Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29

Thread: Opticum 4000C vs Opticum 4050 vs Opticum 4100C

  1. #16
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Apr 2008
    Location
    Bucharest West
    Posts
    320
    Post Thanks / Like

    Default

    ma intreaba un coleg , opticum 4050 mai poate face ceva cu el?

    in afara de FTA, merge vreun card in el? cred ca Akta merge nu?

    Focus?

    Din ce stiu nu are lan..asa ca nu e cazul ca la Echo sa mearga client cccam.

    merci.
    Vu+Solo2, Offset 1,2m fix 23-28,2-39 est, , Offset 1.2 -36 est, Offset 0.9 - 1w, Offset 0,85m -9-13-19-23 est

  2. #17
    Satelitar&feedhunter cipryDXfeed's Avatar
    Join Date
    17 Nov 2008
    Location
    ALBA
    Posts
    1,711
    Post Thanks / Like

    Default

    Pai nu are slot de card si atunci doar pentru programe FTA.

    SAU

    Poate cumpara un opticum sau globo cu cititor de cartela si poate face sharing intre ele pe o cartela focuss sau akta.

  3. #18
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Apr 2008
    Location
    Bucharest West
    Posts
    320
    Post Thanks / Like

    Default

    Slautare!

    M am alesc cu un 4050C. L am convis pe cumnat sa si faca abo la digi ca nu va mai merge cu key..

    Va rog care aveti un link de unde pot descarca ultimul soft pt Opticum 4050C.

    Acum ce are e chiar rudimentar.. daca tot nu mai merge decat FTA cu el, macar sa l folosesc pe posta de satfinder.. dar nu mi place meniul de acum, exista ceva alternativ?

    Merci.

    PS: se poate pune soft alternativ? nu ma intereseaza key..
    Last edited by mark21; 09-11-10 at 21:33.
    Vu+Solo2, Offset 1,2m fix 23-28,2-39 est, , Offset 1.2 -36 est, Offset 0.9 - 1w, Offset 0,85m -9-13-19-23 est

  4. #19
    Standard RSP member
    Join Date
    18 Feb 2010
    Posts
    106
    Post Thanks / Like

    Default salut

    soft pt opticum poti descarca de aici http://www.ijachouf.com/sat/globo/3329C

    .................................................................................................... .....................

    http://www.sateliti.info/announcement.php?f=10 , vezi punctul nr.12
    Last edited by val; 10-11-10 at 08:28. Reason: quote inutil

  5. #20
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Apr 2008
    Location
    Bucharest West
    Posts
    320
    Post Thanks / Like

    Default

    3329C e acelasi model cu opticum 4050C?

    care e ultimul soft ca nu ma luminez si cu ce program se incarca pe serial.

    merci.
    Vu+Solo2, Offset 1,2m fix 23-28,2-39 est, , Offset 1.2 -36 est, Offset 0.9 - 1w, Offset 0,85m -9-13-19-23 est

  6. #21
    Standard RSP member
    Join Date
    18 Feb 2010
    Posts
    106
    Post Thanks / Like

    Default salut

    tiam lasat mesaj privat,cauta-ma si te voi ajuta.


    .
    Last edited by delta2k2; 10-11-10 at 15:34. Reason: Regula 12 : Quote inutil

  7. #22
    Standard RSP member djczefre's Avatar
    Join Date
    09 Oct 2010
    Posts
    272
    Post Thanks / Like

    Default

    Buna !

    O intrebare, exista la modelele astea tuner dvb-c . Am mai multe si nu am ce face cu ele , iar in sat la mine a venit o firma cu cablu tv, si vreau sa aflu daca exista tunere pentru aceste receptoare? Da si dupa acea ma intereseaza si daca o pot cumva sa pun si soft pe el in caz daca reusesc sa fac rost de tunere.
    Il rog pe cei care sunt pe faza si stiu ce si cum , sa-mi raspunda.

    Alte intrebare , la telviziunea prin cablu , unde vin 35 de posturi analogice si mai vin 7 canale digitalae + 5 in Hd ,(daca o pot sa fac aceste receiwere ca sa prinde ), o sa am sanse sa primesc si Epg prin cablu? S-au epg numai pe cele digitale pot sa am numai?

    Multumesc!

  8. #23
    Satelitar&feedhunter cipryDXfeed's Avatar
    Join Date
    17 Nov 2008
    Location
    ALBA
    Posts
    1,711
    Post Thanks / Like

    Default

    Receiverele astea au tuner de SAT , se pot folosi doar pentru satelit. Ca sa receptionezi canalele digitale iti trebuie un receptor HD pentru cablu sau TV cu tuner ce suporta modulatia respectiva ce se foloseste.

  9. #24
    Standard RSP member djczefre's Avatar
    Join Date
    09 Oct 2010
    Posts
    272
    Post Thanks / Like

    Default

    Multumesc frumos!

    Nu neaparat Hd. Ajunge doar digitalele.

    Ce Parere aveti de asta?

  10. #25
    Satelitar&feedhunter cipryDXfeed's Avatar
    Join Date
    17 Nov 2008
    Location
    ALBA
    Posts
    1,711
    Post Thanks / Like

    Default

    În cazul în care doriţi să instalaţi o versiune nouă de firmware sau alt sistem de operare (Linux), puteţi reveni la firrmware-ul original urmărind paşii de la capitolul 2, dar folosind fişierele din folderul 3.

    Acest receiver este mai complex suporta LINUX deci pretul cred ca este destul de piperat.

  11. #26
    Standard RSP member djczefre's Avatar
    Join Date
    09 Oct 2010
    Posts
    272
    Post Thanks / Like

    Default

    Fara hdd 15 euro +tva , iar daca ne uitam ca aere nevoie si de hdd atunci chiar ca este scump. Una cu sata, noua este cel putin 200de roni.
    Eu credeam ca merge si fara hdd dar am citit inca odata , nu are cum sa mearga. Deci e un fel de PC.

  12. #27
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default

    salve,
    sfatul meu e sa iei un router mai bun, sa-l actualizezi , instalezi in el un oscam si adaptezi iesiri pe serial (rs232), eventual un un cititor de card , si folosesti rec-urile pe ca le ai, si se comporta mai bine decit un rec de cablu, cu o grafica slaba .....
    daca esti pasionat de electronica, sunt rec-uri de DVB-T , cu un upgrad adecvat, functioneaza ca receptor de Cablu Tv .




    bafta si spor la treaba

  13. #28
    Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Join Date
    30 Mar 2007
    Posts
    315
    Post Thanks / Like

    Default

    Decat sa dea banii pe router + cititor si in plus sa-si prinda urechile in setari, mai bine ia o clona de dm500s - care are si cititor si suporta fara probleme oscam - la care poti lega pe serial acele receptoare si vor merge fara nici o problema.

  14. #29
    Standard RSP member mesterika's Avatar
    Join Date
    17 Apr 2008
    Posts
    282
    Post Thanks / Like

    Default

    Salve,
    ai dreptate @ovidiumarius, dar avantajul unui router, este ca se poate adapta mai multe porturi seriale (tinand cont ca omul e pasionat de electronica, si mai invata ceva, combinatia intre electronica si programare), iar imaginea video la conservele clasice 4000C, 4050C, 4100C , este mai buna pe un tv cu tub , decit o clona de DM, care este stearsa si spalacita.
    am testat multe stb-uri, iar opticum-urile din seria 4000, se comporta destul de bine, nu se blocheaza cu orice emulator sau mcas , singurul inconvenient este la programele cu subscriptie, ca dureaza citeva secunde la schimbare(cauza este ca intai cauta in lista daca are ceva pus deoparte).

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •