Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678
Results 106 to 111 of 111

Thread: Gbox on Echosmart 792

  1. #106
    叛徒 daradici's Avatar
    Join Date
    12 Apr 2008
    Location
    覆盆子灌木
    Posts
    1,073
    Post Thanks / Like

    Default

    Quote Originally Posted by dobo69 View Post
    Va rog sa ma ajutati putin cu setarea unei conexiuni pe 792.
    Am un Echosmart 792 si am primit o linie D de sharing UPC de la un Dreambox 500. Ma chinui de o saptamana, am citit toate tutorialele si tot nu reusesc.
    In linia D apare de doua ori portul 5566, deci trebuie sa bag 5566 si la Host port si la local port?
    Pe modemul ADSL trebuie sa fac port forwarding doar pe acest port?
    Ce este My password? Am facut un domeniu de xxxx.dyndns.info (care l-am pus in Myhost), ar fi parola de intrare in contul creat pe dyndns.com?
    A mai facut cineva cardsharing de UPC cu G-Box?
    Mersi
    De ce nu incerci sa fii client CCcam, nu trebuie sa deschizi portul in router, doar arunci linia in echosmart dai start la linia respectiva si deschide pur si simplu.

    CCcam merge ca si client fara sa ai porturi deschise.

  2. #107
    Member Visitor
    Join Date
    29 Jun 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default Nu merge

    Nu reusesc sa pornesc acest cardsharing pe Gbox. Totul este setat si tot nu porneste. Pe un forum am citit ca UPC nu merge pe Gbox cu Echosmart 792.
    Eu as pune CCam, dar daca linia o primesc in Gbox, ce sa foac? Nu pot sa-i zic celui care imi da sa-si puna CCam, mai ales ca trebuie sa-si schimbe si ceilalti din lant tot sistemul.
    Nu poate cineva sa-mi ofere macar pentru o zi o linie GBox pentru incercari (macar sa ma conving ca merge GBox-ul)? Hostul meu pe dyndns este: dobo.dyndns.info
    Sau daca nu Gbox, un CCam, macar sa vad ca merge cardsharing pe Echosmart 792, ca de o saptamana ma chinui si ma simt un prost
    Multumesc.

  3. #108
    Standard RSP member wilee's Avatar
    Join Date
    26 Feb 2009
    Location
    Terra
    Posts
    72
    Post Thanks / Like

    Default

    Salut dobo , din experienta iti spun ca echo792 functioneaza in proportie de 95% bine pe oricare protocol cu conditia primara ca linia sa fie in hop1 si aceasta din reteaua locala . Adica daca tu ai dm500 intr-o camera cu card local si echo792 in restul casei . Asa functioneaza . Mai face freezuri ,mai se blocheaza 5-7 secunde ..Atit poate acest receptor . Deja din hopul 2 nu mai poti urmari o emisiune ; dupa 5 minute il opresti si te iei de spart lemne .

  4. #109
    Member Visitor
    Join Date
    29 Jun 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like

    Default

    Folosind cardsharing prin internet eu sunt in hop-ul 2? Deci nici o sansa sa functioneze?

  5. #110
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,554
    Post Thanks / Like

    Default

    ba da
    conditia sa nu fie aglomerat acel card
    si netul sa fie ok
    la cccam un flux mai mare mai exact , la gbox merge sa ai net si dial-up
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  6. #111
    Member Beginner mak222mak's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like

    Post Linie gbox

    Salut ma ajuta si pe mine cineva cu o linie gbox?si cateva detalii legat de configurare

Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •