Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 16 to 30 of 82

Thread: Schimbare MAC permanent prin FTP - DM500

  1. #16
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    2,652
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Multumim! Util generatorul!


  2. #17
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Am modificat si eu MAC-ul la o clona. Am pus gemini 4.30 , aveam acces la blue panel. Am pus 4.40. Deocamdata e OK
    Last edited by delta2k2; 16-08-08 at 12:43.
    Fost membru al acestui forum

  3. #18
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    A depasit uptime 24 de ore. Am testat diverse (net , reboot etc) si totul e OK.
    Fost membru al acestui forum

  4. #19
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,224
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    A depasit uptime 24 de ore. Am testat diverse (net , reboot etc) si totul e OK.
    Atunci dai un reboot de vre-o 3 ori la interval de 12min[din aparat cat si scotindul din priza in timpul functionarii] si vezi tot asa ramane?

  5. #20
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Atunci dai un reboot de vre-o 3 ori la interval de 12min[din aparat cat si scotindul din priza in timpul functionarii] si vezi tot asa ramane?
    Numai un reboot crezi ca am dat ? Am dat destule , si legat la net si fara net.
    Fost membru al acestui forum

  6. #21
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Am modificat si eu MAC-ul la o clona. Am pus gemini 4.30 , aveam acces la blue panel. Am pus 4.40. Deocamdata e OK
    @delta2k2 de precizat cred ca ar fii fapul ca ai pus probabil 4.40 care nu atre bomba iar in al 2 rad nu sugerez nimanui sa foloseasca gp 4.31-4.40 varianta timebomb care isi fac treaba normal in cazul in care modificarea sa facut cu pacheME xx xx....... daca e cineva care ma poate contrazice e ok. sunt un pic curios daca a riscat cineva

    eu zic asa pacheME si 4.40 notime bomb se inbina perfect

  7. #22
    Golden Member maximuss's Avatar
    Join Date
    12 Aug 2007
    Posts
    592
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Am bagat gp 4.4 de pe ihad pe clona cu mac schimbat de patchME , am dat reboot de multe ori si flash erase de vreo 10 ori inainte de a baga gp (sa vad daca ramane mac-ul). Deocamdata e ok

  8. #23
    Member Beginner
    Join Date
    30 Apr 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by zappa View Post
    Am gasit pe un forum de afara (www.dragteam.info) o modalitate de schimbare a MAC-ului permanent fara a folosi jtag.
    http://rs34.rapidshare.com/files/112...ER_toolkit.rar

    http://rapidshare.com/files/11225772...e-mac-hack.img


    HOW TO USE :

    ATTENTION : Don't forget to make a backup image !

    1st Download FLASH WIZZARD and upload the modified firmware image "brainwave mac address changer.fw2" to dreambox

    2nd Reboot dreambox and then, connect using telnet (use dhcp, and find the assigned IP in the control panel).
    The login/password are the default credentials (root/dreambox).

    3rd execute the script calling it like this :

    /var/patchME XX XX XX XX XX XX

    The XX XX XX XX XX XX is the desired MAC ADDRESS. Do not use colons to separate the bytes.
    example:

    This is ok --> /var/patchME 00 09 CC 01 AA 55

    This is not ok --> /var/patchME 00:09:CC:01:AA:55

    Congratulations ! Mac address permanently changed.

    Feel free to upload your backup image.

    If you have any questions, PM me at http://www.dragteam.info/forum

    bra|wave

    Puteti sa puneti doar fisierul pachtME, va multumesc!

  9. #24
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    @delta2k2 de precizat cred ca ar fii fapul ca ai pus probabil 4.40 care nu atre bomba iar in al 2 rad nu sugerez nimanui sa foloseasca gp 4.31-4.40 varianta timebomb care isi fac treaba normal in cazul in care modificarea sa facut cu pacheME xx xx....... daca e cineva care ma poate contrazice e ok. sunt un pic curios daca a riscat cineva

    eu zic asa pacheME si 4.40 notime bomb se inbina perfect
    Nu , am pus gp 4.40 de la mama lui.
    Chiar daca se intâmpla ceva , exista JTAG.
    Fost membru al acestui forum

  10. #25
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Am modificat si eu MAC-ul la o clona. Am pus gemini 4.30 , aveam acces la blue panel. Am pus 4.40. Deocamdata e OK
    Quote Originally Posted by maximuss View Post
    Am bagat gp 4.4 de pe ihad pe clona cu mac schimbat de patchME , am dat reboot de multe ori si flash erase de vreo 10 ori inainte de a baga gp (sa vad daca ramane mac-ul). Deocamdata e ok
    in mod mormal time bomb defapt ce face ,verifica macul si in prealabil daca e original nu il schimba dar in timp il verifica si daca al gaseste invalid il schimba!

  11. #26
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    Puteti sa puneti doar fisierul pachtME, va multumesc!
    S-ar putea sa fie o imagine modificata care prermite rularea si executia corecta a patch-ului.
    Nu am testat doar patch-ul pe alta imagine.
    Fost membru al acestui forum

  12. #27
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Nu , am pus gp 4.40 de la mama lui.
    Chiar daca se intâmpla ceva , exista JTAG.
    ai dreptate daca te sti cu jtag-ul si ai si mana buna eu zic ca e ceamai buna si sigura solutie!

  13. #28
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    in mod mormal time bomb defapt ce face ,verifica macul si in prealabil daca e original nu il schimba dar in timp il verifica si daca al gaseste invalid il schimba!
    Time bomb-ul verifica daca MAC-ul este "original". Daca nu este original sterge boot-loaderul (care se poate rescrie doar cu JTAG-ul).
    Fost membru al acestui forum

  14. #29
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Time bomb-ul verifica daca MAC-ul este "original". Daca nu este original sterge boot-loaderul (care se poate rescrie doar cu JTAG-ul).
    corect mo!

  15. #30
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    2,652
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Time Bomb verifica MAC si daca nu e valid rescrie master boot-ul facand receptorul inutilizabil si apare numai ADIOS AMIGOS!


Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •