Page 3 of 8 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 31 to 45 of 111

Thread: Gbox on Echosmart 792

  1. #31
    Standard RSP member
    Join Date
    09 May 2007
    Location
    R-day
    Posts
    168
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Va salut .
    Azi am primit si eu un Echosmart 792.
    Am configurat pentru gbox asa cum scrie aici pe forum, adica vreau sa folosesc ca client de la DM 500 in reteaua locala.
    Daca ma uit in dream apare linia de la echo online fara carduri ,asa cum trebuie,
    dar degeaba ca pe echosmart nu imi deschide nici un canal.
    Daca are cineva idee ce nu am facut bine il rog sa ma ajute .
    1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s

  2. #32
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,544
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    pai se adauga o distanta in plus aici cred ca e problema
    eu nu am incercat asa ceva , dar e logic ca se mai pune o distanta in plus , iar daca tu pe linia de pe dream pui distanta 3 de exemplu pe echosmart apar carduri pe distanta 4 ...deci ai grija ce distanta pui acolo
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  3. #33
    Standard RSP member
    Join Date
    24 May 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Quote Originally Posted by guzy View Post
    Va salut .
    Azi am primit si eu un Echosmart 792.
    Am configurat pentru gbox asa cum scrie aici pe forum, adica vreau sa folosesc ca client de la DM 500 in reteaua locala.
    Daca ma uit in dream apare linia de la echo online fara carduri ,asa cum trebuie,
    dar degeaba ca pe echosmart nu imi deschide nici un canal.
    Daca are cineva idee ce nu am facut bine il rog sa ma ajute .
    Asa patesc si eu daca fac setarile de gbox direct din menu. Echo e online dar fara card.
    Dupa ce fac setarile pe RS232 merge struna, vad si localul de pe el. Se mai intampla cateodata sa se blocheze, dar dupa un restart de la butonu` din spate porneste iar.

  4. #34
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,544
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    posibil sa fie cauza si scrierea cu loaderul , decat din telecomanda , nu stiu ca nu mai am acest receptor

    restart se poate face din telecomanda daca ti mai mult de 5 secunde butonul de exit
    in joy!
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  5. #35
    Standard RSP member
    Join Date
    09 May 2007
    Location
    R-day
    Posts
    168
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Pina la urma am reusit sal pornesc gboxul si eu.
    Am pe dream o cartela digi in N3 si se pare ca echoul nu stie nici in share N3,
    de acea nu imi deschidea nimic.
    Am bagat linile de gbox ( 4 lini , ca daca bagam mai multe se tot restarta recul ) direct in echo si asa deschide toate programele la care am cartela in dist 1 .
    Sa speram ca in viitor sa va rezolva problema asta ca vede doar cartile in dist 1 si sa putem baga mai mult de 4 lini.

    Va multumesc pentru idei si sfaturi.
    1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s

  6. #36
    Member Visitor
    Join Date
    23 Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Salutare.Sunt si eu nou pe aici.Va rog sa-mi comunicati cum pot sa intru in posesia unor linii pentru a putea face sharing prin gbox cu alti useri.Mentionez ca am un Echosmart 792.Astept raspuns.Multumesc

  7. #37
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,544
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    uite aici http://sateliti.info/forumdisplay.php?f=33 fara local

    si aici daca ai local http://sateliti.info/forumdisplay.php?f=32

    si chiar la sectiunea mbox ...ca sunt linii la fel
    http://sateliti.info/forumdisplay.php?f=168
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  8. #38
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Eu mi-am vandut "jucaria" si nu mai stiu nimic noutati.Face ceva in plus softul asta "Echo_New_SW_v3.59_magic_792_LAN.zip" fata de celelalte mai veki? Stie N3?
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  9. #39
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,544
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    nici nu stii ce pierzi

    eu am auzit de un server beton
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  10. #40
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Regula 12.

    Nu inteleg.............mai bine vb pe mess.
    Last edited by spaniolu2; 12-07-09 at 15:26.
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  11. #41
    Standard RSP member
    Join Date
    24 May 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Ce server ?!?!?

  12. #42
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,733
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Am luat 2buc 792 si nu pot sa le conectez. pe unul am card ak*a si pe altu patch di*i . Am folosit 24_NewCamd_Uptool_4.4. Am ip rutabile pe fiecare SI BOOT 3.02 SI 3.64 . fisierele rezultate arata asa :"##my_newcam_his_cfg_your_sync###

    ###########Lan settings###########
    ## Local ip gate way net mask DNS MAC address DHCP
    La: { 85.121.x.x } { 85.121.x.1 } { 255.255.255.0 } { 85.121.0.z } { 00 66 20 E8 46 01 } { 01 }

    #############newcamd settings########################
    #Sr:host infor
    ### enable dns enable port server domain Usename password deskey
    Sr: { 1 } { 11111 } { 85.121.x.y } { CRI*** } { 111111 } { 01 02 03 04 05 06 07 08 09 0A 0B 0C 0D 0E } { 1 }
    ......
    ############# Gbox Config ########################
    I: { 5 }
    X: { 10 }
    M: { 85.121.x.x { 00112233 } }
    D: { 85.121.x.y { 10111 11111 { 00112233 { A1 A1 }}}}

    #Upgard s/w server
    Up: { 11111 } { 85.121.x.y } "
    celalalt e in oglinda cu ip-urile si alt user si passw. Nu stiu unde gresesc. cel cu cardul e la first card si cel cu pactch-ul e trecut patch first. daca stie cineva il rog sa ma ajute. Multumesc
    Last edited by lao; 02-09-09 at 21:16.

  13. #43
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,733
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    cred ca am gasit aveam card share inactiv. de pe a*ta pot lua , pe dili tocmai acu au schimbat codurile . sa vad dupa ce le incarc dar cred ca o sa mearga

  14. #44
    maniac lao's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2009
    Posts
    2,733
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    nu merge sa dau codurile de dili pe celalalt

  15. #45

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Cum adica "sa dai coduri"?Trebuie sa pui chei pe ambele din telecomanda,nu e suficient doar pe unul.La chei nu face sharing.

Page 3 of 8 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •