Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 61

Thread: DIABLO CAM (incepatori si stiutori)

  1. #46
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    l-am luat de pe ebay,folosit. Programatorul ajunge luni(sper).Am si vorbit cu vanzatorul,cica ar fi fost al fiului sau care e plecat in america de vreo 5 ani si mosul habar nu are ce mi-a vandut.Camul l-am incercat in dm 7020hd ,in samsung seria j si b fara rezultat

  2. #47
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    54
    @claudiu
    cam-ul (wifi) functioneaza, meniul accesibil, etc, iar in momentul cand schimb pe un canal HD, de pe Thor, acesta o iar razna.
    Meniul nu mai este accesibil, se deconecteaza de la server, nici macar ping nu mai am la el. Asta se intampla si in LG (cum precizai si tu, problema cunoscuta), insa se intampla si cu noul Samsung (UE32J4570).

    Ref light, l-am gasit pe asta, sper sa fie OK, la pretul ala. Il conctactez pe vanzator zilele astea.
    muta sobolanu` de aici

  3. #48
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    549
    Post Thanks / Like

    Default

    @tutri
    daca nu functioneaza e cam putin probabil sa-l poti resuscita asa ca neaparat sa iti confirme ca functioneaza. In cazul tv-ului samsung vefica daca exista soft nou pentru el , in vreo 3 sau 4 cazuri am dat peste televizoare care deloc nu se impacau cu diablo si erau cu versiuni 1000 ,1001 sau de forma 1.00 ,1.01 -update la soft si s-a rezolvat .Primele versiuni de soft la televizore nu se impaca cu module . La televizorul meu un samsung 40es.... m-am oprit la soft versiune 1030,motivat de faptul ca aproape cu toate modulele se impaca bine .
    Despre care canal hd este vorba ? Transmite simulcript?
    Blocajul apare de la faptul ca underworldul se incurca la simulcript iar daca sint lasate pe on toate sistemele de criptare in meniul modului cam ce spui tu se intimpla -moare .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  4. #49
    Super Moderator tutri's Avatar
    Join Date
    19 Aug 2011
    Location
    localhost
    Posts
    1,065
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu e de la Simulcrypt. Chiar si daca ma duc pe DigiSport 1 SD, care este pe un transponder S2, crapa Diablo, indiferent daca este in LG sau in Samsung.

    Samsungul este nou nout. Dupa ce l-am luat, si am aflat ca nu poate o$cam, i-am facut firmware upgrade.
    muta sobolanu` de aici

  5. #50
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    549
    Post Thanks / Like

    Default

    diablo wifi ver 2.3 cu underworld 219, televizor samsung si satelit thor ,in meniu am lasat la sisteme de criptare nagra si conax pe on ,restul pe off. Routerul relativ aproape ,intre router si modul nici un alt device wireless. Configurarea wireless am facut-o cu cas-ul. Merge cursiv fara intreruperi pe protvhd si digisp1hd si 2 ,suporta schimbara canalelor fara blocaj. Cam asta a fost configurarea modulului. Normal nu ar trebui sa se blocheze dar daca o face si o face la modul ca nu mai raspunde ar trebui formatat si pus softul din nou . Si ca remarca va merge bine daca e conectat la server cu card local,in config daca pui mai multe linii ,o va alege pe ultima la conectare.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  6. #51
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    mi-a venit si CAS -ul dar imi zice unknown cam!!!sa fie crapat? sa il sun p vanzator si sa-i spun sa si-l bage undeva?

    Le
    in cas studio mi l-a recunoscut dupa ce am apasat pe diablo wifi......(nu pe light).L-am formatat,bagat underworld 2.12 ,totul e ok
    Acumautin ajutor va rog:
    Cum fac sa sterg toate keyle de acolo si sa bag altele noi?La setari totul e corect?


    mersi

    Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    Last edited by konstantine; 13-12-15 at 21:35.

  7. #52
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    549
    Post Thanks / Like

    Default

    @gauloises
    vrei sa il folosesti pe rds cablu? Daca da, la cas lasi doar nagra pe on restul le pui pe off, sa mearga mai repede. Pentru key sper sa te pot indruma corect ,eu am doar un diablo lan si meniurile difera un pic. Nu trebuie sa stergi toate keyle ,doar sa editezi keya care iti trebuie.
    In meniul modulului trebuie sa fie Keys ,unde alegi "list key edit" dupa care alegi sistemul de criptare- nagra2 unde normal ar trebui sa existe marele provider 2111:digitv cu 2 keyid ,86 si 96. Si la id 96 se editeaza key ca sa fie la zi si cam asta a fost. Te rog confirma-mi ca meniul e cit de cit la fel cu al meu . Daca nu te descurci cu editare , continuam .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  8. #53
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    da,mersi,este la fel.Lightul l-am luat pt ai mei.Eu nu sunt deocamdata in tara,o sa verific dupa craciun.
    Acum:am luat si un wifi pt mine(pachet complet ): )
    Am bagat 2.19,am gasit cccamul,am bagat .cfg dar la wifi settings,in meniul tv-ului nu vrea sa scaneze ...
    Cum configurez wifi? din tv sau din cas?
    mersi inca o data








    gata,am facut si wifi
    imi tot da eroarea asta:



    se pare ca nu porneste cccamul,vrea doar din keys sa deschida
    de ce? emu e pornit...
    Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    Last edited by gauloises; 13-12-15 at 18:43.

  9. #54
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    tot eu...
    in meniu,la ad-ons nu era activat cececamuuu
    se pare ca merge cum merge
    La zaping animal planet hd-digi 24-history imi da ori keys are expired,please insert your card ori smartcard not inserted....

    Sent from my SM-N920C using Tapatalk

  10. #55
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    549
    Post Thanks / Like

    Default

    e mesajul pe care il da pina primeste keya. Cel mai simplu bagi reteaua wifi cu cas-ul ,mai ales daca ai reteaua wifi parolata ; sa pui in meniul modulului la "configuration" emulator-on, emulator priority 1emu-2card si verifica la "cas" sa ai pe on sistemele de criptare care te intereseaza neagra si compax.
    ,
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

  11. #56
    Member Beginner
    Join Date
    03 Feb 2016
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    AT45DB161D - Diablo CAM Light ver. 2.2

    Last edited by Jef; 29-02-16 at 11:44.

  12. #57
    Member Beginner
    Join Date
    03 Feb 2016
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default

    T-REX Super CAM.



    Interiorul:



    Repar CAM-urile cu defecte hardware sau software!

  13. #58
    Standard RSP member
    Join Date
    04 Jan 2008
    Posts
    2,104
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut , e vreun posesor de Samsung din seria JS8500 care foloseste Diablo Cam ?
    Daca DA , ce model/varianta si cum ''se comporta/ce deschide'' , mai ales pe satelit
    Mai ales ca si ''client de cccam'' cu una/doua linii de ccam

  14. #59
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    223
    Post Thanks / Like

    Default

    Am eu un j 6350 si un j6450.Merg ambele bine cu cccam,foarte bine cu newcamd.In cccam poti baga max1 linie,in newcamd 3.Deschide ce ai
    Bafta

  15. #60
    Member Visitor
    Join Date
    24 Feb 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default Help.Salut ma poti ajuta cu un matrix Air CAM?

    Help.Salut ma poti ajuta cu un matrix Air CAM?

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •