Results 1 to 15 of 17

Thread: Concurs RSP si Info Satelit - 2010

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Golden Interstar DiSEqC Motor GI 50-120

Golden Interstar DiSEqC Motor GI 50-120 este o montura pe care am cumparat-o de la un magazin din germania fiindu-mi recomandata de catre vanzator, eu neavand experienta la acel moment, dar dupa 1 an si jumatate de functionare sant foarte multumit de ea.
    Montura a fost instalata 1 an si 3 luni pe terasa unui bloc si de 3 luni o am montata in balconul locuintei, fiind ceva mai protejata acum.
    Montura poate sa duca o antena de 120 dar eu am instalat pe ea o antena de 80 cm.
    Cu antena de 80 montura face o cursa de la 45 est pana la 30 vet in 37 de secunde.
    dupa 1,5 ani de functionare montura nu are joc desi angrenajul este din plastic.

Specificatii:

DiSEqC 1.2 s
    Max. Dish Size: 120 cm
    Power: 350 mA max.
    Speed.: 1,9 °/ sec ( 13V ) 2,5 °/ sec ( 18 V )
    Satellite position: 60
    Go To X Function
    Weight: 3,5 kg
    Size 345 x 168 x 110 mm

Cateva poze :

Manualul este in limba engleza si germana:

Dupa cum se vede din poza antena a trecut prin mai multe incercari de montare care au lasat urme pe ea.

Antena orientata la 45 de grade est :

Antena orientata la 30 de grade vest:

Cand am cumparat antena am dat 60 de euro dar pretul la care se comercializeaza acum de 49 de euro.

Acest model nu am vazut sa fie comercializat pe siturile de specialitate, din romania desi este un model face treaba pt care a fost cumparat.
    Last edited by franta; 03-12-10 at 16:35.