Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 63

Thread: DIABLO CAM (incepatori si stiutori)

  1. #16
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by vic5 View Post
    Incearca sa pui in oscam/config/cccam o versiune intre 2.0.11 si max 2.13 (+restart) si vezi daca se mai intampla; si fara filtrare dupa MAC in router.
    Incercam. In rouer nu am filtru pe MAC

    @satyca
    este un bug care ma seaca si pe mine. Nu am gasit solutie, pana acum.


    LE
    a incercat cineva UW 2.3?
    Last edited by tutri; 02-05-14 at 09:57.
    muta sobolanu` de aici

  2. #17
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Revin cu intrebarea, a incercat cineva 2.30?
    muta sobolanu` de aici

  3. #18
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Continui monologul.
    Mi se intampla cam odata pe saptamana ca diablo se conecteaza la oscam, insa nu deschide nimic. O simpla restartare al oscamului rezolva problema.
    muta sobolanu` de aici

  4. #19
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Apr 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    31
    Post Thanks / Like

    Default

    salut
    am un diablo cam wifi hw 2.3 cu underworld 2.19
    acum intrebarea: exista o versiune mai noua, mai buna,mai stabila decat 2.19 pentru camul meu?
    ce am gasit mai nou este pentru 2.6 sau nu am cauta eu destul...

    vreau sa incerc si cu linie newcamd sau gbox dar nu imi iese ceva nu fac bine
    ma poate ajuta cineva?
    server.ul este pe oscam

    multumesc anticipat pentru raspunsuri
    Last edited by georde; 24-10-14 at 14:18.

  5. #20
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Eu am hw2.6 cu Underworld 2.3.
    Pot spune ca de cand am pus 2.3 pe el, CAMul este mult mai stabil.
    Il folosesc ca si client ˘˘cam legat la oscam.

    Ref newcamd sau gbox nu ma pot pronunta. Nu am testat.
    muta sobolanu` de aici

  6. #21
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Apr 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    31
    Post Thanks / Like

    Default

    Eu nu gasesc un underword mai nou. Ce gasesc este pentru 2.6 si imi este frica sa incerc sa nu il busesc si porma sa il pun in vitrina la rebuturi... acum il folosesc prin wifi ...prin hotspot facut pe telefon(jijel mobil) merge ok cat de cat se mai blocheaza una peste alta este ok
    Last edited by georde; 26-10-14 at 16:39.

  7. #22
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    553
    Post Thanks / Like

    Default

    pentru versiunea hw 2.3 ultimul soft a fost underworld 219. Altceva nu va merge ; daca vrei sa incerci poti sa incerci dar finalul nu cred ca va fi fericit.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  8. #23
    Standard RSP member
    Join Date
    21 Apr 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    31
    Post Thanks / Like

    Default

    multumesc de informatie

    nu vreau sa incerc alceva sa nu il busesc

  9. #24
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    cu un tutorial puteti sa ma ajutati?
    vreau sa imi cumpar 1 diablo cam si nu gasesc nicaieri sa imi explice ce fel de cam sa imi iau.De ex versiunea light e cea mai ieftina(40 euro),imi ajunge doar pt client cccam?
    tre sa imi cumpar neaparat si cas?
    mersi

  10. #25
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    553
    Post Thanks / Like

    Default

    nu trebuie sa cumperi neaparat cas interface ,gasesti pe cineva sa ti-l programeze si il pui la treaba; daca vrei sa testezi mai multe modele de diablo camuri ,vrei sa programezi modulele altora atunci se justifica achizitionarea unui cas. Pentru ca sa-l folosesti client cccam trebuie sa iei un modul care sa se conecteze intr-un mod la internet si asta inseamna sa cumperi ori diablo lan -ceva mai scump sau diablo wifi care e ceva mai ieftin. Diablo wifi ai mai multe versiuni de harware 2.3 ,2.5 mai vechi si 2.6 ultima versiune.
    Daca spui si la ce ai vrea sa-l folosesti cred ca vor apare si recomandari de la posesori ,pentru un model sau altul.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  11. #26
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    mersi de informatii,o sa fie folosit doar ca si client cccam
    vreau sa il folosesc la un samsung ue40j6350( pe care doar credeam ca o sa il pot roota si baga oscam)
    daca iau un diablo wifi 2.6 trebuie sa urmaresc ceva anume la el?sa aiba vreun anumit soft sau toate vin cu cccam in ele?

  12. #27
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Jun 2008
    Posts
    261
    Post Thanks / Like

    Default

    Primul lucru pe care trebuie sa-l urmaresti dupa ce-l iei e sa scapi cat mai repede de el.
    In LAN/WiFi este praf. Se blocheaza, pierde sau nu gaseste reteaua, nu functioneaza pe multe canale care au simmulcrypt, etc.

    A fost una din cele mai proaste achizitii ale mele, dar am scapat de el. Daca totusi il iei, eu zic sa iei si CAS ca sa-l poti programa, pune linii sau klei noi, etc.

  13. #28
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,131
    Post Thanks / Like

    Default

    Acest cam este in continuare si pt. mine o mare DILEMA - Merita sau NU sa cumpar un Diablo Cam LAN/WiFi 2.6 ?
    Si eu vreau tot asa sa il folosesc ca si client de cccam pe o plasma 3D Panasonic , atat pe dvb-c ( rcs ) cat si pe dvb-s/s2
    Cine dispune de un astfel de cam ( varianta pe LAN sau/si WiFi 2.6 ) ce ne sfatuiti pana la urma ?

  14. #29
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    553
    Post Thanks / Like

    Default

    eu am incercat sa vin cu indrumari in asa fel sa mearga multumitor . Eu pot sa vorbesc de versiunea 2.3 si lan cu softurile Underworld219 si respectiv 230. Daca mi-aduc bine aminte am scris despre treaba cu simulcriptul ca daca sint lasate in meniu toate sistemele de criptare pe "on" nu va deschide nimic indiferent de server. Vrei sa te uiti pe thor lasi pe on doar conax si nagra si va deschide.
    Un rahat de modul ci nu se poate compara cu un receptor nici din punct de vedere al procesorului ,nici dpdv al memoriei iar emulatoarele cu care vine underworld-ul sint variantele chioare ,chele ,simplificate cum vreti sa le spuneti si nu se vor ridica niciodata la nivelul celor care ruleaza pe receptoare ,cu linux sau cu soft proprietar. Iar partea de retea,ca e wireless sau lan, va functiona acolo cumva dar departe de wirelessul de la laptop sau placa de retea din receptor. Si asta e scris cam pe toate forumurile care au sectiune pentru module ,unele forumuri chiar cu subsectiune diablo.
    Ca receptorul deschide in 2 secunde -ok dar modulul va avea nevoie de 4-5 secunde ,ca la pornirea televizorului are nevoie de 15-20 secunde pina se conecteaza la reteaua wireless ,asta e cu conectorul ci+ care la punerea televizorului in stand by taie alimentarea pe conectorul ci ,ca pentru a deschide pe unele canale trebui sa mai dezactivezi o parte din sistemele de criptare ,asta e ,e un modul cu un emu timpit la care trebui sa ii spui ce sistem de criptare sa aleaga; mai e de adaugat si ca ii plac serverele cu carduri locale . Ar mai fi problema de compatibilitate cu anumite televizoare, unde LG exceleaza la probleme si incompatibilitate , urmat de sharp ,hitachi si panasonic . Nu am intilnit samsung sa nu se impace cu diablo ,poate doar sa fi avut un soft vechi si sa nu il vada corect dar cu update se rezolva.
    Astea sint neajunsurile despre care s-a scris pe multe forumuri si cine citeste pina la capat poate sa afle inainte de a cumpara la ce sa se astepte. Pentru cablu e ok ,nu face figuri pentru satelit e mai pretentios .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  15. #30
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,131
    Post Thanks / Like

    Default

    Pai pe satelit e mai important/prb. cu functionarea unui astfel de cam din cauza ''multitudinilor'' de emmu
    Pe cablu se poate rezolva mult mai usor si pe deasupra exista cam-uri mult mai ieftine decat aceasta ''familie'' Diablo
    Pretul oficial al unui cam Diablo Wifi 2.6/LAN sare de 550 lei , chiar si pretul sh nu e prea departe de cele oficiale
    Astfel ca la pretul asta e si normal sa se investeasca intr-un receptor chiar si HD
    Insa prb. cu receptoarele este ca ai :
    - o alta telecomanda pe care trebuie sa o folosesti
    - alte cabluri in plus pt. conexiunea : antena + receptor si receptor + tv
    Asa , doar cu unul dintre cele doua modele de cam-uri se conectau direct la tv-ul care are tuner dvb-c + dvb-s/s2 si cu o conexiune lan/wifi devenea un client de cccam sau alt emmu
    Receptorul ramanand doar ca server cam sau folosea la un alt tv fara tuner dvb-c/dvb-s/s2
    Interesant este ca la ''inceputurile'' acestui cam a functionat in acest fel destul de bine , pe parcurs insa........
    Pretul oficial din pacate in loc sa scada , creste si atunci apare întrebarea :
    - Oare se merita investitia ?
    Si asta pe langa prb. cu incompatibilitatea pe unele tv-uri asa cum sa scris anterior

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •