Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678
Results 106 to 118 of 118

Thread: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

  1. #106
    叛徒 kosar's Avatar
    Join Date
    25 Feb 2013
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    293
    Post Thanks / Like

    Default

    Nici nu stiam ca mai sint key valabile pentru a deschide ceva.

    Vezi pe frocus, sint fisiere key, le deschizi cu patchloaderul si le urci in receptor.
    Acolo vad ca scrie ca ar fi actualizate.

    ---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:28 ----------

    Scrie foarte clar pe frocus, cum se leaga patchloaderul de receptor

    Desconectati receptorul de la alimentare (scoateti-l din priza), apasati si tineti apasat butonul CHANNEL-DOWN (but. cu sageata in jos) pe panoul frontal a receptorului, conectati receptorul in priza, asteptati pin apare mesajul DEST pe indicatorul de pe panou (Strong SRT 6125 si 6130 n-au indicator, asa dar procesul de upload puteti sa-l controlati numai pe ecranul televizorului), lasati butonul CHANNEL-DOWN (dar nu mai devreme de cind apare mesajul DEST). Pe ecranul TV va aparea fereastra bootloaderului. Prima oara - va fi loaderul oficial:
    Last edited by kosar; 25-05-13 at 21:40. Reason: completare

  2. #107
    Standard RSP member gladix's Avatar
    Join Date
    05 Feb 2008
    Location
    bucuresti
    Posts
    180
    Post Thanks / Like

  3. #108
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2012
    Posts
    211
    Post Thanks / Like

    Default ......

    am incercat dar imi da eroare zice invalid file bin

  4. #109
    RSP - TEAM konstantine's Avatar
    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,492
    Post Thanks / Like

    Default Strong

    Exista 2 versiuni de key.bin(AKeys si HKeys) fiecare versiune cu loaderul specific.Mai studiaza problema pe upl.frocusa.net
    Se pot schimba doar daca receiverul este patchuit.Cu soft original Strong no chance.

  5. #110
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,529
    Post Thanks / Like

    Default

    uite . aici un site unde poti gasi si Hkeys http://www.satedu.cba.pl/ dar este doar din 04_04_2013

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  6. #111
    Satelitar&feedhunter cipryDXfeed's Avatar
    Join Date
    17 Nov 2008
    Location
    ALBA
    Posts
    1,712
    Post Thanks / Like

    Default

    aici din data de 02.05.2013

    sau


    AKeys-1.00 02-05-2013.rar
    - key list, [CS Link-SkyLink (23.5*E) OK!]
    67 2.51 Kb 19.05.2013 21:59 Admin

  7. #112
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,529
    Post Thanks / Like

    Default

    Cipi el a spus ca ii da eroare la Akeys si de aia am cautat Hkeys

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  8. #113
    叛徒 kosar's Avatar
    Join Date
    25 Feb 2013
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    293
    Post Thanks / Like

    Lightbulb

    Se pare ca problema e nasoala.
    Nu stie ce versiune de patch are receptorul.
    Versiunea 1 nu este compatibila cu versiunea 2 nici macar la patchloader.

    Ia vezi ce versiune are software-ul si vezi daca este v1 sau v2 patch-ul pe acea versiune de software.
    La aceste receptoare patch-ul este total independent de software se incarca separat.

  9. #114
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2012
    Posts
    211
    Post Thanks / Like

    Default .............

    versiunea softului este 2.01 30 august 2005, am editat cheile manual dar nu imi deschide nimic, nu stiu ce sa mai fac cine ma poate ajuta ym aistrate80

  10. #115
    Standard RSP member roderttam's Avatar
    Join Date
    20 Mar 2008
    Posts
    269
    Post Thanks / Like

    Default

    Nu merge cu editare manual,folosesti pachloader ala,dar atentie mare trebuie sa muti/stergi primul .bin inainte de save ca altfe apare un bin de 0kb si evident nu e bun.

  11. #116
    叛徒 kosar's Avatar
    Join Date
    25 Feb 2013
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    293
    Post Thanks / Like

    Default

    Exista fisiere bin gata facute, i-l incarca in patchloader si-l urca in receptor.

  12. #117
    Standard RSP member roderttam's Avatar
    Join Date
    20 Mar 2008
    Posts
    269
    Post Thanks / Like

    Default

    Stiu,dar uneori nu merge si oricum nu are mult de editat.

  13. #118
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2012
    Posts
    211
    Post Thanks / Like

    Default ...........

    in sfarsit lam facut sa mearga multumiri tuturor si in special lui roderttam,inca o intrebare merge facut sa mearga cu linie ccam?

Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •