Page 2 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 111

Thread: Gbox on Echosmart 792

  1. #16

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Se pare ca doar 4 linii poti pune.

  2. #17
    Standard RSP member wilee's Avatar
    Join Date
    26 Feb 2009
    Location
    Terra
    Posts
    72
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Si totusi pe receptor imi apar toate 5 dupa scrierea manuala in notepad si chiar vad toti cei 5 clienti pe 5 porturi diferite .

  3. #18
    Golden Member
    Join Date
    06 Sep 2007
    Posts
    812
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Primul A3 se refera pana la ce distanta dai cardul local iar al doilea A3 se refera pana la ce distanta dai cardurile virtuale.
    asa e.....pe cum a spus ovi

  4. #19
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    A pus careva noul soft "Echo_New_SW_v3.50_magic release_792_LAN'' ? Are cumva subtit pt Sci Fi si Universal?
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  5. #20
    Member Visitor
    Join Date
    29 Mar 2009
    Location
    Vict.BV
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    am Echosmart 792 lan si nu reusesc sa-l configurez pe gbox
    ma ajuta cineva? m-ai detaliat ,multumesc

  6. #21
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,510
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    sincer nu are ce sa iti spuna mai mult decat scrie pe forum aici
    si in sectiunea pt 792

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  7. #22
    Member Visitor
    Join Date
    29 Mar 2009
    Location
    Vict.BV
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    poate sa-mi dea cineva o linie d ptr. gbox-ul de pe echo 792 .merci mult

  8. #23
    Member Visitor
    Join Date
    22 Feb 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Regula 12.


    Foloseste PM pentru schimb de linii.
    Last edited by spaniolu2; 13-04-09 at 17:53.

  9. #24
    Standard RSP member wilee's Avatar
    Join Date
    26 Feb 2009
    Location
    Terra
    Posts
    72
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Quote Originally Posted by sandu View Post
    poate sa-mi dea cineva o linie d ptr. gbox-ul de pe echo 792 .merci mult
    Da iti dau eu linie .

  10. #25
    Member Visitor
    Join Date
    26 Mar 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Nu am internet de la romtelecom am de la UPC
    Nu prea stiu de unde sa iau linia D
    Versiunea pe care o am pe Echosmart este v3.50release_792s
    Nici nu stiu care program este mai fiabil Gbox 25 sau gbox_on_echolite_echosmart sau Gbox plugin 0.0.6 beta 3
    Ma poti ajuta
    Quote Originally Posted by lucrad View Post
    URA!!!!!!!!!!!!!MERGE !!!!!!!!!!!!!Am reusit sa fac gbox pe echo792., versiune soft 3.47

  11. #26
    Member Visitor
    Join Date
    26 Mar 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    L-am pus eu si merge bine

    Quote Originally Posted by lucrad View Post
    A pus careva noul soft "Echo_New_SW_v3.50_magic release_792_LAN'' ? Are cumva subtit pt Sci Fi si Universal?

  12. #27
    Standard RSP member wilee's Avatar
    Join Date
    26 Feb 2009
    Location
    Terra
    Posts
    72
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Quote Originally Posted by sava View Post
    Nu am internet de la romtelecom am de la UPC
    Nu prea stiu de unde sa iau linia D
    Versiunea pe care o am pe Echosmart este v3.50release_792s
    Nici nu stiu care program este mai fiabil Gbox 25 sau gbox_on_echolite_echosmart sau Gbox plugin 0.0.6 beta 3
    Ma poti ajuta
    Salut ! G-box are aparatul implementat , nu trebuie decit sa-l configurezi , si totul e ok !!

  13. #28
    Standard RSP member wilee's Avatar
    Join Date
    26 Feb 2009
    Location
    Terra
    Posts
    72
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Pentru aceasta poti folosi NewcamD 4.4 toolbox si putem face schimb de liniii

  14. #29
    Banned
    Join Date
    03 Aug 2008
    Posts
    130
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    pun si eu niste intrebari de incepator:

    -echo 792 erge in share dar 791 sai 771?

    -pt a face share este necesar sa las calculatorul in permanenta pornit?

    -am net prin cablu si modem (upc) de 1mega este bun pt asa ceva?

    -am nevoie de acel card local sau pot folosi servere gratuite?

    -la modele in afara de 792 cum fac sa pun netul prin serial?

    -am nevoie de router?

    Va rog sa ma ajutati ca vreau sa-mi cumpar unul

  15. #30
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,510
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    la 791 , 790 sau 771 sau 770 sau altele in afara de 792 merge sa faci sharing de pe net simplu
    prin PC
    dar trebuie lasat calculatorul pornit

    prin rs232 null modem

    doar se deschid porturile linii tale de gbox
    atat
    se foloseste transer to net si mpcs_gbox
    citeste pe forum , cauta la sectiunea sharing este explicat

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

Page 2 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •