Cam cati sateliti incap pe ea pe o pozitie???
Dislikes: 0
aici detali
asta e jucaria
Caracteristici:
Dimensiuni W x H x D (cm): 47.5 x 25.9 x 7.4 Greutate: 5.3 kg Frecventa receptie: 10.7 - 12.75Ghz Obţineţi: 33dBi la 12.7 GHz LNB universal incorporat cu 1 iesire pentru receptor. Culoare: alb inclus: atacuri şi paranteze de oţel compas.
Last edited by fery21; 24-02-09 at 15:15.
..::EGAMI TEAM::..
Cam cati sateliti incap pe ea pe o pozitie???
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
unul cred
sau daca nu ma insel e facuta pentru 2 la distanta de 6 grade
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Am vazut anul trecut asemenea antene instalete in Paris in unele balcoane. Nu am vazut efectiv ce semnal asigura insa cred ca pentru zona noastra nu e suficienta. Acolo Hotbird si Astra1 au semnal maxim si se prind usor cu antene mici. Cred ca unii le-au pus pentru ca ocupa mai putin loc si arata mai bine, efectiv sunt ca un mic dulapior de baie, daca n-ai habar de asa ceva nu stii ca aceea e o antena.
Am vazut antenele respective la o expozitie la Roma.Au si un motor H-H oferit de ei de dimensiuni foarte mici.Antena respectiva are cistigul unei antene de 60-80 cm offset.Dupa nivelul de semnal pe care l-am vazut pe o astfel de antena cred ca corespunde unei antene de 70 offset.Antena respectiva poate avea si un LNB dualfeed pt doi sateliti invecinati(6° de diferenta)furnizat tot de ei .
Parerea mea :nu merita banii.Antena respectiva e fabricata dintr-un fel de plastic mai dur care cu timpul se deformeaza ducind la scaderea randamentului.
Daca tot locuiesti intr-un bloc unde nu te lasa sa montezi parabola iesi mai ieftin si ai rezultate mai bune cu una transparenta.
Nu mai am.(deocamdata)