Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: DigiTV pe Humax 5400Z

  1. #1
    Member Visitor
    Join Date
    05 Oct 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Exclamation DigiTV pe Humax 5400Z

    Buna!

    Sunt posesorul unui Humax 5400Z cu ToH v11.1. Intrebarea mea este daca e posibil sa vizionez DigiTV pe el? Deocamda, desi am cheile Nagra la zi merge doar postul Digi Info in clar. Restul refuza cu incapatanare.

    Orice ajutor este binevenit.
    Cu multumiri anticipate,
    Mihai

  2. #2
    Member Beginner Bubiec's Avatar
    Join Date
    26 Jul 2007
    Location
    Freiburg
    Posts
    23
    Post Thanks / Like

    Default Re: DigiTV pe Humax 5400Z

    Hallo, da merge excelent. Probabil faci ceva gresit. De exemlu in Menu: Config-> trebuie sa stea pe Card+Emu.
    Bubiec

  3. #3

    Join Date
    31 Mar 2008
    Location
    AR( RO.), KA( DE )
    Posts
    211
    Post Thanks / Like

    Default Re: DigiTV pe Humax 5400Z

    @torrentcj

    trebuie sa ajungi in Ram Editor

    cum se ajunge in Ram Editor-

    apesi Menue- OK- dai in jos la `` Parser ``- -OK- dupa aceea dai iarsi in jos la Ram Editor-si OK

    daca esti pe un prog de Digi ar trebui in mod normal sa ai cheile de la Digi

    daca cumva Nu iti apare- Nagravision- 21 11 Digi TV- apasa pe butonul galben si dai cursorul stinga dreapta pina ce iti apare


    Nagravision-

    21 11

    Digi TV

    aici poti Edita cheiile -

    vez daca ai ceva date bagate la 00 01 02 03

    daca !!- Nu ai nimica inseamna ca nici nu poti sa vezi ceva


    Datele din Config

    CAID Preselect CARD+ EMU
    Card Blocker OFF
    Sharing Protocol HSIC
    Nagra2 AU Auto- sau OFF



    daca nu iti merge sa te anuntzi- dar baga de seama schimba c-am des cheiile


    PS: cu care prog bagi cheiile in Humax- iti este bine configurat Programul ??

  4. #4
    Member Visitor
    Join Date
    30 Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Smile Re: DigiTV pe Humax 5400Z

    Salut tuturor. Foarte util site-ul si informatiile de aici, bafta si la mai multe. Am postat in acest thread pentru ca sun si eu posesor de humax IRCI-5400z si as dori niste lamuriri suplimentare pe aceiasi tema. Am primit aparatul de la un amic dupa ce a fost dat peste cap, pornea, afisa versiunea de bootloader H2.08 .. si dupa aceea apareau cele 3 punctulete si palpaiau intruna. Am facut un cablu nullmodem si am incercat sa rescriu firmware-ul. Am reusit cu un firmware care zice ca transforma modelul 5400z in 5400, dar care continea si rescria si bootloader-ul. Dupa ce am rescris softul, am pus pe el ToH 3.4 HoT 11.0 . Acum daca se poate, asa ca sunt mai multi oameni care probabil au nevoie de informatia asta la fel cum am gasit si eu post-ul, puteti explica foarte pe scurt in cativa pasi (nu trebuie sa fie foarte detailat ca mai umplu eu golurile) cum ajung sa decodez respectivul pachet de programe cu receiverul asta. Pot spune cu mana pe inima ca sunt foarte novice in domeniu, am mai putin de 24 de ore de cand m-am lovit de domeniul asta, mi-am facut cablu, am luat humax toolbox, am reusit sa o scot la capat cu el dar ... putina indrumare din partea voastra ar fi mai mult decat binevenita. Multumesc

  5. #5
    Member Visitor
    Join Date
    30 Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default Re: DigiTV pe Humax 5400Z

    Bun, am mai avansat, am facut si eu setarile de aici, am incarcat cheile, dar inca nu am fixat offsetul pe satelit. Am citit pe mai multe forumuri ca sunt 2 fisiere care trebuie incarcate, key.bin care l-am gasit(cu cheilöe digi la zi), si mai un fisier la care nu i-am gasit numele ... ceva cu table.bin si care habar nu am ce face . Programul folosit pentru incarcarea cheilor care il folosesc eu e cel prezent in humax toolbox 1.33 sammy hummy editor. Daca ne puteti recomanda unul mai bun eventual cu setarile aferente . Merci.

  6. #6
    Member Visitor
    Join Date
    30 Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default Re: DigiTV pe Humax 5400Z

    Am fixat offsetul, am facut setarile ca si aici, am instalat DSR9500 EMUEd v5.4 si am bagat cheile nagara. Am si verificat cum ati spus aici au intrat cheile, imi apar in ram editor ... dar nimik ... pauza totala ca si in cazul primului post.

  7. #7
    Member Beginner buneam's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2008
    Posts
    18
    Post Thanks / Like

    Default Re: DigiTV pe Humax 5400Z

    dar ce card ai in slot? eu am humax 5400 irci si la fel fara card irdeto sau fun card cu file irdeto nu a functionat. daca ai card cauta ma pe mess buneam2003.
    Last edited by Snow; 04-01-09 at 11:36. Reason: r12

  8. #8
    Member Visitor
    Join Date
    30 Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like

    Default Re: DigiTV pe Humax 5400Z

    Pai vezi de ce am cerut eu ajutor pe aici ... ca numa ce am dat si eu de asta si habar nu aveam ca trebe si card in slot ... ma gandeam ca emuleaza el tot ... Si cam pe unde gasesc si eu un card ?
    Last edited by Snow; 04-01-09 at 11:37. Reason: r12

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    11 Dec 2008
    Location
    grecia
    Posts
    85
    Post Thanks / Like

    Default Re: DigiTV pe Humax 5400Z

    Am un id econo ci 24 si vreau sa-l testez in scopuri educative,dar din pacate nu a fost nimeni atit de interesat de problema si ca urmare nu s-a patchuit delok.Am vazut pe undeva ca cica ar semana cu humax 5800,dar nu gasesc modelul asta pe niciunde.Dk ii bag sosturile de la 5400 care este cam la fel,ce ar putea patzi?Simpla curiozitate.Sau cum as putea lucra pe softul lui original,sa-l editez pe ici pe colo?Vreo idee?

  10. #10
    Member Visitor
    Join Date
    20 Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default Re: DigiTV pe Humax 5400Z

    Va rog sa ma indrumati si pe mine sa setez Humaxul sa vada programe codate. Am urmat instructiunile scise de Black Angel dar nu merge.
    Am instalat TOH 3.4 HOT 11.0, PMC table care erau arhivate la un loc cu TOH-ul, am introdus cheile manual ca nu am reusit cu programul, nu imi recunoaste nici un sistem de codare. In patratica din dreapta jos nu apare EMU or TRY or systemul de codare folosit.

  11. #11
    Member Visitor
    Join Date
    20 Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default Re: DigiTV pe Humax 5400Z

    Scuze....In patratica din stanga de jos......

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    11 Jan 2010
    Posts
    53
    Post Thanks / Like

    Exclamation ajuta-ma

    Quote Originally Posted by Black_Angel View Post
    @torrentcj

    trebuie sa ajungi in Ram Editor

    cum se ajunge in Ram Editor-

    apesi Menue- OK- dai in jos la `` Parser ``- -OK- dupa aceea dai iarsi in jos la Ram Editor-si OK

    daca esti pe un prog de Digi ar trebui in mod normal sa ai cheile de la Digi

    daca cumva Nu iti apare- Nagravision- 21 11 Digi TV- apasa pe butonul galben si dai cursorul stinga dreapta pina ce iti apare
    mai merge humax 5400 pe digi.am toate codurile in ram si nu merge.

    Nagravision-

    21 11

    Digi TV

    aici poti Edita cheiile -

    vez daca ai ceva date bagate la 00 01 02 03

    daca !!- Nu ai nimica inseamna ca nici nu poti sa vezi ceva


    Datele din Config

    CAID Preselect CARD+ EMU
    Card Blocker OFF
    Sharing Protocol HSIC
    Nagra2 AU Auto- sau OFF



    daca nu iti merge sa te anuntzi- dar baga de seama schimba c-am des cheiile


    PS: cu care prog bagi cheiile in Humax- iti este bine configurat Programul ??
    mai merge humax 5400 pe digi.am toate cheile in ram.2 luni ma chinui la el.am facut totul ce mentionez mai sus

  13. #13
    Member Beginner
    Join Date
    03 Nov 2009
    Posts
    14
    Post Thanks / Like

    Default

    Daca ica nuti merge, o itrebare ai pus PMCT cu care sati mearga?

  14. #14
    Member Beginner
    Join Date
    03 Nov 2009
    Posts
    14
    Post Thanks / Like

    Default

    Daca ai reusit, scrie aici daca merge.

  15. #15
    Member Visitor
    Join Date
    04 Aug 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Default

    Am si eu cam aceasi problema cu un humax 5400Z, nu merg programele de pe digi cu toate ca am introdus noile key dupa cum am vazut in posturile voastre.
    A mers cu key introduse din telecomanda pana acum dar acum nu mai merge nimic.
    Am urmat pasii din postul lui Black_Angel si tot degeaba, cand intru in ram editor nu imi apare nagra nici cum imi apare Seca Mediaguard.
    Daca se poate va rog sa ma ajutati si pe mine, va multumesc.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •