Multumesc in primul rand lui MihaiP pentru acordarea premiilor, multumesc colegilor care au votat pentru mine! Felicitari lui @cipryDXfeed pentru locul doi, felicitari celor care au participat !
Multumesc in primul rand lui MihaiP pentru acordarea premiilor, multumesc colegilor care au votat pentru mine! Felicitari lui @cipryDXfeed pentru locul doi, felicitari celor care au participat !
Felicitari castigatorilor : @dic_star79 si cipryDXfeed !![]()
felicitari castigatorilor si nu uitati sa beti o bere rece si in cinstea noastra
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt în scop experimental si educational !
felicitarile mele atat castigatorilor ,dar si participantiilor si nu in ultimul rand @ mihaip & staff
succes tuturor.
Va multumesc pentru participare !!! castigatorilor le urez sa le foloseasca sanatosi ...
asta dupa ce-mi trimit adresele !!!
Felicitari castigatorilor si bineinteles lui mihaip
felicitari sponorului, tuturor participantilor, organizatorilor
la mai mare![]()
felicitari organizatorilor si castigatorilor!
asteptam pareri, impresii si rezultatele testelor receptoarelor castigate!
succesuri!asteptam sa repetati performanta.
Felicitari castigatorilor @dic_star79 si cipryDXfeed !!!
Felicitari castigatorilor !
Din pacate nu am putut sa scriu pana acum, desi am vazut rezultatele inca din ziua in care au fost alesi.
Bafta, sa le folositi sanatosi si teste cat mai multe !!!
Singura nemultumire: asteptam ca @maximus sa fie unul din castigatori. Cred ca merita deplin. Asta nu inseamna ca cei doi nu merita, e doar un punct de vedere.
Am primit receptorul, mai ramane sa îl pun la punct cu setarile corespunzatoare.
Felicitari castigatorilor si....sponsorului!![]()
DM 800 HD,Optibox 550,Amiko shd 8000,plasma Samsung ps42d51sx/xec, lcd 3D Samsung le40c750,ochelari 3D SSG-2100AB.
Cred ca unii mai si lucreaza si mai au si altele pe cap. Asta nu inseamna ca nu viseaza noaptea HD.
http://sateliti.info/showthread.php?...-post-de-stiri
http://www.youtube.com/watch?v=DGSKZ_iiPFk
"Onorata instanta - am fost un dobitoc!"
Da ! este din primele receptoare Hd ! net-ul era o raritate ...insa pe serial merg protocoalele
de sharing ...se poate incerca solutia cu server CCcam-SSSP pe PC ! Stie EMU sdi are un
program de actualizare tabela de keys pe serial. Citeste carduri Conax prin definitie dar
imaginea actuala ( cea mai recenta dealtfel ) citeste si carduri Via ( TVR ) ... altele nu am testat.
Eu l-am folosit la vremea lui cu un card Diablo WiFi ...cu exceptia NDS mergea rezonabil ...
Last edited by mihaip; 02-07-11 at 15:31.