Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  4
Results 1 to 11 of 11

Thread: Recomandare router gigabit

  1. #1
    Satelitar&feedhunter cipryDXfeed's Avatar
    Join Date
    17 Nov 2008
    Location
    ALBA
    Posts
    1,726

    Default Recomandare router gigabit

    A inceput sa imi cam faca figuri routerul si vreau sa imi cumpar unul pe gigabit astept niste recomandari de la voi
    M-am gandit tot la un TP LINK.

  2. #2
    Standard RSP member Alin99's Avatar
    Join Date
    29 Sep 2017
    Location
    Bucharest
    Posts
    168
    TOSHIBA LED TV 43" 4K
    VU+SOLO2 , VU+SOLO 4K , Prime focus 1.80m,offset 1.30m,offset 1.00m
    Multifeed 28.2E,19.2E,16E,13E,9E,1W,5W,30W DiSEqC Multimode Switch 8in+1 EMP - Centauri

  3. #3
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,843

    Default

    Caută unu cu openwrt si port usb dacă vrei sa îl faci si server !!!!
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  4. #4
    Golden Member
    Join Date
    11 Feb 2007
    Location
    Șoseaua Kiseleff nr. 10
    Posts
    2,437

    Default

    Nu recomand routere cu petarde de procesor de la mediatek.

    Asus, linksys sau mikrotik.

  5. #5
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    251

    Default

    TP-Link Archer C2, AC900 149,9 lei la Auchan
    cel mai ieftin cu performante acceptabile.

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    20 Apr 2009
    Location
    Arges
    Posts
    145

    Default

    Nu cred ca poti bate configuratia colegului cu Archer C2. E raport pret/performanta optim.
    Am un TP-Link 1043ND V4 si merge ok. Am pus soft alternativ openwrt pe el si functioneaza fara probleme mai putin viteza pe wireless care a scazut destul de mult. Sunt multumit pentru stabilitate si pentru semnal wifi bun. Cred ca acel C2 e mai bun la orice capitol fata de routerul meu si-l recomand si eu.

  7. #7
    Golden Member
    Join Date
    11 Feb 2007
    Location
    Șoseaua Kiseleff nr. 10
    Posts
    2,437

    Default

    Aici - https://wikidevi.com/wiki/TP-LINK_Archer_C_series - ai toate modelele "Archer" de la TP-Link. Nu lua petarde cu procesoare de la mediatek. "Eftine si bune - 2 la leu, baeti"!

  8. #8
    Standard RSP member armandino's Avatar
    Join Date
    25 Jul 2007
    Location
    Netherland
    Posts
    455

    Default

    ia mikrotik ... uiti buton de restart forever

    https://www.emag.ro/router-wireless-...deff8a69966637

  9. #9
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,843

    Default Recomandare router gigabit

    Util ar fi sa specifici ce net ai si ce servicii ai vrea sa îți furnizeze routerul.
    Avem sugestii diferite in funcție de răspunsurile tale.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  10. #10
    Golden Member
    Join Date
    11 Feb 2007
    Location
    Șoseaua Kiseleff nr. 10
    Posts
    2,437

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    ia mikrotik ... uiti buton de restart forever
    Am avut uptime 115 zile cu un asus. Dar enel a zis ca e prea mult.

  11. #11
    Satelitar&feedhunter cipryDXfeed's Avatar
    Join Date
    17 Nov 2008
    Location
    ALBA
    Posts
    1,726

    Default

    Archer C7 m am gandit. Ce ziceti de el.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •