Page 1 of 8 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 118

Thread: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

  1. #1
    Super Member genugeo85's Avatar
    Join Date
    01 Apr 2007
    Location
    Vagauna Romania
    Posts
    415
    Post Thanks / Like

    Default Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Unde pot gasi un how to pentru receptoarele strong 6***? Ma intereseaza metode de patch-uire. Am gasit ceva pe http://66.199.236.10/, un tuto: Echostar7701220etc_Strong6155kkqlo, care contine si indicatii de patch, dar din pacate in limba spaniola... As putea gasi undeva si ceva in romana sau macar in engleza ori franceza? Multumiri anticipate!

  2. #2
    Membru de onoare Einstein's Avatar
    Join Date
    05 Jan 2007
    Posts
    2,652
    Post Thanks / Like

    Default Re: strong 6***



  3. #3
    Member Visitor
    Join Date
    22 Jan 2008
    Location
    timisoara
    Posts
    6
    Post Thanks / Like

    Default Re: POLSAT

    Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    keya01 ........
    la mine nu merge, am un receiver strong 6155, le-am actuualizat keyle de pe frocusat, digi a pornit, polsat nu
    Last edited by spaniolu2; 04-02-08 at 11:30. Reason: Curatenia de primavara.

  4. #4

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: strong 6***

    Era si in alt topic,dar nu e nimic.
    Pentru a patch-ui un receptor "virgin" trebuie sa urmezi pasii urmatori :

    1. Conecteaza PC-ul la receptorul SRT6xxx cu ajutorul unui cablu null-modem serial
    2. Scoate receptorul din priza, apasa CH-DWN si tine-l apasat pana cand introduci receptorul in priza si acesta se restarteaza
    3. Ruleaza BootLoader si apasa CONNECT , acesta va inlocui bootloaderul.Aceasta operatiune se face doar la receptoarele
    "virgine" si odata inlocuit bootloaderul nu mai este necesara alta reincarcare a lui.
    4. Repeta pasul 2 si ruleaza ApplicationLoader,apasa butonul Conect ,apoi butonul Upload si selecteaza fisierul .urt
    5. Repeta pasul 2 si ruleaza PatchLoader(Weaksoft), apasa Upload Patch Cod si selecteaza fisierul patch.bin
    6. Repeta pasul 2 si ruleaza PatchLoader(Weaksoft) ,din File->Open selecteaza fisierul .......key.bin.Aici cheile pot fi modificate inainte
    de a le incarca in receptor.Apasa Upload Keytable.
    7. Porneste receptorul normal


    Pentru a verifica daca patch-ul este functional,dar si pentru a edita cheile manual se intra in:
    Menu -> Installation -> System Set-Up -> System Imformation unde se tasteaza 4225.
    Daca meniul de chei apare totul este functional,daca nu se poate incerca alt patch.

    Receptoarele fara display trebuie sa fie legate la un TV in timpul acestor operatiuni,pentru a putea urmarii acest proces.
    Edit:Se confirma ca apar probleme din cauza PatchLoaderului Weaksoft 1.8.0 asa ca va recomand sa folositi Weaksoft 1.6.0 de aici:http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ro&get_id=76
    PS:Softurile le gasiti aici:http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ro&p=4
    Last edited by spaniolu2; 12-03-08 at 21:40.

  5. #5

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Din cate stiu pe aceasta serie de receptoare nu merge subtitrarea,iar la provider 1W aveti in meniu la nagra 002102.

  6. #6
    Administrator GIGABLUE laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,571
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    postul lui vil79 lam mutat eu aici(sa nu te superi pe el )
    Lumină, mai multa lumină (Licht, mehr licht)” zise Goethe

    FEEL THE BLUE SPIRIT...GIGABLUE.NET

  7. #7

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Quote Originally Posted by laleauaneagra13 View Post
    postul lui vil79 lam mutat eu aici(sa nu te superi pe el )
    Am observat,dar se pare ca mai este cineva care confirma ca nu merge Polsat pe Strong,pe site-ul lui Frocus.Imi pare rau ca nu mai am cu ce sa mai testez.Daca il poate ajuta cineva il rog sa o faca,adica sa confirme sau sa infirme functionarea acestui pachet pe Strong cu chei la zi.

  8. #8
    Standard RSP member
    Join Date
    15 Nov 2007
    Posts
    177
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    La mine pe Strong 6125 merge perfect Polsat cu key a actualizata

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    11 Dec 2007
    Posts
    51
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Quote Originally Posted by costi4u View Post
    La mine pe Strong 6125 merge perfect Polsat cu key a actualizata
    Va ro ajutati-ma intr-o problema! La un Strong 6125 am inceput sa incarc softul si sa intrerupt curentul si acum se aprinde ledul verde dar nu mai apare nimic si nu mai pot sa mai iau de la capat. Ce trebuie sa fac?

  10. #10

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Quote Originally Posted by remi mihai View Post
    Va ro ajutati-ma intr-o problema! La un Strong 6125 am inceput sa incarc softul si sa intrerupt curentul si acum se aprinde ledul verde dar nu mai apare nimic si nu mai pot sa mai iau de la capat. Ce trebuie sa fac?
    Imi pare rau,dar cred ca trebuie sa apelezi la JTag.Eventual daca crezi ca nu il potin resuscita singur apeleaza la cineva care are locatie apropiata de a ta.

  11. #11
    Nestiutor...
    Join Date
    13 Feb 2007
    Location
    Earth
    Posts
    1,977
    Post Thanks / Like

    Smile Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Quote Originally Posted by remi mihai View Post
    Va ro ajutati-ma intr-o problema! La un Strong 6125 am inceput sa incarc softul si sa intrerupt curentul si acum se aprinde ledul verde dar nu mai apare nimic si nu mai pot sa mai iau de la capat. Ce trebuie sa fac?
    salut , pt. a rezolva problema , i-a legatura cu D-l Atilla de la : http://digitalsatelit.ro/shop/index.php , este priceput in stronguri si cred ti-l rezolva . ai nr. de telefon pe site . bafta .

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    08 Mar 2007
    Location
    pi acasi
    Posts
    209
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    echostar 770 fta cu soft de 6155 fta with mod,1.06 din 19 nov 2004.apare meniul de key(weak soft key editor).care este procedura de actualizare a key-
    lor ? merci
    p.s:am incercat si imi apare eroarea "unable to open the port".cum se remediaza ?
    p.p.s:am nimerit se pare un bin care nu vede gigi.unde gasesc unul actual ?
    Last edited by nirolf; 12-02-08 at 12:07.

  13. #13
    Member Visitor
    Join Date
    11 Feb 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Ar putea sa-mi zica cineva daca cu un srt 6130 poate sa vada digi tv. Ca eu vad f bine polsat dar digitv tot negru ramane.

  14. #14
    Moderator sorin8m's Avatar
    Join Date
    22 Apr 2007
    Location
    Romania, Timisoara (Westul salbatic)
    Posts
    1,899
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Quote Originally Posted by intecon View Post
    Ar putea sa-mi zica cineva daca cu un srt 6130 poate sa vada digi tv. Ca eu vad f bine polsat dar digitv tot negru ramane.
    Daca gigi merge pe 6155 atunci merge si pe 6130.

  15. #15
    Member Visitor
    Join Date
    11 Feb 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like

    Default Re: Strong 6125,6126,6130,6155,6355

    Multumesc pentru raspuns SORIN8M.Imi poti spune ce soft si patch trebuie sai pun pentru a vedea digitv ca imi bat capul cu el de vreo 3 saptamani si nu reusesc sal vad.Cu polsat nu am probleme dar digi nimic totul negru

Page 1 of 8 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •