Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59

Thread: DIABLO CAM (incepatori si stiutori)

  1. #16
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Totul este OK.
    Tocmai am citit ca pe 2.6 nu mai merge FTP.
    muta sobolanu` de aici

  2. #17
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Tot eu. Nu reusesc sa deschid posturile care apar la mai multi provideri. De exemplu posturile DIGI merg, dar care sunt cuplate cu altii, adio arme.
    Iecsista vre-o solutie? sau e nevoie de revolutie?
    muta sobolanu` de aici

  3. #18
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    546
    Post Thanks / Like

    Default

    la ver 2.3 in meniul underworld pui pe off sistemele de criptare care nu te intereseaza
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  4. #19
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Al meu a inceput sa faca figuri iar, se agata si ... in oscam vad doar:
    "anonymous disconnected from 192.168.*.*"
    Cateodata un power cycle al televizorului il rezolva, alteori nu il ajuta nimic si ma obliga sa ma uit la altceva.
    muta sobolanu` de aici

  5. #20
    Standard RSP member vic5's Avatar
    Join Date
    26 Dec 2011
    Location
    Agen
    Posts
    179
    Post Thanks / Like

    Default

    Incearca sa pui in oscam/config/cccam o versiune intre 2.0.11 si max 2.13 (+restart) si vezi daca se mai intampla; si fara filtrare dupa MAC in router.
    GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.

  6. #21
    Standard RSP member satyca's Avatar
    Join Date
    03 Oct 2008
    Posts
    240
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut,am si eu o problema cu diablo,nu imi deschide canalele hd digi satelit,pe cele sd da.
    daca stie cineva solutia rog sa ma ajute.
    Multumesc anticipat

  7. #22
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by vic5 View Post
    Incearca sa pui in oscam/config/cccam o versiune intre 2.0.11 si max 2.13 (+restart) si vezi daca se mai intampla; si fara filtrare dupa MAC in router.
    Incercam. In rouer nu am filtru pe MAC

    @satyca
    este un bug care ma seaca si pe mine. Nu am gasit solutie, pana acum.


    LE
    a incercat cineva UW 2.3?
    Last edited by tutri; 02-05-14 at 10:57.
    muta sobolanu` de aici

  8. #23
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Revin cu intrebarea, a incercat cineva 2.30?
    muta sobolanu` de aici

  9. #24
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Continui monologul.
    Mi se intampla cam odata pe saptamana ca diablo se conecteaza la oscam, insa nu deschide nimic. O simpla restartare al oscamului rezolva problema.
    muta sobolanu` de aici

  10. #25
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Apr 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    31
    Post Thanks / Like

    Default

    salut
    am un diablo cam wifi hw 2.3 cu underworld 2.19
    acum intrebarea: exista o versiune mai noua, mai buna,mai stabila decat 2.19 pentru camul meu?
    ce am gasit mai nou este pentru 2.6 sau nu am cauta eu destul...

    vreau sa incerc si cu linie newcamd sau gbox dar nu imi iese ceva nu fac bine
    ma poate ajuta cineva?
    server.ul este pe oscam

    multumesc anticipat pentru raspunsuri
    Last edited by georde; 24-10-14 at 15:18.

  11. #26
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Eu am hw2.6 cu Underworld 2.3.
    Pot spune ca de cand am pus 2.3 pe el, CAMul este mult mai stabil.
    Il folosesc ca si client ¢¢cam legat la oscam.

    Ref newcamd sau gbox nu ma pot pronunta. Nu am testat.
    muta sobolanu` de aici

  12. #27
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Apr 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    31
    Post Thanks / Like

    Default

    Eu nu gasesc un underword mai nou. Ce gasesc este pentru 2.6 si imi este frica sa incerc sa nu il busesc si porma sa il pun in vitrina la rebuturi... acum il folosesc prin wifi ...prin hotspot facut pe telefon(jijel mobil) merge ok cat de cat se mai blocheaza una peste alta este ok
    Last edited by georde; 26-10-14 at 17:39.

  13. #28
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    546
    Post Thanks / Like

    Default

    pentru versiunea hw 2.3 ultimul soft a fost underworld 219. Altceva nu va merge ; daca vrei sa incerci poti sa incerci dar finalul nu cred ca va fi fericit.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  14. #29
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Apr 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    31
    Post Thanks / Like

    Default

    multumesc de informatie

    nu vreau sa incerc alceva sa nu il busesc

  15. #30
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    cu un tutorial puteti sa ma ajutati?
    vreau sa imi cumpar 1 diablo cam si nu gasesc nicaieri sa imi explice ce fel de cam sa imi iau.De ex versiunea light e cea mai ieftina(40 euro),imi ajunge doar pt client cccam?
    tre sa imi cumpar neaparat si cas?
    mersi

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •