Results 1 to 14 of 14

Thread: Cum sa instalezi patch-ul pe kaon

  1. #1
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,355
    Post Thanks / Like

    Default Cum sa instalezi patch-ul pe kaon

    pe acest site http://www.sat.us.pn/ la capitolul "install the firm" , va este explicat in detaliu. pentru eventuale nelamuriri nu ezitati sa intrebati.
    tot pe acest site gasiti key pentru d+ si cabo, cand ele apar.
    desigur firms pentru kaon
    Last edited by Snow; 16-02-08 at 23:28.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,225
    Post Thanks / Like

    Default y

    Pentru cei ce detin KAON http://www.satellitebe.com/forum/viewtopic.php?t=8666 ?
    un site cu tot ce aveti nevoie pentru kaon.Spaniolul :wink:

  3. #3
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,355
    Post Thanks / Like

    Default Re: y

    Quote Originally Posted by spaniolul
    Pentru cei ce detin KAON http://www.satellitebe.com/forum/viewtopic.php?t=8666 ?
    un site cu tot ce aveti nevoie pentru kaon.Spaniolul :wink:
    si nu numai: http://www.sateliti.ro/viewtopic.php?t=44

  4. #4
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Apr 2007
    Location
    dorm in bucuresti
    Posts
    96
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cum sa instalezi patch-ul pe kaon

    vreau sa pun patch pe un Kaon 570E , h/w : v 12.40.65 si am mesajul asta .... Connect Success
    //==================================================
    // FileInfo: BM-1000FTA, H/W(16.80.91), S/W(FF.FF.FF)
    // Target: L 107, u-C[1] , FLS[2M], KSF-570E, H/W(12.40.65), S/W(01.00.00)
    //==================================================
    Target Model Mismatch : KSF-570E
    Upgrade Fail
    satelitar pasional ocazional
    ( soundclick.com/bands/default.cfm?bandid=625472)

  5. #5
    وسيط mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    Waikiki
    Posts
    1,945
    Post Thanks / Like

    Cool Re: Cum sa instalezi patch-ul pe kaon

    Quote Originally Posted by unuldinei View Post
    vreau sa pun patch pe un Kaon 570E , h/w : v 12.40.65 si am mesajul asta .... Connect Success
    //==================================================
    // FileInfo: BM-1000FTA, H/W(16.80.91), S/W(FF.FF.FF)
    // Target: L 107, u-C[1] , FLS[2M], KSF-570E, H/W(12.40.65), S/W(01.00.00)
    //==================================================
    Target Model Mismatch : KSF-570E
    Upgrade Fail
    Hehe!Si ce e neclar?Patch-ul pe care vrei sa-l incarci nu este compatibil cu versiunea H/W din receptorul tau.Daca citesti pe la sectiunea receptoare Kaon mi se pare ca s-a mai discutat problema.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    I love D N A !

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Apr 2007
    Location
    dorm in bucuresti
    Posts
    96
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cum sa instalezi patch-ul pe kaon

    Pai e clar , ca pana la urma am "reusit" sa-l fac black ! tu-i jtagu' ..scuzati !
    satelitar pasional ocazional
    ( soundclick.com/bands/default.cfm?bandid=625472)

  7. #7
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,355
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cum sa instalezi patch-ul pe kaon

    care daca e black, cu softul bun, poti sa-l faci sa mearga si fara jtag





  8. #8
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Apr 2007
    Location
    dorm in bucuresti
    Posts
    96
    Post Thanks / Like

    Question Re: Cum sa instalezi patch-ul pe kaon

    Pai am facut cam asa .. am vazut eu ca nu merge nici un soft ...la versiunea asta a mea de h/w: v 12.40.65 , asa ca am am zis sa pun boot loader ... zis si .. pus boot loader ... ca versiune cu cea originala , a facut update ... si a ramas pe negru ... Acuma ... care stie unde pot gasi macar softul original ca ... deh, nu l-am salvat ... sau cu ce ar putea fi compatibil ?
    Si Snow, maestre , daca stii ceva ... zi-mi acuma...
    satelitar pasional ocazional
    ( soundclick.com/bands/default.cfm?bandid=625472)

  9. #9
    O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    3,355
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cum sa instalezi patch-ul pe kaon

    parca aici e o problema asemanatoare insa nu inteleg
    http://www.satellites.co.uk/satellit...ksf-570-a.html
    pune la bootloader bl2.1.9v3 cu kup230 si incearca 12.41.65 sau 10.40.65 si chiar 12.c1.a5 (merge pe multe)





  10. #10
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Apr 2007
    Location
    dorm in bucuresti
    Posts
    96
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cum sa instalezi patch-ul pe kaon

    Ca sa nu bat apa in piua ... receptorul in momentul de fata cand il "aprind" imi arata pe afisaj "on" si daca ii dau din telecomanda pulseaza un punct . In rest , e mort pe tv .. Adica la faza cu update ... nu mai raspunde .Probabil ca am cea mai tare versiune de kaon fta ... KAON KSC 570E , h/w 12.40.65 , s/w 1.00.00 Loader 1.00.07
    Last edited by unuldinei; 03-02-08 at 22:55. Reason: ca sa nu postez de 2 ori
    satelitar pasional ocazional
    ( soundclick.com/bands/default.cfm?bandid=625472)

  11. #11
    Standard RSP member everst's Avatar
    Join Date
    12 Jun 2007
    Location
    Oradea
    Posts
    229
    Post Thanks / Like

    Default Re: Cum sa instalezi patch-ul pe kaon

    fa asa cum a zis snow.....incarca bootloaderul ala sau 219v4....incarci unul din softuri si ar trebui sa iti mearga...

    http://www.world-sat.info/forumdisplay.php?f=15 aici gasesti o sectiune foarte actualizata pentru Kaon

  12. #12
    Member Visitor
    Join Date
    12 Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Default Re: y

    cum pot sa vad si eu digi pe kaon ksf 100

  13. #13
    Standard RSP member p_ionel's Avatar
    Join Date
    01 Apr 2007
    Location
    Corbu de C-ta
    Posts
    170
    Post Thanks / Like

    Default Re: y

    Quote Originally Posted by claudiu300 View Post
    cum pot sa vad si eu digi pe kaon ksf 100
    Citeste aici.......eu zic ca e deajuns: http://www.sateliti.org./showthread.php?t=569
    Dar daca totusi ai nelamuriri,intreaba.

  14. #14
    Standard RSP member
    Join Date
    07 May 2007
    Posts
    73
    Post Thanks / Like

    Default especta 1000s

    am un receptor especta 1000s cu H/W:16.00.A1 acum doua saptamani i-am instalat un soft universal si a mers ff bine mergea si digi pe el ,ieri de dimineata cand l-am aprins nu mai mergea se restarteaza mereu de atunci. am bagat softul lui de especta se instaleaza are semnal dar nu poate sa scaneze programe. merge doar un soft pe el de KSF-511 dar nu pot sa vad digi celelalte programe la fta merg. am incercat si alte variante de softuri de sunny si altele care aveau HW 16.00.A1. stie cineva ce se poate intampla de nu merge sa instalez un soft cu patch pe el? va multumesc

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •