Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 36

Thread: Telecomenzi-coduri

  1. #1
    Member Beginner mak222mak's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Smile Telecomenzi-coduri

    Am si eu o mica problema Am cumparat o telecomanda RC univer 22 si nu mai am carticica ei ,si daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce cod e pentru un receiver echolite /echosmart 770 sau 790

  2. #2
    utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Join Date
    23 Feb 2007
    Location
    CONSTANTA
    Posts
    615
    Post Thanks / Like

    Default Re: Telecomenzi-coduri

    am ceva dar e URC22B-12S
    Daca vrei te servesc cu placere.
    Ma gasesti pe chat cea mai mare parte a zilei sau la mess adrian_medveghi
    Codul nu pot sa-ti spun ca nu mai am conserva, iti dau carticica si bagi manual codurile.
    SUCCES!
    Last edited by delta2k2; 15-07-12 at 10:51. Reason: R12

  3. #3
    Super Member Sedan's Avatar
    Join Date
    06 Mar 2007
    Posts
    73
    Post Thanks / Like

    Default Re: Telecomenzi-coduri

    Eu am o telecomanda universala NSE URC22D-6A.
    Sie cineva codul pentru Echosmart 790 si Kaon FocusSat ?
    In carticica nu apar modelele astea.
    Tare multam.

  4. #4
    utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Join Date
    23 Feb 2007
    Location
    CONSTANTA
    Posts
    615
    Post Thanks / Like

    Default Re: Telecomenzi-coduri

    oricum nu o sa ai modelele trebuie sa dai o cautare automata telecomenzii si daca a gasit codul trebuie sa faca o functie,sau poti sa folosesti o telecomanda pilot universala e mult mai practica
    ,eventual ia una cu invatare de cod,scapi mai usor
    Last edited by delta2k2; 15-07-12 at 10:51. Reason: R12

  5. #5
    Super Moderator staric's Avatar
    Join Date
    03 Feb 2007
    Posts
    495
    Post Thanks / Like

    Default Re: Telecomenzi-coduri

    Aici puteti gasi unele coduri, dar pentru telecomanda PILOT

    http://www.royal.bg/catalogoriginal/...f9e76e3a956d11

  6. #6
    Member Visitor
    Join Date
    16 Sep 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Default Re: Telecomenzi-coduri

    Am si eu o telecomanda Pilot, insa pentru Tv-urile Platinium nu exista cod. Ma poate ajuta cineva cu setarile manuale ale telecomenzii? (am pierdut manualul de utilizare).
    Stiu ca trebuie apasate niste butoane(SRC, CODE), intr-o anumita o***ne....pana se stinge TV-ul..., dar nu mai retin exact cum se face.

  7. #7
    Member Visitor
    Join Date
    05 Aug 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like

    Smile telecomenzi-coduri

    Salut!! Am si eu o telecomanda pilot URC2002-P si am nevoie de coduri ptr DVD player ca am pierdut carticica lui. Care ma poate ajuta lasati si voi un mesaj aici . Astept raspuns
    Last edited by delta2k2; 05-08-10 at 13:39. Reason: Datele personale se dau doar in privat (foloseşte PM-ul)

  8. #8
    Banned
    Join Date
    16 Oct 2008
    Posts
    730
    Post Thanks / Like

    Default

    Dar la o telecomanda neagra de dm800 a reusit cineva sa o faca sa mearga pe tv plasma Panasonic ?

  9. #9
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    347
    Post Thanks / Like

    Default

    daca nu se potriveste nici un cod din astea:

    Panasonic006,009,019,022,025,038,0

    62,094,098,100,118,
    poate te ajuta:

    http://blackfly.bl.funpic.de/DreamFB/DreamFB_HowTo.html
    ^^^^
    bafta

  10. #10
    Banned
    Join Date
    16 Oct 2008
    Posts
    730
    Post Thanks / Like

    Default

    multumesc mult mirel,
    Din pacate codurile tale au 3 cifre, la dm800 se cer coduri din 4 cifre.

    O sa studiez linkul tau desi nu prea stiu germana...

  11. #11
    Standard RSP member mesteru's Avatar
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    358
    Post Thanks / Like

    Default

    Panasonic 0680 0138 0256 0391 0397 0546 0067 0586 0193 0578 0208 0090

  12. #12
    none
    Join Date
    01 Jan 1999
    Location
    acasa
    Posts
    347
    Post Thanks / Like

    Default

    scuze... codurile din 3 sint pt cea argintie cred...
    Panasonic 0680 0138 0256 0391 0397 0546 0067 0586 0193 0578 0208 0090
    pe astea cred ca le-ai încercat deja...

    PS: @mesteru: nu vazui ca postasi între timp..
    Last edited by mirel; 15-07-12 at 13:45. Reason: ...
    ^^^^
    bafta

  13. #13
    Banned
    Join Date
    16 Oct 2008
    Posts
    730
    Post Thanks / Like

    Default

    Da, alea le-am incercat deja, o fi ceva problem la cea neagra ?
    Stiu ca cea argintie a mers perfect, cred ca o sa schimb placa daca nu ma descurc la cea neagra.
    Aia argintie avea carcasa sparta si am cumparat alta, care a venit neagra (asa era oferta) nu stiam ca e diferenta intre ele...

    ---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

    mirel,
    Si la aia argintie tot din 4 cifre trebuie, nu stiu la ce sint codurile de 3 cifre...

    Mai gasisem ceva cu codul de invatare 991, dar nu merge...

    Cred ca telecomanda neagra e mai varza decit aia argintie...


    Later :
    a mers cu codul 0680, numai ca nu apasam eu pe shift dupa cod.


    Multumesc tuturor.
    Last edited by gabrield; 15-07-12 at 16:26.

  14. #14
    Standard RSP member kilowatt's Avatar
    Join Date
    12 Jan 2010
    Location
    prahova
    Posts
    155
    Post Thanks / Like

    Default

    Cu telecomanda de la dreambox poti sa controlezi si televizorul ?

  15. #15
    Banned
    Join Date
    16 Oct 2008
    Posts
    730
    Post Thanks / Like

    Default

    Desigur.

    Dupa cum nu ai observat are 2 butoane in partea de sus, pe unul scrie DREAM, pe celalt TV.

    Cind apesi pe primul, controlezi dreamul, cind apesi pe al doilea controlezi alt aparat, de regula tv.

    Cu o telecomanda universala, controlezi 4-5 aparate... si dream si tv si dvd si aer conditionat si ce mai ai...

  16. #16
    Standard RSP member kilowatt's Avatar
    Join Date
    12 Jan 2010
    Location
    prahova
    Posts
    155
    Post Thanks / Like

    Default

    Am uitat sa specific ca eu am dm 500 s si nu am butonul (tv) la telecomanda .Dar am vazut ca in meniul dm se poate baga un cod la telecomanda.

  17. #17
    Banned
    Join Date
    16 Oct 2008
    Posts
    730
    Post Thanks / Like

    Default

    In cazul acesta va trebui sa intri de urgenta in posesia unui manual de dm 500.
    Aproape sigur in ultimele pagini exista tiparite sute de siruri de cifre, care interpretate un pic, pot fi codurile de care ai nevoie...

  18. #18

    Join Date
    14 Feb 2007
    Posts
    1,089
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu cumva codul ala de la dm500 este cel parental ?

  19. #19
    Standard RSP member gladix's Avatar
    Join Date
    05 Feb 2008
    Location
    bucuresti
    Posts
    180
    Post Thanks / Like

    Default

    telecomanda de la dream 500s nu e universala,deci nu poti comanda tv cu ea

  20. #20
    Banned
    Join Date
    16 Oct 2008
    Posts
    730
    Post Thanks / Like

    Default

    Daca are SHIFT key pe ea, se poate.

    De exemplu asta de aici merge sigur.

    http://www.diytrade.com/china/pd/796...-hd_500hd.html

  21. #21
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,274
    Post Thanks / Like

    Default

    @gabrield cred ca nu citesti atent
    nu e vorba de DM500 HD asta nou , ci de ala vechi care nu e HD

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  22. #22
    Standard RSP member Special Member zottya's Avatar
    Join Date
    09 Jun 2007
    Location
    Transylvania
    Posts
    206
    Post Thanks / Like

    Default Telecomanda

    Baiul e ca telecomanda mea de la DM800 merge si cu un DM500s clona si invers.Deci ar putea sa functioneze.Bineinteles nu toate tastele.

  23. #23
    Standard RSP member kilowatt's Avatar
    Join Date
    12 Jan 2010
    Location
    prahova
    Posts
    155
    Post Thanks / Like

    Default

    La dm 500s in meniu /setup/instalare experti/telecomanda/ ,am bagat un numar la nimereala in acea fereastra si comenzile de la telecomanda nu mai corespundeau ,a trebuit sa dau un reset factory si sa instalez iar totul

  24. #24
    Banned
    Join Date
    16 Oct 2008
    Posts
    730
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by zottya View Post
    Baiul e ca telecomanda mea de la DM800 merge si cu un DM500s clona si invers.Deci ar putea sa functioneze.Bineinteles nu toate tastele.
    Am si eu o telecomanda mica de dm 500 s original si nu merge pe dm800 hd clona.

    Testata ieri, nici un buton macar...

  25. #25
    Standard RSP member Special Member zottya's Avatar
    Join Date
    09 Jun 2007
    Location
    Transylvania
    Posts
    206
    Post Thanks / Like

    Default telecomanda

    Telecomanda originala de DM800 duce si DM 500 s clona.Telecomanda Dm500 s clona nu duce DM 800 original.Aici e buba: am doua telecomenzi DM 800 clone , pt.ca originalul e tare sifonat si astea nu comand DM 500 s.Deci pana la urma telecomanda originala DM 800 duce si Dm500 s clona.Probat chiar acum.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •