Page 3 of 17 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 31 to 45 of 252

Thread: Echosmart 792

  1. #31
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Oct 2007
    Location
    Vrancea - Focsani
    Posts
    48
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    Stie cineva daca mai merge sharing-ul pe 792 cu v3.44, sau s-a intamplat ceva la mine ?

  2. #32
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,510
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    se pare ca ne-a luat darul

    nu mai merge

    confirm si eu
    sper sa fie o chestie temporara

    sau poate din cauza ca au fost multi ...s-a blocat ceva la cardurile acelea

    ok asta e
    Last edited by horatyu; 03-01-09 at 21:28. Reason: r12

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  3. #33
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,510
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    a aparut din nou ...totul ok

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  4. #34
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Oct 2007
    Location
    Vrancea - Focsani
    Posts
    48
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    Confirm si eu, merge ok.

  5. #35
    Standard RSP member
    Join Date
    27 Oct 2007
    Location
    Vrancea - Focsani
    Posts
    48
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    Mai merge sharing-ul pe 792 cu v3.44, sau s-a intamplat ceva la mine ?

  6. #36
    Standard RSP member
    Join Date
    24 May 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    Foloseste cineva Gbox-ul pe Echo 792?
    Tocmai mi-am cumparat un receptor de acesta si nu pot sa il conectez cu gboxul decat prin MPCS.

  7. #37
    Member Beginner
    Join Date
    07 Jan 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    Salutare, se merita banii pe acest receiver? Momentan am un 790, care nu vrea sa mai deschida nimic inafara de Di** TV si m-ar pasiona sa-l schimb cu un 792, dar as vrea sa stiu daca se merita sa-l iau. Poate fi folosit adaptorul de ethernet incorporat la servere de cs?

    Multumesc.

  8. #38
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Apr 2007
    Location
    BOTOSANI
    Posts
    52
    Post Thanks / Like

    Thumbs up Re: Echosmart 792

    Quote Originally Posted by kkidd View Post
    Foloseste cineva Gbox-ul pe Echo 792?
    Tocmai mi-am cumparat un receptor de acesta si nu pot sa il conectez cu gboxul decat prin MPCS.
    Da, merge gboxul foarte bine. Dar trebuie sa bagi datele cu ultimul tools aparut. e dat link-ul cu el de @haratyu in celalalt thread.
    ...Cum se face..... E chiar ff simplu.
    Deci, se lanseaza aplicatia luata de pe net....Share_Uptool
    Version:4.4.0x24. ...se completeaza datele din stinga ''local configuration'' IP, Netmask,Gateway,DNS server, Mac adress se lasa asa cum e.....TCP/IP Style se alege Assign (adica IP fix ) sau DHCP daca se aloca de router. DAR, recomand Assing deoarece atunci cind am pus DHCP a inceput sa faca unele probleme, cred ca de alocare IP, insa nu am verificat asta.
    Se completeaza datele din dreapta, cele referitoare la Gbox configuration:
    My Host, cu numele hostului (ex. gigel.no-ip.biz) sau se pune IP de subretea 192.168.0.100 daca se face retea interna de gbox. (gbox pe dream si clienti cu Eco 792. Testat, merge !
    My password: se completeaza cu cifre 0.....9 si litere A....F la alegere.
    My Port: se trece portul de receptorul Echo 792... si poate fi oricare, insa e bine sa fie ceva mai uzual.
    Host number: se alege de fapt linia de gbox de unde luam si e de la 1....4.... dar se va putea si mai mult prin scrierea in mod text de hosturi in fisierul salvat.... Nu am testat inca treaba asta.
    Host domain: se completeaza cu numele hostului de unde luam cheile. Ex. ionica.homeunix.com
    Host Ip. Se trece IP-ul hostului de unde luam datele..... ATENTIE !
    Se trece ORI Host domain ORI Host IP. Nu se trec amindoua. De regula se trece Host doman-ul, deoarece nu se cunoaste IP-ul
    Host port: Portul de la hostul de unde luam cheile, care este comunicat de cel ce ne da linia.
    Host passworld: parola de la hostul de unde luam cheile, comunicata odata cu linia.


    Se selecteaza portul la Com Choose (in centrul aplicatiei) adica se alege comm portul pe care e connectat recptorul. De regula comm1 sau 2.
    Se cupleaza cablul null modem de la PC la receptor. Se porneste receptorul, se asteapta 1 minut ca receptorul sa fie gata de lucru. Se aplica Write text, si se asteapta sa se scrie si restarteze receptorul. Dupa repornirea receptorului Menu + 7777 si se alege gbox.Aici avem deja datele scrise. Apoi exit.
    OBS. Nu incercati sa editati din telecomanda datele de la gbox, intrucit nu mai merge.
    Nu au importanta celelalte setari (retea,card, key).
    Scuze daca am fost un pic mai detaliat, insa am vrut sa ajut pe incepatori in principal.
    Sper sa fie de folos micile mele observatii. Toate bune ! Tic
    Si GATA !

  9. #39
    Standard RSP member theghostbu's Avatar
    Join Date
    09 Sep 2008
    Location
    Bacau
    Posts
    32
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    REGULA 12


    multumiri ...
    theghostbuster
    Last edited by horatyu; 20-02-09 at 23:40. Reason: regula 12
    DM 800 HD,

    offset 1,4m mobil, lnb inverto ultra black, opticum dm2800, Panasonic th-50pz800e

  10. #40
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,510
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    PENTRU GBOX :

    24_newcamd 4.4

    uite link

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  11. #41
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    Domnilor, eu pe clona am cccam2.0.11 , pot sa-mi fac linie sa-mi dau pe echo?Daca da va rog explicati cum as putea face.Nu o sa folosesc gbox!!!!
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  12. #42
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Apr 2007
    Location
    BOTOSANI
    Posts
    52
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    @lucrad
    ...Nu se poate ceea ce vrei tu. Inca ! Nu uita ca e un biet receptor totusi.

  13. #43
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,510
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    nu e chiar biet cum spui tu
    stie multe

    daca tu nu stii sa il folosesti nu inseamna ca nu e bun receptorul

    raportul pret calitate e cel mai bun pe piata
    la 263 lei stie newcamd , gbox , plus sharing local foarte usor de configurat + editarea foarte usor a keylor si de asemenea listele de favorite , control rapid a motorului , semnalului..etc

    vreau sa te vad pe tine cum faci asta(sharing local al cardului) la un dream , daca nu ai habar de linux
    Last edited by horatyu; 23-02-09 at 12:36.

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  14. #44
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Apr 2007
    Location
    BOTOSANI
    Posts
    52
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    @horatyu
    Eu nu am spus ca nu este bun receptorul.E chiar peste medie.
    Am 3 buc de 792 in casa plus un DM 500 si un 800. Asa ca stiu ce zic.Oricum e un receptor, nimic mai mult.Faptul ca are retea il face mai flexibil.Pe mine m-a necajit mult faptul ca solutia de share local (intern) nu a fost valida, pina de curind. Nu se compara cu un dream, oricit de fan Echo 792 as fi. Oricum e o solutie comoda care va avea cautare in zona de business hotelier low si mediu. Deci va avea si suport....sa speram.
    Last edited by Tic; 22-02-09 at 20:42.

  15. #45
    Member Visitor
    Join Date
    24 Feb 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Default Re: Echosmart 792

    Buna ziua.Incep prin a va mentiona ca sunt incepator in acest domeniu.cu putin in urma am achizitionat un Echosmart dsb-792.As dori sa stiu daca se poate face un sharing local, pe retea wireless acasa,astfel iincat sa imi mearga mai multe tv pe acceiasi cartela.Receptorul are mufa ethernet(se poate conecta la aceasta mufa un adaptor wireless, sau doar pe usb este posibil acest lucru).Va multumesc anticipat.

Page 3 of 17 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •