gboxul la rīndul lui bulit spiderul...care dupa parerea mea, cel mai reusit tool al adevaratului $haring.
    ^^^^
    bafta

  2. #17
    Member Beginner
    Join Date
    08 Feb 2009
    Posts
    13

    Default

    salutare,
    multa lume acuza oscam-ul pentru ca e destul de complex si nu e pentru toti.Cu un copy paste de pe net ai un config baza...si atat.Multi te vor acuza sau se vor gandi ca nu esti corect sau faci prostii.Realitatea e alta...nu stim oscam, noi zicem ca avem totul ok dar nu avem habar de lodbalancer, anticascading, etc.Reader si user se pot seta dupa bunul plac.mai e si schimbul cacheex.Ce mai e de zis?
    Cccam e simplu:linie c, linie f....
    Asta e adevarul...parerea mea

  3. #18
    www.sateliti.info felix73's Avatar
    Join Date
    17 Jul 2008
    Location
    In Tara
    Posts
    5,409

    Default

    continua sa fie acelasi gunoi de cind il stiu..
    xxxx [newcamd] disconnected: reason disconnect
    si nu am una,vreo 30..



    ........
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

  4. #19
    Expert Gigablue&Mut@tant4k laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,799

    Default

    oscam nu e ptr L si N ..
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

  5. #20
    www.sateliti.info felix73's Avatar
    Join Date
    17 Jul 2008
    Location
    In Tara
    Posts
    5,409

    Default

    pt ca atita poate
    toate emulatoarele stiu newcamd.
    oscam de ce nu
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

  6. #21
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,745

    Default

    Ce nu stie, sa tina liniile conectate?
    Pai daca nu-i spui!
    Oscamul are multe optiuni de setat, asta daca vrei sa faca exact ce iti doresti.
    Lasat default, face cum vrea el.
    In rest, nu sunt probleme si nici termeni de comparatie in ziua de azi cu alte emu.
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  7. #22
    Expert Gigablue&Mut@tant4k laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,799

    Default

    cred ca stie si el ca doar doua setari sant ptr conexiune fara cerere si a mentine conectat

    connectoninit = 1
    keepalive = 1

    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

  8. #23
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,745

    Default

    keepalive = 1
    e la reader CCCam
    El se plange de newcamd...
    Code:
    inactivitytimeout             = -1
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  9. #24
    www.sateliti.info felix73's Avatar
    Join Date
    17 Jul 2008
    Location
    In Tara
    Posts
    5,409

    Default

    [reader]
    label = xxx
    enable = 1
    protocol = newcamd
    device = xxx,xxx
    key = 0102030405060708091011121314
    user = xxx
    password = xxx
    inactivitytimeout = -1
    reconnecttimeout = 30
    connectoninit = 1
    caid = xxx
    ident = xxx:000000
    keepalive = 1
    group = 2
    lb_weight = 100
    ccchop = 0

    cam asa treb sa arate newcamd in oscam.
    dar prob e ca degeaba am ecm 350 ms pa linie newcamd,atita timp cit mai am acelasi card in linie c dar cu vreo 700/800 ms..
    sa duce in capatina in linie C.


    il pot pacali cumva cu,,lb_nbest_readers = 3,,
    doar asa agata si newcamd.
    dar nu mai merge cu 350ms ci cu vreo 400 ms..
    dar din cauza ca agata,mai vine citeo cerere fake..o data la nu stiu...
    dar vad in fiecare zi cite una,doua..

    iar viasat hd 090f newcamd,nicio data nu mi a mers cum treb in oscam asta..

    ccam ecm 590/1100 ms..
    oscam 1000/1800 ms..sau pa undeva pa aproape.
    daca ar fi fost linie C timpii ar fi fost mai mici.
    nu merge oscam cu newcamd cum merge cccam cu newcamd.
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

  10. #25
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,745

    Default

    Nu e corect ce zici, in 3C din newcamd iti venea ce citea din card (fizic, real, adevarat), pe cand linia N care o bagi in oscam... cine stie ce e!
    Nu prea-mi vine sa cred ca ai un N direct din card Viasat HD
    Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul si apoi iti spune care era lectia. - Vernon Law

  11. #26
    www.sateliti.info felix73's Avatar
    Join Date
    17 Jul 2008
    Location
    In Tara
    Posts
    5,409

    Default

    am un N exact direct din card.
    ip real de suedia..stii f bine ca nordicii nu umbla cu aiureli.nu s turci sau arabi,sau pay.
    sunt fan newcamd de 10 ani


    stiu ce am.

    iar in cccam daca vreau sa ia dintr o linie N o un hop 0.
    si acolo moare.si cu ecm fix.
    la asta macar conteaza hop0,1..la oscam nici vorba.


    oscam e mai destept pa de alta parte..din doua linii,una cu ecm mic si alta cu ecm mare
    stie s o aleaga pa cea cu ecm mic.dar asta doar intre linii c..
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •