Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: DVBViewer TE 2 + 3D

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Default DVBViewer TE 2 + 3D

Am facut o descoperire recent (pentru mine e revelaţie, poate că alţii sunt deja la curent, deşi nu prea am mai intalnit pe forum-uri). Am revenit eu de curand la SkyStar-ul 2 al meu, care il foloseam, in ultima vreme, doar ca să-mi invartă antena. Deci, hai să-i dau un satelit, o linie, ca să vadă copii desene animate (pana acuma ei le vizionau pe Dream500 de pe Du(o)lceaţă). Prin urmare hai să actualizez softul, dau pe Google, gesesc pe www.technisat.com - Download Software version 4.6.0, Oho, aveam 4.4.0 deci e ceva nou şi bun. Mă uit acolo mai jos - 3D Installer Pack (1,08 MB) - Installing software to extend the DVBViewer TE 2 for 3D television... Ohhhooo, zic, ia să vedem cu ce se mămancă. Instalez şi caut repede ceva 3D să văd cat e de real... Am găsit pe 9E canalul 3D Sat TV HD test care e la liber, deoarece celelalte sunt toate codate, iar acest DVBViewer TE 2 nu suportă nici un plugins, emu... Acolo văd că se deschide canalul, apar două ecrane ca de obicei, pun ochelarii anaglif (roşu/albastru) şi caut să accesez opţiunea 3D şi..., minune, ecranele se unifică şi mă pomenesc intr-o lume tridimensională impecabilă, extraordinară... Acuma vă intreb, se poate cumva oare de pus vreun plugin, gen Hadu-Cccam la acest program DVBViewer TE 2 (anume TE2), că alte programe DVBViewer, ProgDVB, AltDVB etc., care lucrează cu SS2 nu suporta ba HD-ul, ba 3D-ul etc.? Vă mulţumesc!
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

HD-ul ca sa il suporte trebuie sa aibe un procesor pe masura placa ss2 plus codecurile necesare
    cat despre plugin-uri nu poti decat sa testezi daca merge fly sau hadu sa vezi ce si cum , cauta si tu prin tutorialele existente si vezi daca functioneaza ceva
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mai vlade de mers HD merge,doar progdvb imi facea mi e probleme,altdvb era tata lor(la mine ma refer)depinde si de configuratia pc si codec,acuma cu 3D naiba mai stie
    hadu ar trebui sa mearga fara probleme dar nu l am mai testat de oooo multaaa vreme asa ca tine
    la mine mergea perfect altdvb cu hadu si coreavc sau elecard HD dar sa fie si compatibil cu 3D asta vlade nu mai stiu
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    11 Post(s)

Problema nu e in procesor sau codecuri HD, ele sunt ok pe acest program, iată:

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Iată cum funcţioneaza faza cu 3D. Pun pe canalul 3D şi intru in opţiunile video:

Acolo pun bifa la anaglif şi cele doua imagini de pe acran se impreunează:

Apoi totul merge in 3D, dacă te uiţi prin ochelarii anaglif:

Problema e că nu am unde pune plughinurile:

Mentioned
    0 Post(s)

dar ss e HD?parca acel program nu merge pe ss2 doar daca e HD

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

acum am vazut ca ai postat,vezi tu vlade acei ochelari rosu albastru nu prea sant compatibil cu norma respectiva de 3D

Mentioned
    11 Post(s)

SS nu e HD, e SkyStar 2 TV, asta a fost şi mirarea mea că acest program DVBViewer TE 2 deschide toate canalele HD libere fără probleme..., iar ochelarii sunt compatibili doar cu imaginile 3 şi 4 din ce am postat mai jos.
    Last edited by vladcarama; 18-02-11 at 21:58.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Si chiar se vede 3d? Ai incercat si pe alte programe 3d dvbs sau doar pe acesta?

Mentioned
    0 Post(s)

m am uitat un pic mai atent pe pozele tale,deci aceasta imagine 3D impartita pe 2 imagine e dupa mine 3D cel mai perfect dar tu setand in player optiunea anaglif ai convertit acea norma de 3D in 3D anaglif care se poate vedea cu ochelari red-cyan,mda interesanta chestie si asta si mai interesant e ca se vad aceste programe pe ss2

Standard RSP member costibarda's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile 3d nu inseamna HD?

Ca si in cazul la Stereoscopic Player, faza cu noua "chestie" 3D tine de creatie software!!!
    Multi stiu de 3D de la NVidia cum cu niste prelucari sofware se optine imagine 3d stereoscopica ,anagrifica rosu cu albastru, verde cu magenta etc. etc atata pentru jocuri si cat pentru filme!!
    Cred ca asta e adevarata "chestie" implementata de noul driver de la Technisat!!!

Golden Member piccolo08's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Programe HD/SD cu optiune anaglif se vad si cu ajutorul TEVII folosind acelas tip de ochelari R/B sub DVB viever pe orice TV LCD.
    Oricum merita incercat pentru cine are posibiliatea.
    PS: eu unul am testat cu tevii.
    Last edited by piccolo08; 19-02-11 at 00:35.
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

Mentioned
    0 Post(s)

normal ca 3D nu inseamna HD,totusi analizand la rece si rapid am constatat ca 3D fara HD nu e 3D

e ca si cum e mkv sau divxHD extras si transformat din blu ray

poate comparatia nu e cea potrivita dar asa mi a venit acum

Mentioned
    11 Post(s)

nickey1234, doar acest program 3D e liber pe sateliţii la care am acces, celelalte sunt codate şi nu le pot decoda prin acest program. Şi, da, intr-adevăr se vede 3D şi calitatea e HD. Incercaţi şi voi dacă aveţi SS2, doar că vă mai trebuiesc ochelari anaglif red-cyan.

Standard RSP member mesteru's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

programele HD sau chiar 3d care sunt transmise DVB-S pot fi receptionate si cu skystar 2,cele transmise DVB-S2 nu pot fi receptionate decat cu placi HD.
    asa ca iti trebuie o placa hd pentru celelalte programe.
    DVB-S sunt 1 sau 2 programe transmise 3d pe care SS2 le poate receptiona si acelea sunt libere.

anaglific merge ok ,dar pentru ochelarii stereoscopici de la nvidia nu au bagat driver,asa ca eu fac streaming de la dm 800 cu stereoscopic player si merge super cu ochelarii stereoscopici de la nvidia.
    Last edited by mesteru; 19-02-11 at 12:20.

Mentioned
    0 Post(s)

da ma muitat si eu pe info,e dvb-s,mai era unu pe turksat dar la o calitate de telefon mobil

Standard RSP member costibarda's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile 3D fara HD nu exista ...

sunt de acord cu @laleauaneagra
    Am testat o versiune Blue Ray Ripp (aproximativ 4.5 GB) al filmului Caroline pe un Samsung LCD de 42, e 3D dar nu sunt acceleasi efecte ca versiunea originala de 23,5 GB (parca atata avea.....).

Vroiam doar sa precizez ca multe programe multe firme accentueaza acest efect de 3D prin diferite <<artifici>> doar sa fie acolo un 3D!!!
    Vazand asta chiar si la televizoare care au effectul de 3D... dar na... la un canal de slaba calitate ca OTV sau o emisiune de stiri nu se vede nici o diferenta, doar acceaia ca o sa te oboseasca ochii... testat si vazut - nu pe OTV si pe un film de pe cineva HD!!!!

Page 1 of 2 12 LastLast