Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 63

Thread: DIABLO CAM (incepatori si stiutori)

  1. #46
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    562
    Post Thanks / Like

    Default

    @gauloises
    vrei sa il folosesti pe rds cablu? Daca da, la cas lasi doar nagra pe on restul le pui pe off, sa mearga mai repede. Pentru key sper sa te pot indruma corect ,eu am doar un diablo lan si meniurile difera un pic. Nu trebuie sa stergi toate keyle ,doar sa editezi keya care iti trebuie.
    In meniul modulului trebuie sa fie Keys ,unde alegi "list key edit" dupa care alegi sistemul de criptare- nagra2 unde normal ar trebui sa existe marele provider 2111:digitv cu 2 keyid ,86 si 96. Si la id 96 se editeaza key ca sa fie la zi si cam asta a fost. Te rog confirma-mi ca meniul e cit de cit la fel cu al meu . Daca nu te descurci cu editare , continuam .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  2. #47
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    da,mersi,este la fel.Lightul l-am luat pt ai mei.Eu nu sunt deocamdata in tara,o sa verific dupa craciun.
    Acum:am luat si un wifi pt mine(pachet complet ): )
    Am bagat 2.19,am gasit cccamul,am bagat .cfg dar la wifi settings,in meniul tv-ului nu vrea sa scaneze ...
    Cum configurez wifi? din tv sau din cas?
    mersi inca o data








    gata,am facut si wifi
    imi tot da eroarea asta:



    se pare ca nu porneste cccamul,vrea doar din keys sa deschida
    de ce? emu e pornit...
    Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    Last edited by gauloises; 13-12-15 at 17:43.

  3. #48
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    tot eu...
    in meniu,la ad-ons nu era activat cececamuuu
    se pare ca merge cum merge
    La zaping animal planet hd-digi 24-history imi da ori keys are expired,please insert your card ori smartcard not inserted....

    Sent from my SM-N920C using Tapatalk

  4. #49
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    562
    Post Thanks / Like

    Default

    e mesajul pe care il da pina primeste keya. Cel mai simplu bagi reteaua wifi cu cas-ul ,mai ales daca ai reteaua wifi parolata ; sa pui in meniul modulului la "configuration" emulator-on, emulator priority 1emu-2card si verifica la "cas" sa ai pe on sistemele de criptare care te intereseaza neagra si compax.
    ,
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  5. #50
    Member Beginner
    Join Date
    03 Feb 2016
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    AT45DB161D - Diablo CAM Light ver. 2.2

    Last edited by Jef; 29-02-16 at 10:44.

  6. #51
    Member Beginner
    Join Date
    03 Feb 2016
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    T-REX Super CAM.



    Interiorul:



    Repar CAM-urile cu defecte hardware sau software!

  7. #52
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,144
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut , e vreun posesor de Samsung din seria JS8500 care foloseste Diablo Cam ?
    Daca DA , ce model/varianta si cum ''se comporta/ce deschide'' , mai ales pe satelit
    Mai ales ca si ''client de cccam'' cu una/doua linii de ccam

  8. #53
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    Am eu un j 6350 si un j6450.Merg ambele bine cu cccam,foarte bine cu newcamd.In cccam poti baga max1 linie,in newcamd 3.Deschide ce ai
    Bafta

  9. #54
    Member Visitor
    Join Date
    24 Feb 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like

    Default Help.Salut ma poti ajuta cu un matrix Air CAM?

    Help.Salut ma poti ajuta cu un matrix Air CAM?

  10. #55
    Member Beginner
    Join Date
    03 Feb 2016
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    @manivuta de ce fel de ajutor ai nevoie mai exact?

  11. #56
    Member Visitor
    Join Date
    24 Feb 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like

    Default Salut

    Resoftare.
    Last edited by konstantine; 21-03-17 at 22:26.

  12. #57
    Member Visitor
    Join Date
    19 Mar 2017
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    nu se vad imaginile

  13. #58
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,537
    Post Thanks / Like

    Default

    Se văd ! Încearcă cu alt browser sau șterge cookiurile și resetează browserul.
    Citat din Ram Daas:“The quieter you become, the more you can hear.”

  14. #59
    Member Visitor
    Join Date
    19 Mar 2017
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default

    nu se vad pozele

  15. #60
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    5,234
    Post Thanks / Like

    Default

    Scrie la care nr de post, #nr la care nu vezi poza.
    Sh40, prime focus 1,5m si altele ...

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •