Page 2 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 118

Thread: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

  1. #16
    Standard RSP member mesteru's Avatar
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    358
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    soft pentru strong. digi ok

    www.upl.frocus.net

  2. #17
    Standard RSP member mesteru's Avatar
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    358
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Quote Originally Posted by remi mihai View Post
    Va ro ajutati-ma intr-o problema! La un Strong 6125 am inceput sa incarc softul si sa intrerupt curentul si acum se aprinde ledul verde dar nu mai apare nimic si nu mai pot sa mai iau de la capat. Ce trebuie sa fac?
    deconecteaza rec de la priza ,tine apasat canal jos pe panoul rec conecteazal si vezi daca porneste bootloader-ul .daca nu porneste trebuie int jtag ,softul pentru ea pot sa-ti dau eu

  3. #18
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    06 Jan 2007
    Posts
    2,652
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355



  4. #19
    Standard RSP member
    Join Date
    11 Dec 2007
    Posts
    51
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Quote Originally Posted by mesteru View Post
    deconecteaza rec de la priza ,tine apasat canal jos pe panoul rec conecteazal si vezi daca porneste bootloader-ul .daca nu porneste trebuie int jtag ,softul pentru ea pot sa-ti dau eu
    Nu mai porneste imi trebuie Jtag dar nu stiu de unde sa-l iau si cat costa,daca costa mult nu cred ca mai merita.Acest Jtag se poate folosi si la alte receptoare?

  5. #20
    Member Visitor
    Join Date
    11 Feb 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Merci baieti sunteti fenomenali

  6. #21
    Member Visitor
    Join Date
    11 Feb 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    nu fratilor nu se vede digi tv, polsat se vede perfect. NU stiu daca fac eu vreo greseala dar deja incep sa ma urc pe pereti. I-am pus soft srt61xx 2p6_240662006.urt, patch le-am probat pe amandoua vrs.1 din 26.08.07 si 8.9.07 si nimic polsat da gigi nu, binenteles si cu cheia actualizata din frocusat.aaaSI am incercat si cu soft.6355_2p6_19062006 dar al meu cum este un srt 6130 ma gandeam ca no sa mearga. Sar putea sa fie de la provider ca eu am 2102 si digi are 2111. Am editat si provider in 2111 si nimic , negru. Daca mai stie cineva ceva de cum se poate vedea digitv cu un srt 6130 va rog sa-mi spuna ca vad atatea minti luminate pe aici.Multumesc anticipat.

  7. #22
    Standard RSP member mesteru's Avatar
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    358
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Quote Originally Posted by remi mihai View Post
    Nu mai porneste imi trebuie Jtag dar nu stiu de unde sa-l iau si cat costa,daca costa mult nu cred ca mai merita.Acest Jtag se poate folosi si la alte receptoare?
    dai o cautare pe google si o sa gasesi schema ,o poate face orice electronist

  8. #23
    Member Special Member
    Join Date
    08 Mar 2007
    Location
    pi acasi
    Posts
    209
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    ad ca system ID
    start index
    ebd index
    module name
    ce trebuie completat ?
    care au fost ultimele soft si patch pentru 6155 si unde se pot gasi ? ce program de incarcare se foloseste ?
    merci
    p.s.:am gasit strong 6xxx TB v1.0.0. e vechi /e nou ?
    Last edited by nirolf; 21-02-08 at 21:39.

  9. #24

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    ce trebuie completat ?
    care au fost ultimele soft si patch pentru 6155 si unde se pot gasi ? ce program de incarcare se foloseste ?
    merci
    p.s.:am gasit strong 6xxx TB v1.0.0. e vechi /e nou ?
    Frate Nirolf,de la tine am pretentii.Ai la postul nr.4 toate explicatiile necesare,stiu ca e foarte alambicat dar ia si matale de acolo http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ro&p=4 BootLoader.zip daca are soft original sau cel vechi (daca nu vezi meniu de chei cu 4225 inseamna ca ai patch veci),ApplicationLoader,PatchLoaderul ala mai vechi la care am pus link mai sus,cel mai proaspat ".urt",".bin" si ".key" si dai bataie.Sa ne spui ce ai rezolvat daca nu ne vedem pe mess.
    Last edited by spaniolu2; 12-03-08 at 22:42. Reason: Update la adresa net

  10. #25
    Member Special Member
    Join Date
    08 Mar 2007
    Location
    pi acasi
    Posts
    209
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    cu bin din 21 nu merje jiji !

    Sar putea sa fie de la provider ca eu am 2102 si digi are 2111. Am editat si provider in 2111 si nimic , negru. Daca mai stie cineva ceva de cum se poate vedea digitv cu un srt 6130 va rog sa-mi spuna ca vad atatea minti luminate pe aici.Multumesc anticipat.
    asta e valabil si la mine ! care este rezolvarea ?
    Last edited by nirolf; 24-02-08 at 21:56.

  11. #26

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355


    Pe 6155 merge fara probleme cu SRT61xx_2p6_24062006.urt si chei batute manual la providerul 2102.Eu nu am incercat cu cel din 2007.Daca afli ceva da de stire la lume.

  12. #27
    Standard RSP member dexterx's Avatar
    Join Date
    07 Feb 2008
    Location
    Sovata unde face Nicu armata
    Posts
    36
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    eu de curand am repus totul pe masinaria mea un srt 6130
    am pus cu PatchLoader [5-II].zip ( http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=76 ) care defapt e Weaksoft 1.6.0. Cu Weaksof 1.8.0 dadea cu virgula
    1. Soft: SRT61xx_2p6_24062006.urt ( http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=442 ) cu Aplication Loader din http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=493
    2. Patch: patch_ver_1.0_11-11-2007_MCM.bin ( http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&get_id=1665 ) cu Weaksoft 1.6.0
    3: AKeys la zii ( http://upl.frocusa.net/index.php?lng=en&p=4 )
    AKeys l-am deschis cu Weaksoft cu File - Open si dupa iam dat urcare pe rec
    altfel nu a mers de nici o culoare
    si la mine a fost acceasi prob
    acuma merge si megaoperatorul si restu fara probleme
    Last edited by spaniolu2; 12-03-08 at 22:44. Reason: Update linkuri.

  13. #28
    Member Special Member
    Join Date
    08 Mar 2007
    Location
    pi acasi
    Posts
    209
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    are vreo inflenta vechimea patch-ului ?

  14. #29

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    are vreo inflenta vechimea patch-ului ?
    Vezi ca vorbesc si eu prostii?Incearca si alt patch,de exemplu patch_19062006.bin.
    @dexterx pana la la urma cu ce patch iti merge 1W ca tot nu am inteles
    altfel nu a mers de nici o culoare
    si la mine a fost acceasi prob
    acuma merge si megaoperatorul si restu fara probleme
    Adica?Nu ti-a mers dar acum merge cu ce?

  15. #30
    Standard RSP member dexterx's Avatar
    Join Date
    07 Feb 2008
    Location
    Sovata unde face Nicu armata
    Posts
    36
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    nirolf ziceai ca nu ii apar key-ile. de aia ziceam ca nu mia mers nici mie

    imi merge cu patch_ver_1.0_11-11-2007_MCM.bin
    Strong 6130 - 1.20 Al - H-H 2100 - 62E-30W

Page 2 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •