Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 31 to 45 of 82

Thread: Schimbare MAC permanent prin FTP - DM500

  1. #31
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Time Bomb verifica MAC si daca nu e valid rescrie master boot-ul facand receptorul inutilizabil si apare numai ADIOS AMIGOS!
    Sinces sunt curios sa vad daca macul chiar ar rezista la bomba cu acel pacheME

  2. #32
    Banned
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    4,225
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    in mod mormal time bomb defapt ce face ,verifica macul si in prealabil daca e original nu il schimba dar in timp il verifica si daca al gaseste invalid il schimba!
    Corect! sa vedem in timp ce se intampla....

  3. #33
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Corect! sa vedem in timp ce se intampla....
    eu pot sa confirm ca,cu 4.40 notime bomb nu vor fi probleme de oare ce lam testat personal!

  4. #34
    Happy® fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,161
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    deci chiar se poate


  5. #35
    User
    Join Date
    11 Feb 2007
    Posts
    2,384
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Azi si clona mea a primit MAC de original. Operatiunea e f. simpla. Cu mentiunea ca am instalat a 2a varianta de imagine, cea cu extensie .img cu dreamup. Numai ca scriptul patchME nu se gaseste in folderul /var ci in folderul /bin.
    - cd /bin
    - ./patchME 00 00 00 00 00 00 si enter....00 - se inlocuieste cu un MAC de original.
    Pentru teste am folosit apoi gemini 4.3.1 de asemeni instalat cu dreamup (am avut acces la blue panel) si apoi am revenit la nemesis. Tot timpul macul original s-a pastrat.
    Succes

  6. #36
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Zappa , multumesc oricum pentru faptul ca ne-ai spus si noua despre patch.
    Pe acest forum (din câte stiu eu) s-a postat in premiera aceasta informatie.
    Sunt convins ca mai erau si altii (poate nu aici) care stiau despre acest lucru dar au tacut din motive ...financiare. Probabil zappa a stricat ceva combinatii unora , mai putini binevoitori.
    Fost membru al acestui forum

  7. #37
    Banned
    Join Date
    27 Apr 2007
    Posts
    916
    Post Thanks / Like

    Thumbs up Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    e lasa ca ca doar a prostit multa lume acuma e mai bine ca fiecare isi poate face cu mana lui singur.Dece sa mai arunce bani asa aiurea pe clone la pret de original.Bravo zappa esti super tare.Ai distrus afacerea la lume acuma o sa caute altceva de munca.
    Mie sincer imi pare bine de chestia asta ca au fost multi tepuiti.Asta poate le va fi acelor persona care au procedat asa o lectie pentru ca nu este bine sa maninci doar tu maninca toata lumea.Iar cine nu stia si au fost arsi imi pare rau de ei dar le sugerez altadata sa deschida ochii si cand mai vor sa achizitioneze ceva sa legaturi serioase cu persoane serioase.
    Inca odata te felicit zappa

  8. #38
    Member Visitor
    Join Date
    16 Mar 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    please this image brainwave mac address changer.fw2 Not to complete downloade in my dreambox dm500s withe fashwizar waited a long has been downloaded
    2- my tenr is tuner alps What the adress mac Which suits him From where I get it
    3-Can I download gemini 4.31 withe time bomb in my clone
    big thanx for your reply

  9. #39
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    E clar ca merita felicitari ZAPPA ,cel mai frank si loial prieten.Subscriu celor spuse de TURKU-romano-italian.
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  10. #40
    Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Posts
    663
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Bravo domnule zappa... ma bucur ca ai dat de capat problemei...

  11. #41

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Problema e ca prin alte parti s-au gasit mancatori de rahat care il blameaza.Probabil a deranjat pe cineva sau "elita" care detine DM-uri originale e deranjata de faptul ca nu va mai fi nici o diferenta intre clone si originale (oricum nu era inafara de MAC).Trista tara avem,trebuie sa-ti dea cineva in cap daca faci un bine.
    Zappa nu-i baga in seama,lasa ca userii obisnuiti iti multumesc pentru informatie,"elita" si bisnitarii nu au decat sa se adune in acelasi loc si sa faca misto unul de altul.

  12. #42
    Banned
    Join Date
    05 Feb 2007
    Posts
    337
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    te rog sa vorbesti frumos si daca nu stii sa citesti ce am vrut sa spun lasa te.
    Nu mai incinge spiritele ca le incingi degeaba, zappa a inteles si a tacut din gura

    cam atat am avut de spus, spor in continuare

  13. #43

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Nu stiu care e problema.Te simti cumva cu musca pe caciula?De ce?

  14. #44
    Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Join Date
    11 Apr 2008
    Location
    Fost mebru
    Posts
    2,523
    Post Thanks / Like

    Default Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Dupa toate aparentele , solutia cu patch-ul pare sa fie in regula.
    Se c-am face o saptamâna de când am modificat o clona si functioneaza OK.
    Fost membru al acestui forum

  15. #45
    mecanic Beginner cri25's Avatar
    Join Date
    17 May 2007
    Location
    Baia Mare
    Posts
    17
    Post Thanks / Like

    Smile Re: Schimbare MAC permanent???? Cine se incumeta?

    Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Dupa toate aparentele , solutia cu patch-ul pare sa fie in regula.
    Se c-am face o saptamâna de când am modificat o clona si functioneaza OK.


    Si ce imagine ai pus pe el? si eu am modificat mac-ul ,dar parca nu prea am curaj sa pun gemini!!!

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •