Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 15 of 63

Thread: DIABLO CAM (incepatori si stiutori)

  1. #1
    Standard RSP member gessle's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    tg ocna;jud. BACAU
    Posts
    719
    Post Thanks / Like

    Default DIABLO CAM (incepatori si stiutori)

    In acest exemplu ,vom actualiza firmware-ul,folosind cas 3(vezi imaginea1).Aceasta e deschiderea de ecran "impuscat" de cas3,faceti click pe module cam:
    Se face click pe Diablo cam(img 2-vezi):

    apoi faceti inca o data click ca-n img 3 pt a rula prog
    Last edited by stargate; 24-04-13 at 17:03. Reason: editat link imagini
    FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
    .de

  2. #2
    Nestiutor...
    Join Date
    13 Feb 2007
    Location
    Earth
    Posts
    1,977
    Post Thanks / Like

    Post Re: DIABLO CAM(incepatori si stiutori)

    salut, intai , felicitarile mele lui @gessle pt tutorialul de mai sus , sper sa nu se supere pe mine , mai jos aveti video tutorialul ( explicat foarte bine de catre @gessle ) , il pun doar pentru cei ce doresc sa vada si filmuletul video .
    ( How to Flash Diablo Cam Firmware.
    A Video Tutorial to help newbies use Cas Studio.

    Last edited by konstantine; 27-03-17 at 03:05.
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

  3. #3

    Join Date
    14 Feb 2007
    Posts
    1,089
    Post Thanks / Like

    Default Re: DIABLO CAM(incepatori si stiutori)

    Multumim pt tutoriale @gessle & @savin, intr-adevar o informatie utila.

  4. #4
    Standard RSP member
    Join Date
    11 Apr 2007
    Posts
    61
    Post Thanks / Like

    Default Re: DIABLO CAM(incepatori si stiutori)

    M-am pricopsit cu un Prussian Galaxy5 - FUN 7? Pot face ceva cu el daca am Diablo v2.3 si cas3? In fata grafica a cas3, pt smardcards nu apare mentionat!

  5. #5
    Standard RSP member gessle's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    tg ocna;jud. BACAU
    Posts
    719
    Post Thanks / Like

    Default Re: DIABLO CAM(incepatori si stiutori)

    Fausto card server worked with any client via:
    - linux box
    - diablo wifi
    - diablo wireless
    - season interface
    - receivers supporting HSIC & SSSP protocol
    (informations found on text file)

    If you want to share card go under option CARD & read card inserted on card progger (phoenix mode)

    Then after, define your servers lines under FaustoServers.cfg
    (follow instructions syntax wrote under file FaustoServers Example.cfg)
    Don't forget to insert username/password allowed on servers
    When done back on Servers MANAGER option & press START button
    If you want to share emulator too, go under MONITOR & load KEYS.BIN
    Now fausto ready to share card & emulator with any client

    example of server lines gived on file FaustoServers Example.cfg
    N: 127.0.0.1 25000 0102030405060708091011121314 {090F/000000}
    N: 127.0.0.1 25050 0102030405060708091011121314 {0100/000030}
    This 2 servers line worked with Fausto internal emulator mean keys.bin must be loaded under MONITOR

    Now you must define your client, in my case using cccam
    I'll open CCcam.cfg and i'll enter those 2 client lines
    N: 127.0.0.1 25000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    N: 127.0.0.1 25050 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    Save file & transfert file under linux box & cccam will connect to fausto card server like client

    Side server/client replace 127.0.0.1 by your card server ip adress (ethernet ip of linux box for example)

    Fausto emulator is very fast on decoding/zapping like emu inside box, cards decoding/zapping have normal speed

    Card server function is not specific to one material you need only client, tested and worked after 5 minutes in home card share with my linux box, all informations are under Fausto folder in text files, just read & try it.

    Season interface can be used with fausto to connect like client or/and use Fausto internal emulator, do not make confusion between CLIENT & SERVER.
    -who knows more then this one,take a note on it,please!
    FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
    .de

  6. #6
    Standard RSP member soarece's Avatar
    Join Date
    30 Dec 2009
    Location
    planeta S-F
    Posts
    343
    Post Thanks / Like

    Default ce face tipul ca nu inteleg

    Quote Originally Posted by dMd View Post
    Multumim pt tutoriale @gessle & @savin, intr-adevar o informatie utila.
    http:/.........................http://www.youtube.com/watch?v=ElHzM...1&feature=fvwp

  7. #7
    Standard RSP member xnetbogdan's Avatar
    Join Date
    23 May 2007
    Posts
    53
    Post Thanks / Like

    Default

    Am un cam diablo wifi rev 2.3 care mi-a dat eroare la formatare cu cas2 si dupa aceasta eroare nu imi m-ai recunoaste camul in cas2.ce pot sa fac ?

  8. #8
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Mi-am luat un diablo wifi, am pus pe el Underworld 2.28, l-am configurat cat de cat, pagina web se incarca, incepe sa se faca lumina pe unele posturi, insa cea mai mare problema este ca nu ma pot conecta la el pe FTP.
    A mai avut cineva aceasta problema?
    muta sobolanu` de aici

  9. #9
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    581
    Post Thanks / Like

    Default diablo

    @tutri verifica la configurarea wireless domain-sa fie acceeasi treaba care e scrisa pe routerul tau FCC . In rest daca ii dai user si parola buna ,trebuie sa mearga ftp-ul.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  10. #10
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Totul este OK.
    Tocmai am citit ca pe 2.6 nu mai merge FTP.
    muta sobolanu` de aici

  11. #11
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Tot eu. Nu reusesc sa deschid posturile care apar la mai multi provideri. De exemplu posturile DIGI merg, dar care sunt cuplate cu altii, adio arme.
    Iecsista vre-o solutie? sau e nevoie de revolutie?
    muta sobolanu` de aici

  12. #12
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    581
    Post Thanks / Like

    Default

    la ver 2.3 in meniul underworld pui pe off sistemele de criptare care nu te intereseaza
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  13. #13
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Al meu a inceput sa faca figuri iar, se agata si ... in oscam vad doar:
    "anonymous disconnected from 192.168.*.*"
    Cateodata un power cycle al televizorului il rezolva, alteori nu il ajuta nimic si ma obliga sa ma uit la altceva.
    muta sobolanu` de aici

  14. #14
    Standard RSP member vic5's Avatar
    Join Date
    26 Dec 2011
    Location
    Agen
    Posts
    179
    Post Thanks / Like

    Default

    Incearca sa pui in oscam/config/cccam o versiune intre 2.0.11 si max 2.13 (+restart) si vezi daca se mai intampla; si fara filtrare dupa MAC in router.
    GM Spark Triplex, Amiko Alien 8900, DM 500s, Echosmart HD 7109 LAN; HH Strong.

  15. #15
    Standard RSP member satyca's Avatar
    Join Date
    03 Oct 2008
    Posts
    250
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut,am si eu o problema cu diablo,nu imi deschide canalele hd digi satelit,pe cele sd da.
    daca stie cineva solutia rog sa ma ajute.
    Multumesc anticipat

Page 1 of 5 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •