Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 63

Thread: DIABLO CAM (incepatori si stiutori)

  1. #31
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    242
    Post Thanks / Like

    Default

    Pe cablu se poate rezolva mult mai usor si pe deasupra exista cam-uri mult mai ieftine decat aceasta ''familie'' Diablo

    Ce varianta mai ieftina se poate folosi pe cablu rds ? Multumesc.

  2. #32
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    mersi de sfaturi,cred ca o sa stau pe cxxxl meu (dau o bere )

    eu am gasit pe ebay(kleinanzeige) diablo wifi 2.6 cu cas la 100 euro+transport si diablo light la 30+transport
    PS
    diablo light ar merge pe jiji cablu?Am inteles ca nu are nici lan nici wifi,dar pt n2 ar fi ok

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

  3. #33
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Diablo are probleme pe DVB-S2 la transponderele HD de pe Thor.
    Asta am observat si la LG, si la Samsung. Pur si simplu crapa interfata, nu mai apare in meniu, cateodata reporneste, insa in 75% din cazuri trebuie repornit manual.

    La discutia ref ieftinituri pentru CATV, ma alaturi colegilor de mai sus, care este cea mai ieftina varianta pentru gigi cablu?
    Le-am laut parintilor un Samsung, si parca nu le-as da WiFiul meu.
    muta sobolanu` de aici

  4. #34
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    565
    Post Thanks / Like

    Default

    daca iti crapa interfata si nu mai poti sa accesezi meniul sau il accesezi foarte greu , trebuie rescris underworldul pe el. Nu as zice ca e din cauza canalelor hd ,mai degrada as da vina ori pe un soft corupt pe modul ori pe incompatibilitatea televizorului cu modulul. Exemplu televizor sharp aqouos in momentul in care bagai diablo in tv , televizorul facea marcoblocuri si pe canalele hd free pe cablu de la digi,chiar si cu ultimul soft de la sharp problema nu s-a rezolvat .
    Cu LG au probleme majoritatea modulelor nu doar diablo asa ca cine are tv LG sa se orienteze din start spre receptor ca sa scape de nervi si pierdere de timp cu module .
    Varianta ieftina pentru catv -diablo light ,t-rex ,dragon si rudele lor cu nume mai putin cunoscute .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  5. #35
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    tocmai ce am cumparat un diablo light,unu wifi si un cas3.Pana ajung la mine vreau sa ma documentez mai bine despre ele...unde si ce sa citesc? Lightul va fi pt cablu(cum bag key-le?) si cel wifi pt joaca(cum si unde bag linia....)
    La tv-uri am doar samsunguri(un b un c si 2 j)
    mersi

    Sent from my SM-N920C using Tapatalk

  6. #36
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    565
    Post Thanks / Like

    Default

    pui modulul in tv si keyle le bagi cu telecomanda . Nu e mare lucru de documentat ,cind iti vin poti sa intrebi si vei gasi indrumare. Am mai scriu eu cite ceva pe aici pe forum sa fie de clarificare.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  7. #37
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    Mi-a ajuns deocandata doar cel light.Am bagat camul in tv(diablo light) si nu il vede deloc,la meniul ci apare ca nefiind disponibil....e stricat sau poate fi doar neprogramat?

    Sent from my SM-T320 using Tapatalk

  8. #38
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,237
    Post Thanks / Like

    Default

    Ai mai multe tv-uri sa testezi (sa fie si modele diferite) ?
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  9. #39
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    565
    Post Thanks / Like

    Default

    l-ai luat de la magazin sau de ocazie? Daca nu il vede deloc posibil sa fie ceva in neregula cu modulul,nu se vinde neprogramat . Daca aveai cas-ul te lamureai imediat daca e functional sau nu.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  10. #40
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    l-am luat de pe ebay,folosit. Programatorul ajunge luni(sper).Am si vorbit cu vanzatorul,cica ar fi fost al fiului sau care e plecat in america de vreo 5 ani si mosul habar nu are ce mi-a vandut.Camul l-am incercat in dm 7020hd ,in samsung seria j si b fara rezultat

  11. #41
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    54
    @claudiu
    cam-ul (wifi) functioneaza, meniul accesibil, etc, iar in momentul cand schimb pe un canal HD, de pe Thor, acesta o iar razna.
    Meniul nu mai este accesibil, se deconecteaza de la server, nici macar ping nu mai am la el. Asta se intampla si in LG (cum precizai si tu, problema cunoscuta), insa se intampla si cu noul Samsung (UE32J4570).

    Ref light, l-am gasit pe asta, sper sa fie OK, la pretul ala. Il conctactez pe vanzator zilele astea.
    muta sobolanu` de aici

  12. #42
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    565
    Post Thanks / Like

    Default

    @tutri
    daca nu functioneaza e cam putin probabil sa-l poti resuscita asa ca neaparat sa iti confirme ca functioneaza. In cazul tv-ului samsung vefica daca exista soft nou pentru el , in vreo 3 sau 4 cazuri am dat peste televizoare care deloc nu se impacau cu diablo si erau cu versiuni 1000 ,1001 sau de forma 1.00 ,1.01 -update la soft si s-a rezolvat .Primele versiuni de soft la televizore nu se impaca cu module . La televizorul meu un samsung 40es.... m-am oprit la soft versiune 1030,motivat de faptul ca aproape cu toate modulele se impaca bine .
    Despre care canal hd este vorba ? Transmite simulcript?
    Blocajul apare de la faptul ca underworldul se incurca la simulcript iar daca sint lasate pe on toate sistemele de criptare in meniul modului cam ce spui tu se intimpla -moare .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  13. #43
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu e de la Simulcrypt. Chiar si daca ma duc pe DigiSport 1 SD, care este pe un transponder S2, crapa Diablo, indiferent daca este in LG sau in Samsung.

    Samsungul este nou nout. Dupa ce l-am luat, si am aflat ca nu poate o$cam, i-am facut firmware upgrade.
    muta sobolanu` de aici

  14. #44
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    565
    Post Thanks / Like

    Default

    diablo wifi ver 2.3 cu underworld 219, televizor samsung si satelit thor ,in meniu am lasat la sisteme de criptare nagra si conax pe on ,restul pe off. Routerul relativ aproape ,intre router si modul nici un alt device wireless. Configurarea wireless am facut-o cu cas-ul. Merge cursiv fara intreruperi pe protvhd si digisp1hd si 2 ,suporta schimbara canalelor fara blocaj. Cam asta a fost configurarea modulului. Normal nu ar trebui sa se blocheze dar daca o face si o face la modul ca nu mai raspunde ar trebui formatat si pus softul din nou . Si ca remarca va merge bine daca e conectat la server cu card local,in config daca pui mai multe linii ,o va alege pe ultima la conectare.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  15. #45
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    mi-a venit si CAS -ul dar imi zice unknown cam!!!sa fie crapat? sa il sun p vanzator si sa-i spun sa si-l bage undeva?

    Le
    in cas studio mi l-a recunoscut dupa ce am apasat pe diablo wifi......(nu pe light).L-am formatat,bagat underworld 2.12 ,totul e ok
    Acumautin ajutor va rog:
    Cum fac sa sterg toate keyle de acolo si sa bag altele noi?La setari totul e corect?


    mersi

    Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    Last edited by konstantine; 13-12-15 at 20:35.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •