Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61

Thread: DIABLO CAM (incepatori si stiutori)

  1. #31
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    549
    Post Thanks / Like

    Default

    nu trebuie sa cumperi neaparat cas interface ,gasesti pe cineva sa ti-l programeze si il pui la treaba; daca vrei sa testezi mai multe modele de diablo camuri ,vrei sa programezi modulele altora atunci se justifica achizitionarea unui cas. Pentru ca sa-l folosesti client cccam trebuie sa iei un modul care sa se conecteze intr-un mod la internet si asta inseamna sa cumperi ori diablo lan -ceva mai scump sau diablo wifi care e ceva mai ieftin. Diablo wifi ai mai multe versiuni de harware 2.3 ,2.5 mai vechi si 2.6 ultima versiune.
    Daca spui si la ce ai vrea sa-l folosesti cred ca vor apare si recomandari de la posesori ,pentru un model sau altul.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  2. #32
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    mersi de informatii,o sa fie folosit doar ca si client cccam
    vreau sa il folosesc la un samsung ue40j6350( pe care doar credeam ca o sa il pot roota si baga oscam)
    daca iau un diablo wifi 2.6 trebuie sa urmaresc ceva anume la el?sa aiba vreun anumit soft sau toate vin cu cccam in ele?

  3. #33
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Jun 2008
    Posts
    261
    Post Thanks / Like

    Default

    Primul lucru pe care trebuie sa-l urmaresti dupa ce-l iei e sa scapi cat mai repede de el.
    In LAN/WiFi este praf. Se blocheaza, pierde sau nu gaseste reteaua, nu functioneaza pe multe canale care au simmulcrypt, etc.

    A fost una din cele mai proaste achizitii ale mele, dar am scapat de el. Daca totusi il iei, eu zic sa iei si CAS ca sa-l poti programa, pune linii sau klei noi, etc.

  4. #34
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,104
    Post Thanks / Like

    Default

    Acest cam este in continuare si pt. mine o mare DILEMA - Merita sau NU sa cumpar un Diablo Cam LAN/WiFi 2.6 ?
    Si eu vreau tot asa sa il folosesc ca si client de cccam pe o plasma 3D Panasonic , atat pe dvb-c ( rcs ) cat si pe dvb-s/s2
    Cine dispune de un astfel de cam ( varianta pe LAN sau/si WiFi 2.6 ) ce ne sfatuiti pana la urma ?

  5. #35
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    549
    Post Thanks / Like

    Default

    eu am incercat sa vin cu indrumari in asa fel sa mearga multumitor . Eu pot sa vorbesc de versiunea 2.3 si lan cu softurile Underworld219 si respectiv 230. Daca mi-aduc bine aminte am scris despre treaba cu simulcriptul ca daca sint lasate in meniu toate sistemele de criptare pe "on" nu va deschide nimic indiferent de server. Vrei sa te uiti pe thor lasi pe on doar conax si nagra si va deschide.
    Un rahat de modul ci nu se poate compara cu un receptor nici din punct de vedere al procesorului ,nici dpdv al memoriei iar emulatoarele cu care vine underworld-ul sint variantele chioare ,chele ,simplificate cum vreti sa le spuneti si nu se vor ridica niciodata la nivelul celor care ruleaza pe receptoare ,cu linux sau cu soft proprietar. Iar partea de retea,ca e wireless sau lan, va functiona acolo cumva dar departe de wirelessul de la laptop sau placa de retea din receptor. Si asta e scris cam pe toate forumurile care au sectiune pentru module ,unele forumuri chiar cu subsectiune diablo.
    Ca receptorul deschide in 2 secunde -ok dar modulul va avea nevoie de 4-5 secunde ,ca la pornirea televizorului are nevoie de 15-20 secunde pina se conecteaza la reteaua wireless ,asta e cu conectorul ci+ care la punerea televizorului in stand by taie alimentarea pe conectorul ci ,ca pentru a deschide pe unele canale trebui sa mai dezactivezi o parte din sistemele de criptare ,asta e ,e un modul cu un emu timpit la care trebui sa ii spui ce sistem de criptare sa aleaga; mai e de adaugat si ca ii plac serverele cu carduri locale . Ar mai fi problema de compatibilitate cu anumite televizoare, unde LG exceleaza la probleme si incompatibilitate , urmat de sharp ,hitachi si panasonic . Nu am intilnit samsung sa nu se impace cu diablo ,poate doar sa fi avut un soft vechi si sa nu il vada corect dar cu update se rezolva.
    Astea sint neajunsurile despre care s-a scris pe multe forumuri si cine citeste pina la capat poate sa afle inainte de a cumpara la ce sa se astepte. Pentru cablu e ok ,nu face figuri pentru satelit e mai pretentios .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  6. #36
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,104
    Post Thanks / Like

    Default

    Pai pe satelit e mai important/prb. cu functionarea unui astfel de cam din cauza ''multitudinilor'' de emmu
    Pe cablu se poate rezolva mult mai usor si pe deasupra exista cam-uri mult mai ieftine decat aceasta ''familie'' Diablo
    Pretul oficial al unui cam Diablo Wifi 2.6/LAN sare de 550 lei , chiar si pretul sh nu e prea departe de cele oficiale
    Astfel ca la pretul asta e si normal sa se investeasca intr-un receptor chiar si HD
    Insa prb. cu receptoarele este ca ai :
    - o alta telecomanda pe care trebuie sa o folosesti
    - alte cabluri in plus pt. conexiunea : antena + receptor si receptor + tv
    Asa , doar cu unul dintre cele doua modele de cam-uri se conectau direct la tv-ul care are tuner dvb-c + dvb-s/s2 si cu o conexiune lan/wifi devenea un client de cccam sau alt emmu
    Receptorul ramanand doar ca server cam sau folosea la un alt tv fara tuner dvb-c/dvb-s/s2
    Interesant este ca la ''inceputurile'' acestui cam a functionat in acest fel destul de bine , pe parcurs insa........
    Pretul oficial din pacate in loc sa scada , creste si atunci apare întrebarea :
    - Oare se merita investitia ?
    Si asta pe langa prb. cu incompatibilitatea pe unele tv-uri asa cum sa scris anterior

  7. #37
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    233
    Post Thanks / Like

    Default

    Pe cablu se poate rezolva mult mai usor si pe deasupra exista cam-uri mult mai ieftine decat aceasta ''familie'' Diablo

    Ce varianta mai ieftina se poate folosi pe cablu rds ? Multumesc.

  8. #38
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    mersi de sfaturi,cred ca o sa stau pe cxxxl meu (dau o bere )

    eu am gasit pe ebay(kleinanzeige) diablo wifi 2.6 cu cas la 100 euro+transport si diablo light la 30+transport
    PS
    diablo light ar merge pe jiji cablu?Am inteles ca nu are nici lan nici wifi,dar pt n2 ar fi ok

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

  9. #39
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Diablo are probleme pe DVB-S2 la transponderele HD de pe Thor.
    Asta am observat si la LG, si la Samsung. Pur si simplu crapa interfata, nu mai apare in meniu, cateodata reporneste, insa in 75% din cazuri trebuie repornit manual.

    La discutia ref ieftinituri pentru CATV, ma alaturi colegilor de mai sus, care este cea mai ieftina varianta pentru gigi cablu?
    Le-am laut parintilor un Samsung, si parca nu le-as da WiFiul meu.
    muta sobolanu` de aici

  10. #40
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    549
    Post Thanks / Like

    Default

    daca iti crapa interfata si nu mai poti sa accesezi meniul sau il accesezi foarte greu , trebuie rescris underworldul pe el. Nu as zice ca e din cauza canalelor hd ,mai degrada as da vina ori pe un soft corupt pe modul ori pe incompatibilitatea televizorului cu modulul. Exemplu televizor sharp aqouos in momentul in care bagai diablo in tv , televizorul facea marcoblocuri si pe canalele hd free pe cablu de la digi,chiar si cu ultimul soft de la sharp problema nu s-a rezolvat .
    Cu LG au probleme majoritatea modulelor nu doar diablo asa ca cine are tv LG sa se orienteze din start spre receptor ca sa scape de nervi si pierdere de timp cu module .
    Varianta ieftina pentru catv -diablo light ,t-rex ,dragon si rudele lor cu nume mai putin cunoscute .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  11. #41
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    tocmai ce am cumparat un diablo light,unu wifi si un cas3.Pana ajung la mine vreau sa ma documentez mai bine despre ele...unde si ce sa citesc? Lightul va fi pt cablu(cum bag key-le?) si cel wifi pt joaca(cum si unde bag linia....)
    La tv-uri am doar samsunguri(un b un c si 2 j)
    mersi

    Sent from my SM-N920C using Tapatalk

  12. #42
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    549
    Post Thanks / Like

    Default

    pui modulul in tv si keyle le bagi cu telecomanda . Nu e mare lucru de documentat ,cind iti vin poti sa intrebi si vei gasi indrumare. Am mai scriu eu cite ceva pe aici pe forum sa fie de clarificare.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  13. #43
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    Mi-a ajuns deocandata doar cel light.Am bagat camul in tv(diablo light) si nu il vede deloc,la meniul ci apare ca nefiind disponibil....e stricat sau poate fi doar neprogramat?

    Sent from my SM-T320 using Tapatalk

  14. #44
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    SUD
    Posts
    5,077
    Post Thanks / Like

    Default

    Ai mai multe tv-uri sa testezi (sa fie si modele diferite) ?
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

  15. #45
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    549
    Post Thanks / Like

    Default

    l-ai luat de la magazin sau de ocazie? Daca nu il vede deloc posibil sa fie ceva in neregula cu modulul,nu se vinde neprogramat . Daca aveai cas-ul te lamureai imediat daca e functional sau nu.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •