Page 1 of 8 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 111

Thread: Gbox on Echosmart 792

  1. #1
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Gbox on Echosmart 792

    URA!!!!!!!!!!!!!MERGE !!!!!!!!!!!!!Am reusit sa fac gbox pe echo792., versiune soft 3.47
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  2. #2
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,510
    Post Thanks / Like

    Default Re: Am Reusit!!!!!!!!gbox Pe Echo792

    felicitari MAGIC in primul rand ca ne-a daruit acest loader

    PS: am sa mut postul maine la sectiunea 792

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  3. #3

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Am Reusit!!!!!!!!gbox Pe Echo792

    Sa scrii ce si cum mai exact,ca de pe messenger am iesit,nu am mai avut timp sa stau.Scrie aici pe forum ca poate vor si altii sa stie.

  4. #4
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,510
    Post Thanks / Like

    Default Re: Am Reusit!!!!!!!!gbox Pe Echo792

    e foarte simplu cu acest loader de la magic este mura in gura ...nu necesita un tutorial :
    Attached Files Attached Files

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  5. #5

    Join Date
    08 Apr 2007
    Posts
    6,796
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Aha,aveam doar un screenshot.
    Pentru noi e mai simplu daca am folosit gbox si stim ce si cum,dar un incepator se va uita la el si nu va intelege nimic.Nici @lucrad nu stia ce sa completteze in mijloc,doar ca acolo sunt campurile pentru newcamd si pentru legarea doar de gbox nu sunt necesare.In plus sunt multi care nu stiu ce si cum sa seteze la IP-urile interne,cum sa dea un IP Echosmartului si sa stie care e,de ce are nevoie la Myhost,HostIp (aici va primi o linie de la cineva si trebuie sa o interpreteze),etc.

  6. #6
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,510
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    la meniu 6666 se bifeaza optiunea DHCP si astfel se activeaza totul si cand dai exist se restarteaza receptorul si astfel totul e ok in privinta Ip-ului


    o linie de gbox ara cam asa :
    am sa colorez pt a intelege mai bine

    D: { server.dyndns.org { 5563 5566 { 24041955 { A3 A3 }}}}

    cu rosu e hostul de la care luam

    portul nostru care trebuie deschise in router sau modem pt a fi totul ok

    cu albastru e portul hostului de la care luam

    la sfarsit cu verde e parola hostului de la care luam

    A3 reprezinta distanta de la care luam carduri si al doilea A3 e pana la cat putem sa dam sau invers ca nu mai stiu exact dar nu prea conteaza pentru 792
    parola in hex o puteti obtine cu asta
    Attached Files Attached Files
    Last edited by horatyu; 24-02-09 at 12:49.

    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  7. #7
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Am folosit 24_NewCamd_Uptool_4.4 pe care mi l-a dat horatiu.
    1.)In stanga sus
    Local Ip-am pus 192.168.1.xx ;
    net mask , gateway,dns server(acelasi cu dns server) se obtin dand click dreapta pe local area conect-->status-->suport

    2.)La mijloc nu am trecut nimic pt ca am inteles ca e newcamd.

    3.)Dreapata sus
    my host: hostul meu: adica cel pe care ti l-ai creat la dyndns ori in alta parte;
    my password: parola ta din linia M;
    my port:ex 5566 sau xxxx pe care tu l-ai deskis in ruter SI L-AI ALOCAT (FORWARD) ECHO-ului tau
    host number: ai posibilitatea de a pune 1,2,3,4 linii de la care sa iei
    host domain: hostul celui care ti-a dat linie de shar
    host ip: nu am pus nimic, am lasat asa cum a fost
    host portortul pe care el iti da( a doua grupa de 4 cifre din linia D)
    host paswordarola celui care iti da linia


    DECI primele 3 din dreapta de sus in jos le completezi cu datele din LINIA TA M, iar pozitiile 5,7,8 cu datele din linia D a celui care-ti da.

    Neaparat nu uitati sa alocati echostarului portul sau porturile de gbox deskise in ruter.

    SUCCES!!!
    Era sa uit: am pus pe el New_SW_v3.47_magic_792_LAN.zip luat de la http://np-ulc.net/index.php?PHPSESSI...te%20792%20LAN
    http://www.sateliti-upload.info//ind...ite-Echosmart&
    Last edited by lucrad; 24-02-09 at 15:49.
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  8. #8
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Dupa ce editezi cele 4 linii se salveaza fisierul ceva de genul"rom_newcamd_usertool".Deskizi fisierul salvat si acolo manual poti sa pui cate linii D doresti, salvezi,deskizi iar 24_NewCamd_Uptool_4.4 , click pe open si acum deskizi fisierul cu liniile modificate si o sa vezi ca apar la host number toate liniile puse si nu numai cele 4.


    Observ ca se salveaza { A1 A1 } .Degeaba le modific { A3 A3 } ...cand le var in echo tot { A1 A1 } le baga.Sa speram ca pe viitor se va rezolva.Ar fi beton sa fie si server nu doar client scula asta.........ce ziceti?
    Last edited by lucrad; 24-02-09 at 16:06.
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  9. #9
    Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Join Date
    30 Mar 2007
    Posts
    315
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Quote Originally Posted by horatyu View Post
    la meniu 6666 se bifeaza optiunea DHCP si astfel se activeaza totul si cand dai exist se restarteaza receptorul si astfel totul e ok in privinta Ip-ului


    o linie de gbox ara cam asa :
    am sa colorez pt a intelege mai bine

    D: { server.dyndns.org { 5563 5566 { 24041955 { A3 A3 }}}}

    cu rosu e hostul de la care luam

    portul nostru care trebuie deschise in router sau modem pt a fi totul ok

    cu albastru e portul hostului de la care luam

    la sfarsit cu verde e parola hostului de la care luam

    A3 reprezinta distanta de la care luam carduri si al doilea A3 e pana la cat putem sa dam sau invers :lolsign: ca nu mai stiu exact dar nu prea conteaza pentru 792
    parola in hex o puteti obtine cu asta
    Primul A3 se refera pana la ce distanta dai cardul local iar al doilea A3 se refera pana la ce distanta dai cardurile virtuale.

  10. #10
    Standard RSP member
    Join Date
    24 May 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Quote Originally Posted by lucrad View Post
    Dupa ce editezi cele 4 linii se salveaza fisierul ceva de genul"rom_newcamd_usertool".Deskizi fisierul salvat si acolo manual poti sa pui cate linii D doresti, salvezi,deskizi iar 24_NewCamd_Uptool_4.4 , click pe open si acum deskizi fisierul cu liniile modificate si o sa vezi ca apar la host number toate liniile puse si nu numai cele 4.


    Observ ca se salveaza { A1 A1 } .Degeaba le modific { A3 A3 } ...cand le var in echo tot { A1 A1 } le baga.Sa speram ca pe viitor se va rezolva.Ar fi beton sa fie si server nu doar client scula asta.........ce ziceti?
    Poti sa dai mai departe cardul local ... dar doar la dist 1....
    Am incercat cu un card vechi de TVR si cei din dist 1 il vad.

  11. #11
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    [QUOTE=lucrad;70346]Dupa ce editezi cele 4 linii se salveaza fisierul ceva de genul"rom_newcamd_usertool".Deskizi fisierul salvat si acolo manual poti sa pui cate linii D doresti, salvezi,deskizi iar 24_NewCamd_Uptool_4.4 , click pe open si acum deskizi fisierul cu liniile modificate si o sa vezi ca apar la host number toate liniile puse si nu numai cele 4.

    Rectific: doar cele 4 hosturi apar,celelalte ...lipsa!
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  12. #12
    Member Beginner
    Join Date
    16 Dec 2008
    Posts
    18
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    salut,

    acum incerc sa pornesc gbox pe echo792
    probabil nu am facut ceva bine, deocamdata nu am dline-uri functionale

    dar am sters cu succes si singura linie newcamd functionala

    cu acest loader "Share_Uptool Version:4.4.0x24" se poate citi datele serverului newcamd ?

    ca sa nu fiu nevoit sa repun softul 3.49 la fiecare modificare gbox

    mersi
    roniee

  13. #13
    Super Member lucrad's Avatar
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    313
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Nds merge brici, neagra deloc.La fel si la voi?
    Invatati,invatati si iar invatati !!!

  14. #14
    Standard RSP member wilee's Avatar
    Join Date
    26 Feb 2009
    Location
    Terra
    Posts
    72
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Merge ok CONAX , VIACCESS ,NDS ,NAGRA 3 aceste carduri fiind puse in echo 792 configurate ca servere si cu internet de la RTC cu router SPEEDTOUCH .

  15. #15
    Standard RSP member wilee's Avatar
    Join Date
    26 Feb 2009
    Location
    Terra
    Posts
    72
    Post Thanks / Like

    Default Re: Gbox on Echosmart 792

    Totul e ok acum vin alte seturi de intrebari : citi clienti poti avea pe un echo792?

Page 1 of 8 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •