Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40

Thread: How to install/use VLC

  1. #31
    Standard RSP member malefycu's Avatar
    Join Date
    24 Jan 2009
    Posts
    271
    Post Thanks / Like

    Default Re: How to install/use VLC

    Am un DM500 cu Nabilo Darkstar II si un NAS cu UPnP ca acesta:
    http://www.airlive.com/product/produ...D1217466585289
    Am reusit sa-l setez sa il vada DM-ul(imi apare la file ...root..harddisk..) dar citeste doar mp3,la divx imi da eroarea "vlc plugin failed"
    Stie cineva cum as putea vedea filmele direct de pe NAS?
    Sau ce setari ar trebui sa fac?
    Last edited by dan2000; 10-04-09 at 12:57.

  2. #32
    Standard RSP member cezarelqwe's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    79
    Post Thanks / Like

    Default Re: How to install/use VLC

    am urmat tot ceea ce scrie aici pas cu pas si tot nu imi iese
    va rog ajutati-ma si pe mine
    sa fie vre-o problema ca mai am un mount? CIFS

  3. #33
    Standard RSP member cezarelqwe's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    79
    Post Thanks / Like

    Default Re: How to install/use VLC

    am reusit in cele din urma sa vad pe tv inceputul de film
    insa de fiecare data dupa circa zece secunde raman fara imagine
    insa sunetul este in continuare.
    ceva idei? oricum ruleaza cele zece secunde cam cu frameuri
    ????

  4. #34

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Divx pe Dreambox cu VLC

    Tot in vlc.xml ai linia:
    <setup name="File" pic="divx.png" ext="AVI" Videorate="2048" Videotranscode="1" Videocodec="mp2v" Videosize="704x576" Audiorate="192" Audiotranscode="1" fps="25" soutadd="soverlay,senc" />
    incearca sa reduci Videorate la 1000,stiu ca va avea calitate mai proasta dar la DM500 sunt unele probleme cu placa de retea.Nu iti pot spune exact care ar fi un videorate bun pentru tine,poti umbla si la rezolutie si chiar sa reduci Audiorate la 128,dar asta trebuie sa gasesti tu prin teste repetate.

    PS:Linia de mai sus se refera doar la fisierele cu extensia avi,daca vrei sa vezi fisiere cu alta extensie editeaza si linia corespondenta din vlc.xml cam cu aceleasi date care au dat rezultate in cazul avi-urilor.

  5. #35
    Standard RSP member cezarelqwe's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    79
    Post Thanks / Like

    Default Re: How to install/use VLC

    da ai dreptate
    am mai castigat vre-o 25 secunde dupa ce am redus la 1000
    ramane sa il mai frec multumesc inca o data

  6. #36
    Standard RSP member cezarelqwe's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    79
    Post Thanks / Like

    Default Re: How to install/use VLC

    totusi am pus si un vcd de curiozitate care ruleaza ccca un min dupa care dispare imaginea si la asta iar la asta e ste totu foarte jos din punct de vedere al calitatii inclusiv rezolutia

  7. #37
    Standard RSP member cezarelqwe's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    79
    Post Thanks / Like

    Default Re: How to install/use VLC

    am setat diferite valori si la videorate si la audio .........
    la fel se comporta
    in ceea ce priveste placa de retea sa stii ca mai am un mount insa nu imi ruleaza decat vcd foto mp3 fara nici un fel de problema insa prin vlc nu vrea sa ruleze nici vcd ce sa mai zic de avi sau altele
    partea frumoasa e ca pe asta incarca si subtitrarea!!!!
    insa nu vrea al naibiii

  8. #38
    Standard RSP member
    Join Date
    18 Feb 2009
    Location
    langa craiova
    Posts
    58
    Post Thanks / Like

    Default Re: How to install/use VLC

    am dm500 si gemini 4.6 am setat in vlcf.xml video bitrate de 5500 si audio 128 si nu mai am nici un freeze merge perfect.. me3ntionez ca am schimbat un condesator de la placa de retea a drembox-ului pt ca avem ceva probleme cu reteaua. folosesc ultima versiune de vlc 1.0.0 fara nici o setare suplimentara doar ii dau ,,,vizualizare - adauga o interfata - interfat web ,,,, si merge perfect. sper ca am fost de ajutor

  9. #39
    Standard RSP member cezarelqwe's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    79
    Post Thanks / Like

    Default

    ---------- Post added at 09:46 ---------- Previous post was at 09:33 ----------

    [/COLOR]deci pt subtitrare mai mica:
    settings/preferences/video/subtitlesOSD/text renderer
    si la relative font size se alege optiunea small
    dupa care se salveaza

  10. #40
    Standard RSP member Beginner eox80's Avatar
    Join Date
    19 Mar 2009
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    26
    Post Thanks / Like

    Default

    merge sa vad filmele daca nu e conexiune directa intre pc si box (adica prin router)sau trebuie neaparat conexiune directa? si daca se poate si prin router ce trebuie sa-i fac pt ca in mom de fata nu vad nimic. am inteles ca tgrebuie sa conf router sa accepte conex intre pc s box...
    Multumesc anticipat.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •